Mashka Kakashka @ 16.08.2026 09:22Man patīk kā viņa nefiltrē ko liek sociālajos tīklos. 😂 Mammīte es kā viņa smird. 🤡
Mashka Kakashka @ 16.08.2026 09:22Man patīk kā viņa nefiltrē ko liek sociālajos tīklos. 😂 Mammīte es kā viņa smird. 🤡
CallMeAnnika @ 13.08.2026 15:25Pamanīju Elīnas storiju, kur raksta: man bija bēdīgi to piedzīvot, bet ar katru dienu jūtu, ka viņš (Dž) paliek vēsāks un vairāk pierod pie tā, ka esam prom - vairs nepārdzīvo.
Elīn, esmu pārliecināta, ka sākotnēji tavs dēls vispār nezināja, ka tu esi viņa māte. Un tas, ka tev šķiet, ka viņš vairs nepārdzīvo, nenozīmē, ka bērnā nekrājas negatīvas emocijas, kas pēcāk atspēlēsies dzīvē ar psiholoģiskām problēmām (ceru, ka tā nebūs).

Mayaaa @ 17.08.2026 21:05Tad , kad tekstos ir daudz - , zini, ka tos didra gudro pati😁
Viņa ir super toksiska, pasniedzot to kā atklātību. Nauris jau no visām pusēm ir pazemots stāstot par slikto gultas dzīvi, gan parādot, ka viņam kuņģis netur un cik viņš ir stulbs ka atkal kaut ko ne to pasūtījis veikalā.Anīle līne @ 18.08.2026 20:23Elīna ir debīla māte. Tā tiešām var saukt mātīti, kas nopublicē video, ka viņas dēls ēd punķus. Dž. tas būs zīmogs uz mūžu - punķēdājs.
Anīle līne @ 18.08.2026 20:23Elīna ir debīla māte. Tā tiešām var saukt mātīti, kas nopublicē video, ka viņas dēls ēd punķus. Dž. tas būs zīmogs uz mūžu - punķēdājs.
Elīna nespēj salocīt savas drēbes? Nedēļu met čupā un gaida, kad atbrauks Lienīte no Turbofejām un visu sakārtos.
Ja Elīna būtu tāda pedante kā rādīja storijos, kad uz ceļiem tīrīja grīdu, viņa nevarētu izturēt tādu nekārtību tik ilgi.
Lielā močītāja.
Mani vairāk šokeja ka vina uz Itāliju ved tomatus un desu. Uz Itāliju!cory @ 19.08.2026 20:05Didrene tā lielijās storijos ar to, ka mamašai uzdāvinājusi ceļojumu uz Itāliju, bet nu tagad izklausās, ka drīzāk mamašai nopirktas biļetes, lai šī varētu Džeisonu vāķīt, kamēr šie atkal skrien līdz atsitienam pa noliktavām izvēloties "jauno kolekciju". Jebšu kā vienmēr Didrenes "labie darbi" nekad nav bez savtīgiem iemesliem 😁
bomzene🤮🤮uz Itāliju, kur ir tik garšīgi produkti, itāļu garšīgie ēdieni🧡un stiept savus produktus, tur tiešām ar galvu problēmas.Zinot, ka viesnīca būs vislētākā; ledusskapis viesnīcas nummurā nebūs.Varēs Nauris atkal sēdēt uz poda🤣Un jūs ticat, ka viņa iepērk labas kvalitātes preci? Noteikti pašu lētāko un sūdīgāko, jo ja pa dzīvi viņa ir nereāli skopa, tad biznesā tāpat. Jūs ievērojāt, kādas dāvanas viņa citiem dāvina? Mammai tās briesmīgā paskata kurpes, draudzenēmun radiem tikai lupatas no sava veikala, bērnam??Un tagad uzdāvināja mammai ar Džeisonu ceļojumu uz Itāliju🤣😂Luna Com 2000 @ 19.08.2026 22:04Mani vairāk šokeja ka vina uz Itāliju ved tomatus un desu. Uz Itāliju!
CallMeAnnika @ 19.08.2026 18:31Elīna nespēj salocīt savas drēbes? Nedēļu met čupā un gaida, kad atbrauks Lienīte no Turbofejām un visu sakārtos.
Ja Elīna būtu tāda pedante kā rādīja storijos, kad uz ceļiem tīrīja grīdu, viņa nevarētu izturēt tādu nekārtību tik ilgi.
Lielā močītāja. :D