Viņi jau nav perekupi- viņi ir zimols😂😂CallMeAnnika @ 27.06.2026 16:40Nauris nosauc Polijas vairumtirgotājus par perekupiem, jo viņi iepērk lētāk Itālijā un citās valstīs, bet Polijā pārdod dārgāk.
Es atvainojos, bet viņi nedarīs tieši to pašu? :D
Viņi taču teica, ka Ķīnā vajag pasūtīt kā minimums dažus tūkstošus gabalu. Iepirks vairumā par daudz zemāku cenu, pārdos Polijā ar 200% uzcenojumu.Luna Com 2000 @ 27.06.2026 16:55Viņi jau nav perekupi- viņi ir zimols😂😂
Bet ļoti gribās zinat kas tur ir apakšā nu šis ir tik ļoti slidenais variants. Tikko tak bija ķīnā vienu pasutijumu knapi vareja apmaksāt- tagad taisa bāzi. Nu ir skaidrs ka taisīt bāzi tas ir tiešam lielas investīcijas kas Didriem nav, tas nav 10 kleitas iepirkt. Vai nu tas ir Naura kārtejais naudas padiršanas projekts jo lec augstāk par savu dirsu, vai ari dabujis kkādus nenormalos investorus ar solijumu naudu atmazgāt!
Vienozimīgi kkas tīrs tur toč nav.
CallMeAnnika @ 27.06.2026 17:22Viņi taču teica, ka Ķīnā vajag pasūtīt kā minimums dažus tūkstošus gabalu. Iepirks vairumā par daudz zemāku cenu, pārdos Polijā ar 200% uzcenojumu.
Nezinu, vai Ķīnā var ar pēcapmaksu, bet gan jau kaut kā uz firmas rēķina iegādāsies pirmās lupatu partijas.
Wtfvienkarši @ 27.06.2026 21:38
Latvijā noteikti tik daudz nespēj pārdot, tāpēc jāatrod kam vēl iesmērēt, lai izdevīgi sūtīt no Ķīnas tos apjomus
Astarte @ 27.06.2026 23:31
Bet Polijā cenas ir zemākas par apgērbu nekā Latvijā. Viņi tiešām domā, ka var ieiet Polijas tirgū?
Latvija ir maza,gribēdams nevar tukstosiem vienādu apģerbu pārdot,bet Polijā gan varētu izplesties,sevišķi ja ir videjais segments nevis zemais,un kvalitāte ir puslidz normāla.Mazos buķikos vairāk figurē Turcija,Itālija,nav tik daudz vairs Polija kā agrāk.Bet mazie lidz Ķinas grandiem nedavelk.Neesmu eksperts tikai manas pārdomas😁Wtfvienkarši @ 27.06.2026 21:38
Latvijā noteikti tik daudz nespēj pārdot, tāpēc jāatrod kam vēl iesmērēt, lai izdevīgi sūtīt no Ķīnas tos apjomus
Uzliks augstas cenas un pēc tam dos atlaidītes kā Latvijā. :D Bet pat ar atlaidēm tas ir dārgi, salīdzinot ar kvalitāti.Astarte @ 27.06.2026 23:31
Bet Polijā cenas ir zemākas par apgērbu nekā Latvijā. Viņi tiešām domā, ka var ieiet Polijas tirgū?
Viņi taču uz Lietuvas tirgu izgāja jau pirms gada. Veikals nav, bet visas reklāmas iet uz internetveikalu, bet apgrozījums ir palielinājies salīdzinoši minimāli ar iepriekšējo periodu.Wtfvienkarši @ 28.06.2026 07:23
Nu ja tur būs lielāks pieprasījums, arī cenu varēs nolaist, tāpat lai ka viņa stāstītu, ka bikses iepērk pa 20-22€, ceļš, nodokļi, reklāma, neizmaksā 49,99€ cik viņai vidēji maksā bikses bez atlaides. Rēķinot, ka tas ceļš, reklāma, un kas vēl nē, nav uz 1 vienību, bet gan uz 2000 vienību piemēram, nu jā, nodokļi ir visām vienībām, bet cik iespējams, laiž caur melno kasi, nedod čekus, sūta Lietuvas bankas rekvizītus.
Man gan šķiet interesanti, ka mēģina izsisties Lietuvā, bet bāzi domā vērt Polijā, Lietuvā arī nemaz tik labi neiet vai? Vai kāpēc, tad nevar vaļā veikalu vismaz Lietuvā? Vai arī tas ir nākošais plāns pēc bāzes atvēršanas Polijā?
Kenty @ 28.06.2026 11:11Latvija ir maza,gribēdams nevar tukstosiem vienādu apģerbu pārdot,bet Polijā gan varētu izplesties,sevišķi ja ir videjais segments nevis zemais,un kvalitāte ir puslidz normāla.Mazos buķikos vairāk figurē Turcija,Itālija,nav tik daudz vairs Polija kā agrāk.Bet mazie lidz Ķinas grandiem nedavelk.Neesmu eksperts tikai manas pārdomas😁
Tas,ka neviens nezin Didrihsonus Polijā,tas ir skaidrs,bet viņi ir koši (tādā ziņā,ka uz parejo veikaliņu fona viņi izceltos)un varētu pievilināt mazos tirgotājus vismaz apskatīt piedāvāto.Ja saņems sevi rokās,un Ķinas fabrikās izvēlesies,puslidz labu kvalitāti ,pa pieņemamu cenu,tad tā lieta varētu aiziet.Es tikai prātuļoju,kāda tā doma varētu būtAnīle līne @ 28.06.2026 13:44
Polijā tur jau 101 tirgotājs ir priekšā. Viņi ne ar ko nebūs tur īpašāki kā citi. Uzvārds un haips ap viņiem Polijā nekādu lomu nespēlēs. Man šķiet, ka Polijā var konkurēt ar kvalitātes-cenas attiecību, bet abi šie kritēriji nav par Didrihsoniem.
Nu Didri jau ar parspīlējuši ar to ka nu tik būs baiga bāze- beigas tur viņim stūris poļu tirgu😂Man beigas jau liekas ka vispar Nauris to visu muķī, jo varēs bieži but prom no LV un tur iet arā no skapja😂pagaišvasar jau arī brauca pēc dekorācijam uz poliju un tika pieķerts LGBT festiņa Nīderlandē.Kenty @ 28.06.2026 15:44Tas,ka neviens nezin Didrihsonus Polijā,tas ir skaidrs,bet viņi ir koši (tādā ziņā,ka uz parejo veikaliņu fona viņi izceltos)un varētu pievilināt mazos tirgotājus vismaz apskatīt piedāvāto.Ja saņems sevi rokās,un Ķinas fabrikās izvēlesies,puslidz labu kvalitāti ,pa pieņemamu cenu,tad tā lieta varētu aiziet.Es tikai prātuļoju,kāda tā doma varētu būt
Nauris jau iemēğina ka ir strādāt bez Didras😂😂Tur pilnigi caur pukem vareja no Naura dzirdet ka vins negrib lai Elīna to sabojatu un līstu iekšā.Wtfvienkarši @ 30.06.2026 10:40Lai man piedod fanītes, bet es ceru, ka Nauris atvers vēl vairāk “zīmolu līnijas” bez Elīnas. Ceru, ka beidzot neizskatīsies vulgāri un pārbāzti lēti.
Šodien biju un manīju tur gan, 1,69 pudele.Tasnaviespejams @ 30.06.2026 17:23Mego bija viņu slavenais dzēriens. Vairs nav. Tas bija tā kā vienreizējs pasākums?
lieniite2015 @ 30.06.2026 22:04Šodien biju un manīju tur gan, 1,69 pudele.