Anncha @ 18.06.2026 11:56
Protams, piekrītu tam, ka viņi daudz melo un izdomā stāstus, bet jāatzīst arī tas, ka naudas viņiem netrūkst. Vienalga, vai tā nopelnīta legāli vai nelegāli, ne katrs spēj izdomāt un izveidot ko tādu. Cik daudz cilvēku ikdienā var pēkšņi atļauties nopirkt kaut ko tūkstošu vērtībā? Daudziem cilvēkiem Didrihsoni vienkārši nepatīk, un līdz ar to viss, ko viņi dara, šķiet briesmīgs. Taču, ja viņu vietā būtu citi cilvēki, diez vai par šo vispār būtu tāda diskusija. Cik daudzām sievietēm, kuras šeit komentē katru dienu, ir savs veiksmīgs bizness? Diez vai arī tādām sievietēm būtu laiks sēdēt forumos un apspriest šķību degunu vai pliku pakaļu.
Es Didrihsoniem nesekoju, jo personīgi mani tiešām kaitina viņu personības un uzvedība, taču biznesa jautājumā nepiekrītu lielākajai daļai kritikas. Tik daudz veikalu pilsētās veras ciet, jo tiem trūkst pircēju.
Man patīk daļa "vienalga vai legāli vai nelegāli". 😂
Ir gan tomēr starpība, vai uzņēmums ir spējīgs godīgi nopelnīt savu naudu un gadiem darboties, vai tas krāpjas un blēdās.
Un tas, ka Didrihsoni stāsta, par kādiem tūkstošiem viņi paraksta līgumus, nenozīmē, ka viņi patiešām to arī dara. Te jau agrāk parādījās tas, ka viņi iepērk mazus daudzumus un tad mūždien var kliegt, ka viss ir izpārdots.
Nedomāju, ka noturēt vienu fizisku veikaliņu un internetveikalu ir kaut kāds anormāls sasniegums, ka viņi būtu teju vai par Latvijas top biznesmeņiem jāsauc. Plus - visiem nav un visi nevar un visticamāk, ka arī negrib, būt biznesmeņi, tas, ja cilvēks strādā algotu darbu, nenozīmē, ka viņš nevar būt veiksmīgs un turīgs.