smūtijs @ 31.01.2026 16:55
Viņa pa nedēļu turcijā ir pieņēmusies svarā par 3,5 kg? Man pat pēc ziemassvētkiem un jaunā gada tā nav. Varbūt atkal pēc savām šķiedrvielām vienkārši nesanāca aiziet uz tualeti. ? 1188 ir raksts par šo un uzskaitīts viss plāns, tai skaitā mīlēšanās ar vīru. Man Naura vietā būtu kauns, ka viņa par šādā lietām runā publiski.
un ēst normālu ēdienu 😁Dainuviete @ 31.01.2026 15:24
Dēls vispār nav sarakstā!
Mayaaa @ 31.01.2026 20:57Vai tiešām tik ātri pēc operācijas var noņemt nost no deguna to apsēju?(nezinu kā precīzi sauc,sorry)
Mayaaa @ 31.01.2026 20:57Vai tiešām tik ātri pēc operācijas var noņemt nost no deguna to apsēju?(nezinu kā precīzi sauc,sorry)
Helita @ 01.02.2026 13:09Var gaidīt uz Jauno gadu Džeisonam brālīti vai māsiņu, ja jau reiz februāra plānā ir mīlēties ar vīru? ?
#sarkasms
Bet Elīna iepazīst citas kultūras - katrā valstī ir cits apartamentu fons lupatām. Var iziet arī uz kādas ielas pabildēties. :DSnorke @ 31.01.2026 14:38Vienu lietu gan es nesaprotu par abiem. Ok, cilvēkiem ir dažādas intereses, visus neinteresēs iet uz muzejiem, baznīcām utt., kad ceļo. Bet par šiem abiem rodas iespaids, ka viņus NEKAS neinteresē. Nu, pilnīgi nekas. Mans prāts nespēj aptvert to truluma līmeni, ka var izceļoties pa puspasauli, kas daudziem, mani ieskaitot, būtu sapnis, bet nav ne mazākās intereses iepazīt vietējo kultūru un uzzināt kaut ko jaunu.
Arī Džilindžers ļoti trāpīgi to pašu pavaicāja Elīnai intervijā, tobiš, ko viņa darīs, ja Naurim nākotnē parādīsies jaunas intereses - teiksim, sāks lasīt grāmatas, interesēties par politiku utt. Vai nav risks, ka viņam ar tādu Elīnu būs garlaicīgi. Bet Elīna tik blisināja acis un nemācēja atbildēt uz šo jautājumu :D
Piekrītu visam, izņemot vienu, ka Naurim interesē sava veselība. :DTastastas @ 31.01.2026 14:57
Tak jau var redzēt, ka viņiem nav kopīgu interešu jau tagad. Elīnu interesē šmotkas un viņa pati. Viss ir tikai par viņu, cik viņa ir vērtīga, pat citiem viņa dāvina sevi un savu laiku, jo redz' tā taču ir neatkārtojama vērtība.
Nauris turpretī labprāt pavada laiku ar citiem, viņam ir seni draugi, viņu interesē dēls un viņa veselība, izaugsme, arī, kad viņi kaut kur aizbrauc, viņš ir tas, kurš kaut ko grib redzēt, kaut ko interesantu izdarīt.
Tur viņus kopā satur tikai bizness, kuru kruķī Nauris, bet savu bērnības modeles sapni var izdzīvot Elīna.
CallMeAnnika @ 01.02.2026 14:56Piekrītu visam, izņemot vienu, ka Naurim interesē sava veselība. :D
smūtijs @ 01.02.2026 13:44
Es palaidu garām un mēnešreizes ir atpakaļ vai notiks brīnums un dievs redzēs, kā viņi cenšas un atdos mēnešreizes? ?
Tastastas @ 31.01.2026 14:57
Tak jau var redzēt, ka viņiem nav kopīgu interešu jau tagad. Elīnu interesē šmotkas un viņa pati. Viss ir tikai par viņu, cik viņa ir vērtīga, pat citiem viņa dāvina sevi un savu laiku, jo redz' tā taču ir neatkārtojama vērtība.
Nauris turpretī labprāt pavada laiku ar citiem, viņam ir seni draugi, viņu interesē dēls un viņa veselība, izaugsme, arī, kad viņi kaut kur aizbrauc, viņš ir tas, kurš kaut ko grib redzēt, kaut ko interesantu izdarīt.
Tur viņus kopā satur tikai bizness, kuru kruķī Nauris, bet savu bērnības modeles sapni var izdzīvot Elīna.
Mīlēties ar vīru varbūt, lai ieņemtu bērnu? :D Esošais bērns nav sarakstā.Marta007 @ 31.01.2026 15:01Ui, nevaru, tas mēneša izaicinājums, dzelžaini, 15000 soļi, tievēt, skaistums, sinepju graudiņš (jau kuro gadu), un pēdējā vietā- mīlēties ar vīru
Viņa taču jau pirms mēneša vai pat vairāk stāstīja, ka mīlas dzīve ir atgriezusies. :D Tomēr laikam nav.magdalena333 @ 31.01.2026 17:02Likt sarakstā, mīlēties ar vīru? Tas jau vien parāda Kur atrodas viņu attiecības!
Ja būtu, tad būtu skaļie paziņojumi, ka ZinZinoo ir atkal palīdzējis.Helita @ 01.02.2026 15:09
Otrais variants. Es šaubos vai viņai ir atgriezušās normālas un regulāras mēnešreizes.