Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 2201
Reģ: 17.06.2024
Sezam @ 10.04.2026 11:38
Man savukārt , visvairāk ausīs iedūrās tas, ka viņai vajag uzņemt taukus, tauku masu, redz kad dzerot zinzinoo eļļu, tad mr pa laikam atsākoties, bet ar to eļļu (lasīt taukus dzerot) esot vien par maz.. nu nopietni? Viņa reāli NEKO neēd kur ir tauki, jo no tā paliek automātiski resns!!
Viņa ir klasisks 2000-šo sākuma upuris ar kcal skaitīšanu, bet nekādas nojēgas par uzturvielām kā tādām, viņai jau bija milzīgs atklājums olbaltumvielas, ka tās ir vitāli nepieciešamas, jo iepriekš jau tikai uz griķiem un burkāniem un končiņas pasūkāšanu dzīvoja, tagad ēd pamatā tikai olbaltumvielas (nesen tak lopsēja tunci pa taisno iekšā kkur), bet tagad... tadadāāā', izrādās ir arī taukvielas tomēr vajadzīgas, nu viņai par šo ir šoks un errors, jo galvā ir gadiem iedzīts, ka tauki ir slikti, no taukiem paliek resns.

Viņa vēl nesen visiem gribēja ieskaidrot, ka dzerot zinzino omegu var dabūt taukus.
Viņa jau no padsmit gadiem badojas un tajās smadzenes jau padsmit gadus ir teksts, ka tauki ir slikti. Tāpat, kaut kad runāja par zivīm, ka ēd tikai liesas zivis, bet tanī pat laikā ēst koncas un kūkas ir ok. Viņai vienīgais var palīdzēt glavas ārsts, jo kamēr tās bailes no taukiem netiks izārstētas, tikmēr nekad nemainīsies.
10.04.2026 12:58 |

Reitings 2201
Reģ: 17.06.2024
Linduxis @ 10.04.2026 12:51
Bet meitenes, ļoti retos gadījumos sievietes ķermenī ir dikti maz olšūnu, un menopauze iestājas jau ap 30. Viss var būt. Mēnešreižu paliek mazāk, tās ir retas un neregulāras. Tad cilvēks vnk rok ne tajā virzienā.

Jā, visādi var būt, bet Elīna esot stāvoklī nobadināja savu ķermeni, ķermenim beidzās rezerves un tad turpināja badoties uz uzturēt savai ķermeņa uzbūvei nepiemērotu svaru. Viņa nesaprot, kāpēc viņa nevar būt kalsna, jo citām kalsnajām ar veselību ir labi un ir mēnešreizes.
10.04.2026 13:05 |

Patīk
Reitings 63166
Reģ: 12.10.2022
Linduxis @ 10.04.2026 12:55
Es to sajūtu saprotu. Man pirms bērniem bija 46-47 kg, tagad lēkā līdz 55. Un ja tu visu mūžu līdz 30+ esi pieradusi pie tiem 46, tad tagad es sev liekos liela. Ar prātu un redzi man viss ok, saprotu, ka tā nav, bet prātā tā sajūta vnk dzīvo. Un ir grūti pārdzīvot, ka pazūd dabiskais lapsenes viduklis un parādās riepa uz vēdera, nu :)) Tai pašā laikā - vai es mainītu svaru un izskatu pret bērniem vai nākotnes bērniem? Nekad!
Ja uzaudzē muskuļu masu nevis taukus, tad tieši izskatās labāk un veselīgāk nekā tievs vai skinny fat. Šeit nerunāju par tām, kuras no dabas ir tievas, tad tas izskatās dabīgi nevis slimi.
10.04.2026 13:40 |

Reitings 406
Reģ: 17.05.2022
CallMeAnnika @ 10.04.2026 13:40
Ja uzaudzē muskuļu masu nevis taukus, tad tieši izskatās labāk un veselīgāk nekā tievs vai skinny fat. Šeit nerunāju par tām, kuras no dabas ir tievas, tad tas izskatās dabīgi nevis slimi.
Jā, es jau neko nesaku, vnk prātoju :) Ar Elīnu vispār viss lielais cepiens ir par nepareizu vērtību sistēmu un fake vērtībām. Viņa ir tiešām labs pārdevējs, to gan nevar noliegt.
10.04.2026 14:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits