Wtfvienkarši @ 10.08.2026 03:56
Es nenoliegšu, priekš pasākuma kurš ir bez maksas un ja svētdienā nebija ko darīt, tad pēc cilvēku apmeklētības, priekš manis izskatījās diez gan okey aizbraukt, it īpaši ar maziem bērniem, lai izklaidētu.. bet tas, ka Elīna iet pa mēli un purina kannas mani vispār vairs nepārsteidz, varbūt aizbraukt var, bet uz kādu brītiņu, jo nu, mani tā kliegšana pēc uzmanības un vulgaritāte galīgi neuzrunā, kur nu vēl klausīties, kā viņa mūld savas sektas penteres jau kuro gadu no vietas vai kratās kā vista.
https://failiem.lv/f/zurxy2x4m2
Pasākuma koncepts ir labs, tomēr lai kā Elīna gribētu ieskaidrot, ka pasākums ir par jums, bet tas ir par viņu, un šādi pasākumi neuzrunā.
1. Elyndi nav zīmols.
2. Kārtējās pesteļu runas.
3. Elīna teica, ka Fashion Show ir apģērbs, kuru nevar ikdienā uzvilkt mugurā, bet vai šo atrādīto var? Izskatās, ka lupatu kārtu kārtas uzvilktas mugurā.
4. Cilvēku bija diezgan daudz, bet ja atskaitītu visas tās, kuras dejoja (un bija diezgan sieviešu), kā arī visu dalībnieču līdznācējus, darbinieces un Elīnas uzaicinātos cilvēkus, tad domāju, ka skatītāji no malas būtu 1/3 daļa no apmeklētājiem. Reklamējot festivālu, un vēl bez maksas, mēnesi iepriekš, nav kaut kā pa maz apmeklētāju 111k influencerei?
5. Elīna tiešām varētu uzbūvēt savu impēriju, ja sakārtotu galvu, beigtu melot, izlikties, un mācētu radīt kaut ko savu, nevis wholesale apģērbu sauktu par savu brendu.
Tagad viņa pesteļo par velti, ar konsultācijām nesanāca bizness? :D