Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

10 gadi
Reitings 15446
Reģ: 15.03.2012
Ak kungs, tajā storijā, kur viņa ar blondiem matiem un legingu čupu rokās skrien, reāli pēc kaut kādas jukušās izskatās! Un tās piesvīdušās drēbes, protams, smuki pakarinās atpakaļ un tirgos 🤮
31.03.2026 21:08 |

Reitings 172
Reģ: 10.07.2016
neesmu nekad lidojusi, tāpēc jautāšu no savas idiota saprašanas.
kādi dokumenti var būt koferiem? tas ir kā? kā to vispār kārto? es tagad salieku koferi un man jātešas kaut kur kārtot kofera dokumenti? un kas tajos dokumentos? kofera lietu uzskaitījums? un ja koferī pēkšņi neieliku savu Gucci ķemmi un tas sver mazliet vieglāk, ko nu? doķi saka to, svars cits.
izskaidrojiet. es gribu saprast, kādi dokumenti ir koferiem
31.03.2026 21:22 |

10 gadi
Reitings 4997
Reģ: 25.05.2009
Rudzumaize @ 31.03.2026 21:22
neesmu nekad lidojusi, tāpēc jautāšu no savas idiota saprašanas.
kādi dokumenti var būt koferiem? tas ir kā? kā to vispār kārto? es tagad salieku koferi un man jātešas kaut kur kārtot kofera dokumenti? un kas tajos dokumentos? kofera lietu uzskaitījums? un ja koferī pēkšņi neieliku savu Gucci ķemmi un tas sver mazliet vieglāk, ko nu? doķi saka to, svars cits.
izskaidrojiet. es gribu saprast, kādi dokumenti ir koferiem

Tu nezini, kā notiek process, un vismaz pajautāji, lai uzzinātu, bet Didrene, kas ir pietiekami daudz reizes lidojusi un tāpat neko nerubī, tikai mauc kaut kādu pašizdomātu h*iņu, lai būtu baigā ceļošanas speciāliste savu aitu acīs (off topic: brīnos, kā vēl nav abi ar Jenotu saskatījušies ārzemju influenceru trendu organizēt grupu braucienus sekotājiem un nav kādu bombiski ekskluzīvu braucienu uz Bali uzorganizējuši, lai nokāstu piķi kārtējo reizi no sekotājiem 😁) . Vienīgais, ko parasti saņem, pēc kofera iečekošanas, ir neliela uzlīme (max 5x5 cm) ar svītru kodu, lidostas kodiem un lidojuma detaļām.
31.03.2026 21:39 |

Reitings 10742
Reģ: 14.09.2024
cory @ 31.03.2026 19:16
Didrene baigi pārliecināti stāsta, ka airbaltic nočakarēja viņu koferi, bet tai pat laikā viņai bija 4 lidojumi! Varbūt jau otrajā lidojumā koferis neiekāpa, bet nu protams Didrenei uzreiz AirBaltic pie vainas, jo viņai aizdomīgi pie iekāpšanas lidojumā pajautājuši parādīt dokumentus par koferiem, kas man liekas totālākā d*ršana atkal 😁Man nekad dzīvē neviens neko pie gate nav jautājis par manām check in somām, bet nu re ku Didra ar savu ideālo angļu valodu pat ir sapratusi, ka viņai prasa koferu dokumentus pirms kāpšanas lidmašīnā.

Mani arī nedaudz pārsteidz tā parliecība, ka pēdējā lidojumā pazudusi. Un kā tad varot nepamanīt Elyndi koferi 😂 varētu padomāt, ka visi Bali, Taivānā un Itālijā ir informēti, ka šitam bārbijkoferim Elyndi ir noteikti jālido uz Latviju. 😂😂
Varbūt tas koferis mētājas kaut kur Taivānā, vai vispār aizlidojis uz Meksiku, piemēram 😂
Un galu galā - kur ir problēma savu 600/700/800 eur vērto kosmētiku ielikt rokas bagāžā? Tur nebija vietas, jo bija siļķu trauki jāpārvadā? 😂
31.03.2026 22:24 |

Reitings 38
Reģ: 28.02.2026
Jūs tiešām domājat, ka tas koferis ir kaut kur pazudis? Es jau vairs pat tam neticu! Kārtējais izdomājums, lai celtu statistiku. Bet tās ir tikai nanas domas...
31.03.2026 22:48 |

Patīk
Reitings 62992
Reģ: 12.10.2022
cory @ 31.03.2026 21:39

Tu nezini, kā notiek process, un vismaz pajautāji, lai uzzinātu, bet Didrene, kas ir pietiekami daudz reizes lidojusi un tāpat neko nerubī, tikai mauc kaut kādu pašizdomātu h*iņu, lai būtu baigā ceļošanas speciāliste savu aitu acīs (off topic: brīnos, kā vēl nav abi ar Jenotu saskatījušies ārzemju influenceru trendu organizēt grupu braucienus sekotājiem un nav kādu bombiski ekskluzīvu braucienu uz Bali uzorganizējuši, lai nokāstu piķi kārtējo reizi no sekotājiem 😁) . Vienīgais, ko parasti saņem, pēc kofera iečekošanas, ir neliela uzlīme (max 5x5 cm) ar svītru kodu, lidostas kodiem un lidojuma detaļām.
Kādu ekskluzīvu braucienu uz Bali? Par cik? :D 2 nedēļas par 10000 eiro? :D Elīnas mentorings tomēr maksā cik tur, 200 vai 300 eiro stundā :D + naktsmītnes, ēšana utt..
Ja viņas biļetes nepērk ne par 30, ne 50 eiro, kāds vēl brauciens. Skatīties kā Elīna lēkā apenēs dzīvajā?
31.03.2026 23:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits