Ciena @ 06.03.2026 23:4339 grādu temperatūra un ar parecetemolu nosita un iet skriet, viņa tiešām sevi mīl, ko dirš, ka taisot plastiskās operācijas tas tiešām nozīmē, ka viņa sevi mīl😂😂 viņa tak dirš ka ir slima🤣
Kens no AliExpressLuizee1 @ 07.03.2026 09:17Vai vēl kādam šaubas par Naura orientāciju?
Luizee1 @ 07.03.2026 09:17Vai vēl kādam šaubas par Naura orientāciju?
Vismaz beidzot atbilstoša mūzika 😂Krizdole @ 07.03.2026 11:06
Un sieva vēl fonā ielikusi mūziku no cirka 🤣
Tak nav nekāda slima. Vina melojot nejedz, ka ar paracetamolu 39 temperaturu nosists lidz - es jūtos žirgta un močīju pa sporta zāli un krāsojos- nav iespējams!! Vienkarsi nav iespējams!Nitaris @ 07.03.2026 07:41Mani visvairāk šokē, ka viņa slima vazājas apkārt un aplaiž citus ar vīrusu. Ieiet cilvēku pilnā sporta zālē ar temperatūru. Vai par to nav sods?

mērlentu paņēma, bet aptieciņu nevar paņemt līdzi...Krizdole @ 07.03.2026 13:42Pasaki, ka tev ir ēšanas traucējumi, to nepasakot - mērlenta līdzi uz Bali!!! Cik slimam cilvēkam ir jābūt, lai ņemtu līdzi mērlentu un katru mīļi brīdi mērītu savas ciskas un vidukli 🤯

Kalpone braukšot vēlāk pie viņiem, jo ZinZinoo konference ir no 8-14.martam. Pēc tam viņi paliks aptuveni 2 nedēļas ilgāk.Ambulance @ 07.03.2026 09:44Nedomāju ka pidriķi tur ir divatā .
Kura kalpone viņiem montē video , ne jau paši salmu galvas .
Dirsēji pa dzīvi .
Nauris ir izbalinājis matus? Koooo? Es domāju, ka kāda ir uztaisījusi photoshop. :D :DGudralapsa @ 07.03.2026 13:32
Nē, vairs jautājumu nav! 😆
Bet viņš iet uz gym meklēt sev tos draudziņus? Un Elīna vienmēr “slima”, viņa ķip iztēlojas ka paliek mājās, lai viņš var tos draudziņus sakoļīt? 😆 Nekādi pārmetumi, man tikai dzīva interese! 😆😆😆
L.. @ 07.03.2026 15:28Tiešām lieliska kompānija patrāpījusies - viens pārtapis par Kenu, otrs visu laiku filmē un skatās safilmēto telefonā. Mīlestība pilnīgi plūst no pārlaimīgā pārīša, kam plānā mīlēties 3x dienā 😆
Kā viņus kāds no malas filmē, tā nekad īsti viens otram blakus nav. Vienmēr, cik redzēts, kāds metrs pa vidu abiem ir, kad vien iespējams.
CallMeAnnika @ 07.03.2026 17:21Elīna storijā stāsta, ka esot domājusi, ka visu mūžu tievēšot, bet tagad ir šķiedrvielas, kas visu atrisina.
Kāpēc vispār visu mūžu ir jātievē? Veselības eksperte laikam nesaprot, ka ar sabalansētu ēdienu un sportu var būt vēl labākā formā nekā ir pati. Viņai storijā no sporta zāles, kur rāda, cik labā formā ir, šorti atkarājas. Tur ir bezforma. Slimīgs tievums no badošanās.
Grūtniecības laikā varēs tievēt. Reitingi un neēst, lai nepaliktu "resna".queen2820 @ 07.03.2026 17:51
Kur vispār loģika viņas teiktajam ? Vienu dienu viņa vēlas stāvoklī palikt,nākošajā jau kaifu ķer no sava ķermeņa . Nu "nebojās" viņa taču savu ķermeni ar vēlvienu grūtniecību.