Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 920
Reģ: 31.01.2024
Kā tās saucamās DĪVAS, kas tādas nav lien dirsā, tā Slimiksonei, itsevišķi, tā ar rozā žaketi, es nesaprotu, ko viņas no tā iegūzt, ka tā laiza, pa brīvu fotosesiju ar lupatām, kas sliktākas, kā humpalās, man pat būtu kauns tādā fotosesijā iet, jo tad tu esi stulba ar zemu pašvērtējumu, nevis DĪVA. Tādas dīvas uz neko šādu vispār nenāktu.
07.04.2026 13:56 |

Reitings 920
Ārprāts, tā viena ar balto korseti Rūta vispār apsēstā ar Didru, viņa izstāsta visu, ko dara Didra no rīta, iedzer šķiedrvielas, izlasa sinepju graudiņu utt🤦‍♀️😂
07.04.2026 13:59 |

Reitings 920
79.99 par zilu žaketi, viņas sūd.. nekvalitīvajām precēm😯 ārprāts 8 stulbās sievietes, ja jau dažas pat iet uz no limits pasākumu, saprotu vēl vecā gada gājuma sieviete neko nesaprot, bet pārējās tēlo tik un lien dirsā.
07.04.2026 14:11 |

Reitings 920
Mazinjaaduuda @ 07.04.2026 13:46
Koferim vērtība tikai augs un augs tagat , drīz atcerēsies ka tur vēl Cartier Auskari bija un seši kilogrami ar zelta stieņiem . Pats koferis taču arī Nevis šāds un tāds , bet ELYINDI , noteikti tas vien 1,5 k vērtībā . Vispār regulāri drogās viņa savu kosmētiku pērk , Nu kur var šitā diiiiiiirst , zinot kā viņa mālējas un Bali bija 3 nedēļas , tur no kosmētikas nekas vairs pāri nebija palicis , varētu atrasties tas koferis un airbaltic paņemt un izķidāt viņu publiski , izrādīsies ka nekas cits kā piekaltuši koriğējošie Bodiji un biksītes ar auKsto vidukli tur nemaz nav iekšā… Nu varbūt vēl kāds hoteļa dvielis ieņurcīts un pārpalikumi no all inclusive , lai Džoistiks ar mamašu var sajust Bali garšu .

Jā, būtu izcili, ja airbaltic to koferi varētu izķidāt, bet diemžēl nevar, jo tur tev taisnība, tad varbūt tās vates galvas saprastu cik daudz un visu laiku Elīna melo pat koferi, visām savām lupatām utt
07.04.2026 14:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits