Biju nesen Lido, un tur bija norādes par savākšanu aiz sevis. Senāk tā nebija.Sezam @ 08.02.2026 14:38
Bet tur nekad nav bijis nosacījums, ka obligāti būtu aiz sevis jānovāc! Ja es eju Hesītī kur tas ir jādara, tad es novācu, nav problēmu. Lido tas ir tāpat kā rimčikā-kas grib, tas iet uz pašapkalpošanās kasi, es negribu!
CallMeAnnika @ 08.02.2026 14:41Tāpat kāds savāks aiz tevis, bet to sauc par elementāru cieņu, un tas daudz ko pasaka par cilvēku.
Sezam @ 08.02.2026 15:32
Bet, ja tas ir kāda darbiņš? Tu tak apkopējai nerauj no rokām slotu?
Sezam @ 08.02.2026 14:38
Bet tur nekad nav bijis nosacījums, ka obligāti būtu aiz sevis jānovāc! Ja es eju Hesītī kur tas ir jādara, tad es novācu, nav problēmu. Lido tas ir tāpat kā rimčikā-kas grib, tas iet uz pašapkalpošanās kasi, es negribu!
viņa pārdeva salonu?Tastastas @ 07.02.2026 22:25
Annas pērle vairs viņai nepieder.
CallMeAnnika @ 08.02.2026 15:20Elīna tik lepni stāsta, ka dzerot ZinZinoo jau 1,5 gadus, viņai tagad organisms ir balansā 1:1, kad uzsūcas visi vitamīni un veselīgā pārtika. Mēnešreizes viņai nebija, jo nebija EPA pietiekamā līmenī. :D
Neticu, ka viņai ir mēnešreizes, to jau būtu kārtējo reizi izkliegusi. Probleēma ir pārtikas neuzņemšanā, ko tagad vispār attaisno ar to, ka dzer un uzņem visu ar ZinZinoo. Šausmas.
He730 @ 08.02.2026 18:04viņa pārdeva salonu?
amoreamore @ 08.02.2026 13:12
Nu bet tad neej tur, ej kur maksā vairāk, bet tevi apkalpos pie galdiņa. Jeibogu, cilvēki zina spēles noteikumus, bet vienalga sperās un izrāda savu neapmierinātību.
Ja esi pret pašapkalpošanās kultūru, ej kur apkalpo, tieši tik vienkārši.
Sezam @ 08.02.2026 12:00
Es arī nevācu aiz sevis Lido, un? Es vienkārši esmu pret šo pašapkalpošanās kultūru, ja man pašai par to jāmaksā.
Helita @ 08.02.2026 21:05
Nedzīvoju Rīgā, un Lido nebiju apmeklējusi gadus 15. Šajā vasarā ar ģimeni devāmies braucienā uz Rīgu un pēc tam paēst Lido pie Origo. Daļa jau bijām paēduši, bet ģimenes mazākie locekļi vēl cīnījās ar savām porcijām, un kamēr gaidījām, pienāca darbiniece un novāca netīros traukus. Vispār nebūtu iedomājušies, ka pēc sevis jānovāc, jo arī uz blakus galdiņiem vēl stāvēja netīri trauki. Bet ja zinātu, būtu to izdarījuši, bet norādes nepamanījām.
CallMeAnnika @ 08.02.2026 14:55Elīna vakar teica, ka uz pasākumu ir palikušas 20 vietas. Mājaslapā var iegādāties 30. :D Ko darīs tie 10, kas paliks "aiz svītras"? :D
cory @ 09.02.2026 10:25
Tad, kad jutīs, ka iet uz 30 pusi, tad Didrene lepni izziņos storijos, ka pieprasījums uz viņas pasākumu esot grandiozs, gribētājas gāž viņu DMos nost no kājām un tāpēc viņa aiz labas sirds un ar Dieva vārdu, ir izdīkusi vēl 10 papildus sēdvietas pasākuma norises vietā. Otreiz tādas iespējas nebūs, tāpēc jāķer jāķer ciet tās extra vietas par limonādes cenām, kamēr vēl ir. Nu un protams beigās vēl savai runai piemetīs, ka nākamreizei jānorezervē arēna, lai visas gribētājas varētu atnākt.