Ļoti apmeklēts😂😂 Laikam tikai 15 cilveki grib sevi apkaunot un kratities pie lētas AI dziesmas pārkingā.KatyB @ 21.07.2026 20:13Ka jums didras deja pie tās cringe dziesmas? Man personīgi tik debili izskatās un tur savākušās tik pāris ne parak ar intelektu apveltītas būtnes un kratās katra savā ritmā 😂😂
baigi "labi" piecas kustības un tik uz riņķi vien. man uz Elīnu nepatīk skatīties, jo viņa nemāk dejot. Citā meitenēm sanāca daaaudz labāk kā turku pupām.KatyB @ 21.07.2026 20:13Ka jums didras deja pie tās cringe dziesmas? Man personīgi tik debili izskatās un tur savākušās tik pāris ne parak ar intelektu apveltītas būtnes un kratās katra savā ritmā 😂😂
Astarte @ 21.07.2026 17:43
Viņai pēdējā laikā tās turbofejas nenāk katru nedēļu?
VissIrSlikti @ 22.07.2026 13:12Horeogrāfija dejai tiešām ļoti primitīva
Nāk katru nedēļu, un tīra visu, tai skaitā arī skapi un ledusskapi. Kā var aizd*rst tik ļoti visu pa nedēļu, ja no rīta līdz vakaram nav mājās?Astarte @ 21.07.2026 17:43
Viņai pēdējā laikā tās turbofejas nenāk katru nedēļu?
CallMeAnnika @ 22.07.2026 18:30Nāk katru nedēļu, un tīra visu, tai skaitā arī skapi un ledusskapi. Kā var aizd*rst tik ļoti visu pa nedēļu, ja no rīta līdz vakaram nav mājās?
Neticu, ka viņa maksā. Barteris - mājas sakopšana pret reklāmu.Wtfvienkarši @ 23.07.2026 13:25
Es domāju, ka viņa var, ja divreiz nedēļa apmeklē solāriju, diez vai vakara iet mazgāties, atstāj savus spēķainos pirkstus, kad ieiet dušā vai mazgā matus, neticu ka reizi nedēļā, bet tas ir stāsts citai reizei, kas tur tik nenonāk no viņas nost, noteka noteikti aiziet ciet un stikli kādi paliek, pieņemot ka viņa negriež ne uz dēlīša, ne ar normāliem piederumiem, tas viss aiziet pa visām malām, par to skapi un visu citu, pieļauju, ka biznesa siļķei ego pacelies vēl augstāk no tā, ko ķipa var atļauties un ka kārtību speciāli neuzturēs, vēl lielāku bardaku uztaisīs, jo par to, ka kaut kas tomēr jāmaksā un kapeiku pisēja noteikti to jamanto uz visiem 100.
Man šķiet, var sarakstīt grāmatu ar iespējamiem variantiem, kur un kā viņa nepiekopj tīrību un higiēnu, tāpēc es ticu, ka viņa var aizdirst visu pat stundā.
CallMeAnnika @ 23.07.2026 13:52Neticu, ka viņa maksā. Barteris - mājas sakopšana pret reklāmu.
Wtfvienkarši @ 23.07.2026 13:25
Es domāju, ka viņa var, ja divreiz nedēļa apmeklē solāriju, diez vai vakara iet mazgāties, atstāj savus spēķainos pirkstus, kad ieiet dušā vai mazgā matus, neticu ka reizi nedēļā, bet tas ir stāsts citai reizei, kas tur tik nenonāk no viņas nost, noteka noteikti aiziet ciet un stikli kādi paliek, pieņemot ka viņa negriež ne uz dēlīša, ne ar normāliem piederumiem, tas viss aiziet pa visām malām, par to skapi un visu citu, pieļauju, ka biznesa siļķei ego pacelies vēl augstāk no tā, ko ķipa var atļauties un ka kārtību speciāli neuzturēs, vēl lielāku bardaku uztaisīs, jo par to, ka kaut kas tomēr jāmaksā un kapeiku pisēja noteikti to jamanto uz visiem 100.
Man šķiet, var sarakstīt grāmatu ar iespējamiem variantiem, kur un kā viņa nepiekopj tīrību un higiēnu, tāpēc es ticu, ka viņa var aizdirst visu pat stundā.
Wtfvienkarši @ 23.07.2026 14:15
Tad tam tīrīšanas kantorim tiešām jābūt stulbam, lai tērētu savus resursus un katru nedēļu pilnu dienu, lai vāktu to cūku kūti tikai par reklāmu. 🤨
Viņa vienu brīdi bija pazudusi, šķita, ka viņu starpā ir nesaskaņas, jo iepriekš tīrīja māju, un tad Elīna sāka čīkstēt, ka nevar atrast nevienu labu tīrītāju. Tagad atkal parādījusies.Astarte @ 23.07.2026 14:58
Nu man liekas, ka turbofeju Lienei nav pašcieņas un viņa ir viena liela pielīdēja. Neticu, ka viņai baigi šī reklāma iet par labu.
Es uzreiz iedomājos, ja nu nepirka drēbes Elyndi, bet pasūtīja Temu? :DJustiine @ 23.07.2026 16:09Tas viņas stulbums ir nepārspējams. 😁 Nofilmē uz ielas cilvēku it kā elyndi biksēs un nokomentē - "Meičai strādā čaiņiks."
Justiine @ 23.07.2026 16:09Tas viņas stulbums ir nepārspējams. 😁 Nofilmē uz ielas cilvēku it kā elyndi biksēs un nokomentē - "Meičai strādā čaiņiks."
CallMeAnnika @ 24.07.2026 14:27Gribēšu redzēt kādu skatuvi uz festivālu uzbūvēs, ja tās uzbūvēšana izmaksā 8000.
CallMeAnnika @ 23.07.2026 13:52Neticu, ka viņa maksā. Barteris - mājas sakopšana pret reklāmu.