Marta007 @ 30.01.2026 19:08Es vispār nesaprotu, kur viņi tā bomžo? Parīzē vispār perfektakais sab.transports, noīrē normālu apartamentu ar virtuvi, veikalos pārtikas plaukti lūzt no veselīgas pārtikas, augļi,dārzeņi, sieri, steiki lētāk vēl kā pie mums
Vajag parādīt, cik ļoti briesmīgi smagi jāstrādā, lai sagādātu tās lupatas?
Marta007 @ 30.01.2026 19:08Es vispār nesaprotu, kur viņi tā bomžo? Parīzē vispār perfektakais sab.transports, noīrē normālu apartamentu ar virtuvi, veikalos pārtikas plaukti lūzt no veselīgas pārtikas, augļi,dārzeņi, sieri, steiki lētāk vēl kā pie mums
Vajag parādīt, cik ļoti briesmīgi smagi jāstrādā, lai sagādātu tās lupatas?
cory @ 31.01.2026 02:46Nē, nu labi, ka Didrene pie sava storija par dārgi un nekvalitatīvi noprecizējusi, ka tas ir par ēdienu & apartamentiem Parīzē, savādāk es toč būtu padomājusi, ka tas par tām dermantīna tupelēm, ko viņa tur ielikusi backgroundā tam storijam!
Nauris jau gadus 2, 3 sēž uz diētas, tikai nepateica, uz kādas. :Dsmūtijs @ 30.01.2026 19:47
Viņi neēstu veselīgu pārtiku, pat ja, kāds priekšā noliktu. Viņi nezin, kas ir veselīga pārtika, lai gan saka kaut ko citu ?
CallMeAnnika @ 31.01.2026 12:04Nauris jau gadus 2, 3 sēž uz diētas, tikai nepateica, uz kādas. :D
Elīnai veselīgs skaitās - jo mazāk kaloriju, jo labāk. :D Viens vienā grāvī, otrs otrā.
2biletes @ 30.01.2026 18:22
Bet loģiski, ka oficiāls iesniegums. Tak padomā resurss kāds būtu vajadzīgs, ja visu izskatītu uz dm iesūtītu info. Jo īpaši tagad, kad essy var taisīt ai deepfake
Snorke @ 31.01.2026 14:38Vienu lietu gan es nesaprotu par abiem. Ok, cilvēkiem ir dažādas intereses, visus neinteresēs iet uz muzejiem, baznīcām utt., kad ceļo. Bet par šiem abiem rodas iespaids, ka viņus NEKAS neinteresē. Nu, pilnīgi nekas. Mans prāts nespēj aptvert to truluma līmeni, ka var izceļoties pa puspasauli, kas daudziem, mani ieskaitot, būtu sapnis, bet nav ne mazākās intereses iepazīt vietējo kultūru un uzzināt kaut ko jaunu.
Arī Džilindžers ļoti trāpīgi to pašu pavaicāja Elīnai intervijā, tobiš, ko viņa darīs, ja Naurim nākotnē parādīsies jaunas intereses - teiksim, sāks lasīt grāmatas, interesēties par politiku utt. Vai nav risks, ka viņam ar tādu Elīnu būs garlaicīgi. Bet Elīna tik blisināja acis un nemācēja atbildēt uz šo jautājumu :D
selestine @ 31.01.2026 10:48bet ja runa par to Darju isti nesaprotu vai tiesam tik labi ar to dizainu pelna,ka var dzivot Parize,andriz katru dienu es restoranos...dels macas kautkada Anglijas privatskola...varbut virs labi pelna?
Marta007 @ 31.01.2026 15:01Ui, nevaru, tas mēneša izaicinājums, dzelžaini, 15000 soļi, tievēt, skaistums, sinepju graudiņš (jau kuro gadu), un pēdējā vietā- mīlēties ar vīru
Marta007 @ 31.01.2026 15:01Ui, nevaru, tas mēneša izaicinājums, dzelžaini, 15000 soļi, tievēt, skaistums, sinepju graudiņš (jau kuro gadu), un pēdējā vietā- mīlēties ar vīru