Anncha @ 18.06.2026 23:49
Saprotu un nemaz nebrīnos, bet kāpēc “ diezgan slikti viss “.
Slikti man šķiet būtu, ja nekas nenotiktu, neko nepirktu, būtu mīnusi utt ? Neizskatās, ka tik slikti viņiem iet. Tas, ka viņi ir pāķi to nevar noliegt, bet šeit joprojām neredzu īsti tos argumentus. Daudziem sliktas pieredzes, daudzi nodirš, nu jā, bet viss tak tur notiek tāpat, lai arī kā 🤷🏼♀️
Es rakstīju - viņi. Tātad arī Nauris. Kaut ko jau pa abiem kopā spēj radīt/noturēt. Ja būtu pilnīgi 0, nebūtu arī interese no uzņēmumiem. Ja tā primitīvi paskatās cik lv influenceriem ir savas produktu līnijas pie lv līmeņa lieliem ražotājiem?CallMeAnnika @ 18.06.2026 16:05Visas kafijas, saldējumu un dzērienu palaišanu veikalos noteikti organizēja ražotāji. Elīnas darbs ir tikai skatīties uz savām bildēm. Imitē viņa strādāšanu. Bļaut katru dienu, ka ir atlaides, nav liela māka.
2biletes @ 19.06.2026 21:38Es rakstīju - viņi. Tātad arī Nauris. Kaut ko jau pa abiem kopā spēj radīt/noturēt. Ja būtu pilnīgi 0, nebūtu arī interese no uzņēmumiem. Ja tā primitīvi paskatās cik lv influenceriem ir savas produktu līnijas pie lv līmeņa lieliem ražotājiem?
amoreamore @ 19.06.2026 21:04
Nu es varu tikai pačukstēt, ka pirmkārt, viņiem viss ir samest kopā vienā katlā, tādēļ apgrozījums izskatās ok, bet dienas beigas viņiem ir zaudējumi gandrīz visās frontēs.
Runājot par zaudējumiem, daļēji tie radušies, jo viņi mīl dot aizdevumus savai valdei un citiem fiziķiem, kas principā ir ok, ja tiek pareizi formēti un ATGRIEZTI, kas ir aizdevuma mērķis, nevis noformēti, lai celtu naudu ārā no uzņēmuma apejot UIN nomaksu pie dividenžu sadalījuma.
Tikai viņi ir aizmirsuši, ka pēc 60 mēnešiem, ja aizdevums netiek atgriezts, tad tie kļūst par aizņēmēja ienākumiem un apliekas ar IIN, kas ir lielāks par UIN.
Šo faktu viņiem aizrādīja gan VID, gan arī es konsultācijas laikā uz to norādīju, bet Nauris uzstāj, ka visi čomi tā dara.
amoreamore @ 19.06.2026 21:04
Nu es varu tikai pačukstēt, ka pirmkārt, viņiem viss ir samest kopā vienā katlā, tādēļ apgrozījums izskatās ok, bet dienas beigas viņiem ir zaudējumi gandrīz visās frontēs.
Runājot par zaudējumiem, daļēji tie radušies, jo viņi mīl dot aizdevumus savai valdei un citiem fiziķiem, kas principā ir ok, ja tiek pareizi formēti un ATGRIEZTI, kas ir aizdevuma mērķis, nevis noformēti, lai celtu naudu ārā no uzņēmuma apejot UIN nomaksu pie dividenžu sadalījuma.
Tikai viņi ir aizmirsuši, ka pēc 60 mēnešiem, ja aizdevums netiek atgriezts, tad tie kļūst par aizņēmēja ienākumiem un apliekas ar IIN, kas ir lielāks par UIN.
Šo faktu viņiem aizrādīja gan VID, gan arī es konsultācijas laikā uz to norādīju, bet Nauris uzstāj, ka visi čomi tā dara.
Kursiki neizdevās, arī uz pilatēm, kur bija tikai 10 vietas, pat puse nebija izpirktas. Jāizdala zināmiem cilvēkiem, lai radītu iespaidu, ka ir pieprasīti. Tas viss ir apmāns, kuru rada Instagramā.amoreamore @ 19.06.2026 22:18
Varbūt nav tāpēc, ka citi sēž un dara to, kas padodas viņiem, nevis mēģina būt korķi absolūti katrai pudelei?
Šmotkas, biznesa kursjiki, iedvesmas kursjiki, crypto kursjiki, kafija, saldējums, ūdens, pilates, kofīšops, modele, telpu īre, airbnb, vīriešu klubs, nu un visbeidzot - Nauris vēl ir sācis arī dziedāt.
Tas taču no malas izskatās smieklīgi. Jāsaka, ka visā nosauktajā viņi nav pat viduvējības.
Interesanti, kur vēl abi ielīdīs?
Kas vēl ir atlicis? Elīna - šovu vadītāja? Filmu zvaigzne? :Damoreamore @ 19.06.2026 22:18
Varbūt nav tāpēc, ka citi sēž un dara to, kas padodas viņiem, nevis mēģina būt korķi absolūti katrai pudelei?
Šmotkas, biznesa kursjiki, iedvesmas kursjiki, crypto kursjiki, kafija, saldējums, ūdens, pilates, kofīšops, modele, telpu īre, airbnb, vīriešu klubs, nu un visbeidzot - Nauris vēl ir sācis arī dziedāt.
Tas taču no malas izskatās smieklīgi. Jāsaka, ka visā nosauktajā viņi nav pat viduvējības.
CallMeAnnika @ 20.06.2026 15:03Elīnai zobs tagad dzīs 3 mēnešus, tad liks implantu un tad kroni, bet mammītei Turcijā visu nedēļā sataisīja? :D
Vai tad tiešām mums visi ir "savas jomas spečuki"? Mēs varam paņemt to pašu ex Saulieti. Bāžas visur kur var, bet kaut kā savu produktu nav. Influenceru reklāmas stabu netrūkst tāpat kā influenceru "šodien esmu tas, rīt jau tas".Bet kaut kā lielā ražotnē savi produkti retajiem. Tātad uzņēmumiem arī kaut kādā mērā tas ir izdevīgi. Ņemot vērā cik izmaksā izveidot jaunu produktu- par smukām acīm neviens viņiem ne to ūdeni, ne saldējumu netaisīja - receptes izstrāde, izejvielas, materiāli iepakojumam, ražošanas resursi. Vietu vitrīnā arī par smukām acīm nedod. Tātad kaut ko no visa viņi prot izdarīt pareizi. Brīnumi notiekamoreamore @ 19.06.2026 22:18
swelli @ 20.06.2026 23:01Žēl Džeisonu, kad noliek saldējumu un paši aiziet. Var redzēt skatienā, kā viņš sabēdājās. Tādas spēles spēlē ar suņiem, nevis bērniem.
Ja jau tā slavēja Raivi, tad kāpēc spērās uz Turciju? Pareizi, jo uzsauca sadarbību #pati. :Dlatvjubarbija @ 20.06.2026 15:54
Tieši vakar Delfos bija intervija ar zobārsti, kura runāja par Turcijas zobu sekām - lasot, iedomājos par Elīnu… 😂