sauliiite.paula @ 04.02.2026 09:16
Pilnīgi piekrītu…Sintija pat gaitu kopē no Elīnas. Tik dziļi grib ierullēt dirsā, lai Elīna sāk sponsorēt ceļojumus, varbūt arī kādu plastisko? Visrēcīgāk liekas, kad Sintija stāv blakus Elīnai, Sintija diez gan uzkrītoši lūr virsū Elīnai sejā, nu tā, ka bez maz vai vaigs pie vaiga? Sīka pidrila kurai visa dzīve priekšā, bet nodarbojas ar ne īpaši izglītota cilvēka kopēšanu, pat kājas tur “X” formā, kā to dara Elīna???
Didra jau arī čikst ka vinai nepatik deguns.pradacandy @ 05.02.2026 08:28Anna storijos neizklausās superapmierināta ar operācijām ? komentē, ka naba esot tieši pa vidu vēderam, bet realitātē jābūt zemāk.
pradacandy @ 05.02.2026 08:28Anna storijos neizklausās superapmierināta ar operācijām ? komentē, ka naba esot tieši pa vidu vēderam, bet realitātē jābūt zemāk.
Luna Com 2000 @ 05.02.2026 09:46Didra jau arī čikst ka vinai nepatik deguns.
Ko viņa tādu saka? Nesekoju viņai
Annemarija bija Elīnas pakalpiņš, tomēr šķiet, ka nelīda tik ļoti d*rsā kā Sintija.sauliiite.paula @ 04.02.2026 09:16
Pilnīgi piekrītu…Sintija pat gaitu kopē no Elīnas. Tik dziļi grib ierullēt dirsā, lai Elīna sāk sponsorēt ceļojumus, varbūt arī kādu plastisko? Visrēcīgāk liekas, kad Sintija stāv blakus Elīnai, Sintija diez gan uzkrītoši lūr virsū Elīnai sejā, nu tā, ka bez maz vai vaigs pie vaiga? Sīka pidrila kurai visa dzīve priekšā, bet nodarbojas ar ne īpaši izglītota cilvēka kopēšanu, pat kājas tur “X” formā, kā to dara Elīna???
MatildeR @ 05.02.2026 09:47
Brt tas ir crazy. Man ir žēl viņas, stulbi ir nopirkt jaku online un secināt, ka poga ir ne tur iešūta, bet ja atbrauc no operācijas un secini, ka naba ir ne tur kur jābūt? pie tam, tā naba izskatās ne tikai par augstu, bet arī pārāk uz labo pusi (skatoties pretī). Tiešām žēl meitenes.
Sezam @ 05.02.2026 12:27
Man tāda op nav bijusi, bet to nabu taču pārstāda, jo to ādu novelk uz leju, nu viņa nevar būt tajā pašā vietā. Par to nabas pacelšanu, manuprārt, tas ir normāli un tā dara gan. Protams, ka psiholoģiski tas liekas creepy
Sezam @ 05.02.2026 12:27
Man tāda op nav bijusi, bet to nabu taču pārstāda, jo to ādu novelk uz leju, nu viņa nevar būt tajā pašā vietā. Par to nabas pacelšanu, manuprārt, tas ir normāli un tā dara gan. Protams, ka psiholoģiski tas liekas creepy
Tonya @ 05.02.2026 12:32
Ok, pieņemsim, ja viņa nevar but tajā pašā vietā, bet loģiski būtu nabu ielikt maksimāli vietā, kur cilvēkam viņa izskatītos dabiski? Nevis pa vidu vai uz augšu? ?
Ne tikai phihologiski, bet arī izskatās maksimāli dīvaini
tāpēc, ka debilas abas divas. Cik ir pagājis? 3 nedēļas? Tur taču vēl ir tūska, rētas, tā taču ir tāda trauma organismam. Ja tā var teikt.Tonya @ 05.02.2026 11:56Viena neapmierināta ar degunu, otra ar nabu. Ai ai ai, lux klīnika un lux ārsti. Deguns vēl gan jau uzlabosies, kad noies tūska. Iespējams. Bet tā naba... Es raudātu un nožēlotu šo lēmumu laikam katru dienu, ja saprastu, ka man naba uztaisīta zem krūtīm
pradacandy @ 05.02.2026 10:19
Vispār par deguna tēmu visu laiku liek klāt cūkas šņukura simbolu???