Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 8330
Reģ: 14.09.2024
Kirbis32 @ 28.10.2025 09:40
Didrihsoni nav šaubu ,ka jūs abi lohi esat tiešām tupākie cilvēki uz pasaules??
Eiropubsalīdzīnāt ar Ķīnu.??
Oi jā, nu ,protams ,atklājums gadsimta līmenī! Ķīnā viss lēts, viss skaists, viss ideāli! Simts eiro tur esot kā “miljonāra budžets” — nu jā, tikai žēl, ka tos simts eiro VAR iztērēt par “Gucci” somiņu, kurai “Gucci” uzrakstīts ar trim “c”. Bet nu, galvenais taču sajūta, vai ne? ?
Un jā, protams, Eiropa ir slikta, netīra un “bez jēgas” laikam jau tāpēc ķīnieši pa tūkstošiem brauc tieši šurp mācīties, strādāt un dzīvot. Bet nu ko es saprotu, es taču neesmu bijusi “īstajā Ķīnā”, kur vienā pusdienlaikā var justies kā oligarhs un vakarā elpot smogu ar zelta karoti.??
Reāli fascinē, kā cilvēks aizbrauc uz nedēļu un pēkšņi kļūst par ekspertu ekonomikā, kultūrā un ģeopolitikā. Varbūt nākamreiz viņa mums vēl izskaidros, kāpēc “tur cilvēki tik laipni”, kamēr visi skatās uz viņu kā uz pastaigājošu mauku ar eirozīmīti virs galvas.
Bet jā, priecājos, ka viņa atradusi vietu, kur var justies kā “bagāta tūristu karaliene” — kaut arī tikai līdz brīdim, kad beidzas Wi-Fi un sākas realitāte. ?

Princese varēja nemaz tik tālu netriekties, aizbrauc uz Balkānu zemēm, kuras nav Eiropas Savienībā, un arī varēsi justies bagāts un tāds, kurš visu var atļauties. 😂
Lai gan man īsti nav bijušas problēmas labi justies arī Francijā, lai arī es neesmu biznesa haizivs, kas miljonus apgroza 😂
Izbraucot no Parīzes, atklāsies, ka arī tur var atļauties dzīvot ne "trīkī" rajonā par simtiem, un nebūs jāpļūtī un jāvemj no lētākās pārtikas, ko apēd rūpnīcas ķīniešu ēstuvē 😂
Un vispār par to kultūru - diemžēl Elīnas pašas mīļās ģimenes tautības personas ir tās, kas ievazāja Latvijā visu to zaglīgumu un, atvainojiet, nekultūru. Un Didrihsoni nav labāki, ar saviem #paši, "melnajām kasēm" un ka tik visu norakstīt uzņēmuma vajadzībām.
Cik ir būts Āzijā (gan ne Ķīnā) cilvēki tur ir citādāki un ar citādāku domāšanu, tur galvenais nebūs tevi apčakarēt, bet gan parūpēties, lai tev ir viss labākais.
28.10.2025 13:14 |

Reitings 473
Reģ: 05.08.2023
Es nesaprotu to bezmaksas atgriešanu, vai tad pēc PTAC likumiem jebkuru preci nevar atgriezt noteiktā laikā? Didri pasniedz kā davanu no savas puses
28.10.2025 13:23 |

Reitings 1225
Reģ: 17.06.2024
KatyB @ 28.10.2025 13:23
Es nesaprotu to bezmaksas atgriešanu, vai tad pēc PTAC likumiem jebkuru preci nevar atgriezt noteiktā laikā? Didri pasniedz kā davanu no savas puses

vai tad vairs nav spēkā, ka Interneta veikalā iegādātas preces var atgriezt 14 dienu laikā bez pamatojuma?
28.10.2025 13:35 |

Reitings 855
Reģ: 31.07.2023
KatyB @ 28.10.2025 13:23

Atgriezt var, bet citur jāsedz pašam sūtīšana, viņi tjip uzsauc sūtīšanu.
28.10.2025 14:24 |

Reitings 8330
Reģ: 14.09.2024
Nu cmon, viņiem tikko Eiropā 300 vienības esot licies, šausmas, cik daudz. Aizbrauc uz Ķīnu, a te 3000 vienības jāpasūta. 🤦🏼‍♀️
Es reizēm nesaprotu, kādā paralēlā visumā viņi dzīvo. Ir labi tiekties uz saviem sapņiem un stādīt augstākus mērķus, bet jābūt taču kaut kādai sasaistei ar realitāti.
28.10.2025 15:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!