Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 2057
Reģ: 17.06.2024
2biletes @ 20.03.2026 18:35
Ja viņa var atrādīt uz poda, vemjot, apņirgt viņa izskatu un biznesa idejas, tad diez vai pateikt, ka gultā švaks būtu liela problēma

Salīdzināji vēdera problēmas un vizuālo izskatu ar varēšanu gultā 😁 tas nav uz vieniem svaru kausiem
20.03.2026 21:25 |

Reitings 5931
Reģ: 05.12.2021
Kā var jauniem cilvēkiem ne gribēties seksu? OK, es visu saprotu . Darbs ,bizness ,ikdienas skrējiens ,protams ,rada nogurumu . Mēs ar vīru arī reizēm kā vāveres ritenī . Ir dienas,kad nav lielākas laimes kā iekrist gultā un atplīst . Bet.....mēs to kompensējam brīvdienās. Vai kaut kur uz vienu nakti aizbraucam. Un piedodiet ,ņemamies kā trusīši . Bet te jau vispār nekā nav. To pat pēc ķermeņa valodas var pateikt . Atceros ,ka Nauris bija kaut ko izīrējis un tad Elīna nakts vidū atpakaļ uz Rīgu Atskrēja . Es nezinu ,ja man būtu dota tāda iespēja ,atpūsties Bali 3 nedēļas ,es to vien darītu kā vārtītos PA numuru ,dzertu kokteiļus no kokosrieksta Un čilotu ar vīru . Nu labi ,apmeklētu tur tās pāris konferences .bet nu cammon ,visu laiku muldēt par Dievu un savas lupatas filmēt . Man vispār liekas ,ka Elīnas dievticiba jau kā zaimošana izklausās . Sāku vārdu Dievs kā lamuvārdu uztvert . Gribētos pateikt ,lai aiziet un kārtīgi nokniebjas . Lai cilvēkiem beidzot smaids sejā parādās . Īsts smaids.
20.03.2026 21:43 |

Reitings 838
Reģ: 31.01.2024
krixis3 @ 20.03.2026 21:43
Kā var jauniem cilvēkiem ne gribēties seksu? OK, es visu saprotu . Darbs ,bizness ,ikdienas skrējiens ,protams ,rada nogurumu . Mēs ar vīru arī reizēm kā vāveres ritenī . Ir dienas,kad nav lielākas laimes kā iekrist gultā un atplīst . Bet.....mēs to kompensējam brīvdienās. Vai kaut kur uz vienu nakti aizbraucam. Un piedodiet ,ņemamies kā trusīši . Bet te jau vispār nekā nav. To pat pēc ķermeņa valodas var pateikt . Atceros ,ka Nauris bija kaut ko izīrējis un tad Elīna nakts vidū atpakaļ uz Rīgu Atskrēja . Es nezinu ,ja man būtu dota tāda iespēja ,atpūsties Bali 3 nedēļas ,es to vien darītu kā vārtītos PA numuru ,dzertu kokteiļus no kokosrieksta Un čilotu ar vīru . Nu labi ,apmeklētu tur tās pāris konferences .bet nu cammon ,visu laiku muldēt par Dievu un savas lupatas filmēt . Man vispār liekas ,ka Elīnas dievticiba jau kā zaimošana izklausās . Sāku vārdu Dievs kā lamuvārdu uztvert . Gribētos pateikt ,lai aiziet un kārtīgi nokniebjas . Lai cilvēkiem beidzot smaids sejā parādās . Īsts smaids.

Negribās, tad jā negūst no tā baudu, jo cilvēks, lai cik aizņemts būtu to vēlas, jo, ja tevi neapmierina un tikai Nauris gūst baudu, viņai tas nenes pienesumu, tādēļ jau daudzi arī saka - man nav laiciņš utt , lieliskām lietām vnm laiks atradīsies, bet, ja sajūta ir kā baļķim, tad arī Elīnai Negribās
20.03.2026 22:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits