Kā var jauniem cilvēkiem ne gribēties seksu? OK, es visu saprotu . Darbs ,bizness ,ikdienas skrējiens ,protams ,rada nogurumu . Mēs ar vīru arī reizēm kā vāveres ritenī . Ir dienas,kad nav lielākas laimes kā iekrist gultā un atplīst . Bet.....mēs to kompensējam brīvdienās. Vai kaut kur uz vienu nakti aizbraucam. Un piedodiet ,ņemamies kā trusīši . Bet te jau vispār nekā nav. To pat pēc ķermeņa valodas var pateikt . Atceros ,ka Nauris bija kaut ko izīrējis un tad Elīna nakts vidū atpakaļ uz Rīgu Atskrēja . Es nezinu ,ja man būtu dota tāda iespēja ,atpūsties Bali 3 nedēļas ,es to vien darītu kā vārtītos PA numuru ,dzertu kokteiļus no kokosrieksta Un čilotu ar vīru . Nu labi ,apmeklētu tur tās pāris konferences .bet nu cammon ,visu laiku muldēt par Dievu un savas lupatas filmēt . Man vispār liekas ,ka Elīnas dievticiba jau kā zaimošana izklausās . Sāku vārdu Dievs kā lamuvārdu uztvert . Gribētos pateikt ,lai aiziet un kārtīgi nokniebjas . Lai cilvēkiem beidzot smaids sejā parādās . Īsts smaids.