Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 10812
Reģ: 27.03.2024
Tie Didrihsoni ir vienkàrši fascinējoši. Ta Elīna lido uz Bali lai mainītos pa 360, stāsta visādus pesteļus un zaimo Dieva vārdu. Tagad Nauris sev piesaucis kaut kādu asistentu, lai palīdzētu viņam mainīties pa 360. Tikai domā par sevi, tādi egoisti. Kas viņi vispār ir? Viņi ir kā viena ģimene vai nav?? Viņiem viss tik māklsīgi, tik uzpūsts viss, tik nedzīvi..
Viņi zina, kas ir ģimene un normāla dzīvošana? Piemēram- Zsvētkos eglītei pakaļa aizbraukt ar Džeisonu, lai izvēlas, izdekorēt kopīgi. Nē- labāk visu gatavu pasūtīt, lai kāds to jau izdara. Vai Džeisons zina, kas ir Lieldienas, un ko tur dara? Viņi zina, kā oliņas nokrāsot piemēram, lai Džeisonam interesanti.. Elīna vispār kādreiz ir vrāmatiņu lasījusi kopīgi, darbojusies, zīmējusi, bumbu spēlējusi ar savu bērnu? Kāpēc bērns neiet kādā pulciņā, kur vecāki var lepoties pēc tam! Pizģets at viņiem abiem. Es es es man man man.
30.03.2026 21:11 |

Reitings 10720
Reģ: 14.09.2024
CallMeAnnika @ 30.03.2026 19:00
Elīnai laikam pietrūkst līdz kvalifikācijai mēneša beigās, ka tik cītīgi jāstāsta par ellām no ZinZinoo.
Stāsta, kā viņai ir nespēks, jo nav dzērusi ZinZinoo vitamīnus, kā eļļa palīdzējusi tikt galā ar mēnešreižu problēmu.
Ko? :D Viņa nav atrisinājusi mēnešreižu problēmu. :D Pati jau aizmirsa, kad nesen stāstīja, ka viņai tās nav?

Vēl arī šodien teica, ka 30 testus taisījusi un tikai viens esot bijis ar labiem analīžu rezultatiem. Pirms iestājās naudas kāstuvē Zinzino, visu laiku stāstīja, cik lieliskas viņai esot vienmēr visas analīzes. Tad man jājautā vai kārtējo reizi neatceras, ko pirms laika ir stāstījus?
30.03.2026 22:05 |

Reitings 10720
KatyB @ 30.03.2026 19:05
Didra nolēmusi saviem zombēšanas pasākumiem pacelt cenu jo būs dāvanā klade un ievilkšana tīklu mārketingā 😂😂😂 nu piedodiet at atvainojiet es nevienu to idioti kas tajā padakumā būs nekad nespēšu uztvert nopietni 😂😂😂😂

Pat pulverdāmas neiekasē naudu par savām iepazīšanās pēcpusdienām. 😂 Vismaz publiski netirgo biļetes un nestāsta, ka tas būšot "iedvesmas pasākums".
30.03.2026 22:09 |

Reitings 10720
lieniite2015 @ 30.03.2026 21:11
Tie Didrihsoni ir vienkàrši fascinējoši. Ta Elīna lido uz Bali lai mainītos pa 360, stāsta visādus pesteļus un zaimo Dieva vārdu. Tagad Nauris sev piesaucis kaut kādu asistentu, lai palīdzētu viņam mainīties pa 360. Tikai domā par sevi, tādi egoisti. Kas viņi vispār ir? Viņi ir kā viena ģimene vai nav?? Viņiem viss tik māklsīgi, tik uzpūsts viss, tik nedzīvi..
Viņi zina, kas ir ģimene un normāla dzīvošana? Piemēram- Zsvētkos eglītei pakaļa aizbraukt ar Džeisonu, lai izvēlas, izdekorēt kopīgi. Nē- labāk visu gatavu pasūtīt, lai kāds to jau izdara. Vai Džeisons zina, kas ir Lieldienas, un ko tur dara? Viņi zina, kā oliņas nokrāsot piemēram, lai Džeisonam interesanti.. Elīna vispār kādreiz ir vrāmatiņu lasījusi kopīgi, darbojusies, zīmējusi, bumbu spēlējusi ar savu bērnu? Kāpēc bērns neiet kādā pulciņā, kur vecāki var lepoties pēc tam! Pizģets at viņiem abiem. Es es es man man man.

Bija jau bērnudārza pasākums, no kura Elīnai aizliedza publicēt video. Influencere un viedokļa līdere nevarēja atrādīt visiem svešus bērnus! No tā arī pataisīja drāmu, nevis ielika jauku bildīti visai ģimenei kopā.
Ja Nauri kaut cik vēl dēls interesē, tad Elīnai viss ir tikai man, man, man. Pat neiedomājieties atņemt viņai VIŅAS laiku ar SEVI. Ies pa Bali čuhņām, Latvijas šosejām, ka tikai nav kopā ar dēlu un vīru laiks jāpavada. Nedod dievs, centimetrs pienāks klāt.
30.03.2026 22:16 |

Reitings 5304
Reģ: 11.10.2022
Tastastas @ 30.03.2026 22:05

Vēl arī šodien teica, ka 30 testus taisījusi un tikai viens esot bijis ar labiem analīžu rezultatiem. Pirms iestājās naudas kāstuvē Zinzino, visu laiku stāstīja, cik lieliskas viņai esot vienmēr visas analīzes. Tad man jājautā vai kārtējo reizi neatceras, ko pirms laika ir stāstījus?

Jā, atceros kā dienā, kad Elīna ar savu mērlenti katru rītu ciskas mērīja un centās visiem ieskaidrot, ka dārzeņu kastītes ir normāls, veselīgs ēdiens un viņai neko citu kā to, 472848 kafijas un pusiekostas konfektes nevajag, jo pat Nauris saka, ka analīzes Elīnai vienmēr ideālas! Un tad iestājas Zinzino, un pēkšņi nav ideālas un jā, vispār kājas nevar pavilkt bez pulveriem priekšā, pakaļā 😆 dir*sēji tādi! 🤣 bet Elīnas super spēja taču ir būt super atklātai 🤣 melo 500 reizes dienā 🫣
30.03.2026 22:58 |

Reitings 19
Reģ: 12.07.2024
Šausmas, lasu te un pievienojos komentariem, ka tā Anna īsti riktīga nav, šitā eksperimentēt uz mazu bērnu, briesmīgi!!! Aizcietejumi berniem var būt arī uz stresa pamata, ja vina regulāri pamet savas meitas, tad nav ko brīnīties par aizcietējumiem, tur drīz būs ne tikai tādas problēmas, lai piesaistītu mammas uzmanību...
Re kā draudzene ietekmē, viss tik uz labu, tik uz labu. Kārtīgi paveicies ar draudzeni, kurai viņa ne sūda neinteresē...
30.03.2026 23:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits