Luna Com 2000 @ 05.08.2026 23:49Kā jums patik Elinas koments par bijušajiem darbiniekiem- ka tie ir ka sapuvušas ogas?😂 Diez kuri? Kalendy, Annemarija vai Giba?😂😂
Laba priekšniece, kura tā izsakās par bijušajiem darbiniekiem. :DLuna Com 2000 @ 05.08.2026 23:49Kā jums patik Elinas koments par bijušajiem darbiniekiem- ka tie ir ka sapuvušas ogas?😂 Diez kuri? Kalendy, Annemarija vai Giba?😂😂
Nu Didrai laikam tagad nem par palīgiem kadrā tikai meitenes kas ir nesmukakas par vinu lai nebutu ambicijas mazajām. Skaistakas atstātas aizkadrā. Ta viņas maza kopija man atgadina žurku gan pec izskata, gan uzvedibas.CallMeAnnika @ 06.08.2026 10:05Laba priekšniece, kura tā izsakās par bijušajiem darbiniekiem. :D
Tā pati Annemarija un Giba cēla Elyndi līmeni, jo Elīnas montēšanas un filmēšanas spējas, kā arī idejas, ir tuvu nullei.
Aizies šie darbinieki, kurus sauc par vislabākajiem, un tad atkal teiks, ka bijušie darbinieki ir kā sapuvušas ogas?
Vienmēr redzot nodomāju, kur tādu izdevies atrast. Intelekts tur ar mīnusa zīmi.Luna Com 2000 @ 06.08.2026 11:36Nu Didrai laikam tagad nem par palīgiem kadrā tikai meitenes kas ir nesmukakas par vinu lai nebutu ambicijas mazajām. Skaistakas atstātas aizkadrā. Ta viņas maza kopija man atgadina žurku gan pec izskata, gan uzvedibas.
Cik ir jāsaņem, lai būtu papagailis, kas atkārto, visam piekrīt un staigā līdzi bez brīvdienām? Es jau pirmajā pusstundā būtu atlaista, jo pateiktu, lai izbeidz gvelzt muļkības un nemelo.Luna Com 2000 @ 06.08.2026 11:36Nu Didrai laikam tagad nem par palīgiem kadrā tikai meitenes kas ir nesmukakas par vinu lai nebutu ambicijas mazajām. Skaistakas atstātas aizkadrā. Ta viņas maza kopija man atgadina žurku gan pec izskata, gan uzvedibas.
Dona rumba @ 06.08.2026 14:27Naura mammas tievēšana - viss ok, kamēr komentāros nerksti, ka novājēji pateicoties tiem viņas atomi uztura bagātinātājiem. Zālēm nav ne vainas.
Lai dobelnieces pasaka vai tā ir vai nav, bet kaut kur dzirdēts, ka Elīnas mamma ar to tēvu nemaz kopā nedzīvo. Viņam esot otra sieviete, bet viņu sekta neatbalsta šķiršanos. Tad nu dzīvo šādā modelī.
Ambulance @ 06.08.2026 15:20
tapēc jau Pidra , krievu tēvu , nevarot vairs sazvanīt un nav kur suni atstāt lai ar māti ceļojumā dotos
tak viņa vienkārši ir atradusi no kā kontentu veidot . Un sākumā tas strādāja ,bet visu laiku melot nav iespējams ,sīkumos viss uzpeld .Justiine @ 06.08.2026 20:26Didra ir tā aizmelojusies, ka vispār vairs nesaprot ko runā. Gadiem visiem kladzināja, ka uzauga ģimenē ar stingrām kristīgajām vērtībām, tajā skaitā, ka arī tēvs ir stingros kristiešu uzskatos. Tagad savā podkāstā stāsta, ka tēvs galīgi nav dzīvojis kristieša dzīvesveidu. 😁 Un vēl viena pērle: " Ja mana mamma nebūtu ticīga, viņa būtu ļoti briesmīgs cilvēks." Tas ir ārprāts, kas tam cilvēkam galvā darās.
Viņa uzskata, ka ir biznesa haizivs, tikai cik reizes nav teikusi, ka strādās gudrāk, deliģēs darbus komandai, jo var uzticēties, bet gandrīz katru nedēļu var dzirdēt atkal un atkal tekstus, ka mēģina izdarīt tā, ka "kuģis" darbojas arī bez viņas. Tāpat lupatu bode darbotos bez viņas. :D Vajag jau kaut kā to uzmanību dabūt un justies svarīgai.krixis3 @ 07.08.2026 11:29tak viņa vienkārši ir atradusi no kā kontentu veidot . Un sākumā tas strādāja ,bet visu laiku melot nav iespējams ,sīkumos viss uzpeld .
Nabadze ,kurai nebija dārgo pārslu ,bet dejoja sporta dejas. Kristīgā ģimene ,bet vieglas uzvedības bijusi visus pusaudžu gadus . Nesmēķētāja,nedzērāja ,AR ideālu laulību .
Varbūt viņa tiešām mīl to savu zīmolu un domā ,ka ir baigā biznesa haizivs ,bet kā cilvēks viņa ir ....Vai nu baigā gnīda vai vienkārši stulba .
Astarte @ 06.08.2026 16:45
Man arī likās dīvaini, ka viņa nevar tēvu sazvanīt un vēl 2 nedēļas? Jo ja vienu nevar sazvanīt, tad zvana otram vecākam, lai to pirmo dabūtu rokā.
LabaDabaDa @ 07.08.2026 13:03
Ja es nevarētu divas nedēļas sazināties ar savu tēvu, es sen būtu uzrakstījusi iesniegumu par pazudušu cilvēku un apzvanījusi visas slimnīcas. Nevis gaudojusi par suņa auklēšanu!
Šīs ir tās kristīgās vērtības? :D Atkal runā vienu, bet darbības ir pilnīgi pretējas. Tad jau pat atejistu ģimenēs ir rūpes, saticība un savstarpēja cieņa.Astarte @ 07.08.2026 18:16
Tāpēc, ka tev rūp sava ģimene, bet tur ir vienalga vienam par otru.
CallMeAnnika @ 08.08.2026 15:25Timeline parādījās, ka Elyndi meklē satura veidotāju-video montētāju. Ko iegūsi: alga no 5.50 neto, dalība vērienīgos projektos, atlaides Elyndi produktiem.
Noteikti vēl papildus neuzskaitītie bonusi ir strādāšana brīvdienās, vēlos vakaros, dzirdēt un redzēt ik dienas Elīnas nesakarīgos domugraudus. :D
Kamēr citur ir veselības apdrošināšana, hybrid vai remote darbs, apmaksātas papildus brīvdienas, labiekārtots ofiss ar augļiem, kafiju, apmaksāti kursi un apmācības utt..