Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 1121
Reģ: 17.06.2024
Roze sarkanā @ 10.10.2025 11:28
Es domāju, ka Gobzems tieši vairāk saņemtu naudiņas no citiem cilvēkiem, ja tieši kautko uzraktu par viņiem. Domāju, Gobzems vāc faktus. Varbūt par naudas mazgāšanu. Viņiem Blaumaņa ielā nekad nav pircēju, bet viņi taisīs tagad baigo centru. Tik stulbā vietā. Paši jau tagad atkal kautkur lidos, tagad,kad vajadzētu būt klāt tam veikala būvēšanas procesam. Nav tur viss tīri.

Es domāju, ka Gobzemam vieglāk būtu, ka Nauris samaksā, nevis visu laiku atgādināt, lai sekotāji viņam ziedo. CIk viņš prasa par informācijas neizpaušanu? Nu ņemot vērā cik naudas Nauris ar savām Dubajas investīcijām ir aizlaidis pa podu, domāju, ka kādus pārdesmit tūkstošus kā minimums varētu sagrabināt, lai Gobzems neko nepublicē. Bet piekritīšu, ka izskatās, ka šobrīd ir tā, ka Nauris maksā, lai kaut ko publicētu, lai paceltu haipu. Nu neticu, ka publicēs kaut ko tiešām vērtīgu, lai šos abus noraktu.
10.10.2025 13:13 |

Reitings 19
Reģ: 03.05.2023
Cloudsix @ 10.10.2025 00:54
Zinzino tagad rīko konferenci Oslo..Kā tad šos divus klaunus tur neaicināja?

A, ko vieņiem, lielajiem biznesmaņiem darīt starp 4000 cilvēkiem, kur nevienam nav nojausma, kas tie tādi ir. Tas jau priekš viņiem nav interesanti. Elīna tak tāpat zin visu par biznesu un produktiem😀
10.10.2025 13:19 |

Reitings 409
Reģ: 01.03.2022
Elīna, vārdnīcas papildināšanai, lai pati saproti, ko saki :
KONFRONTĒT
1.joma: jurisprudence Pratināt (divas vai vairākas personas) vienlaikus vienā un tai pašā vietā, lai pārbaudītu (parasti pretrunīgu) liecību pareizumu.
2.Pretstatīt (ko, parasti krasi, atšķirīgu); būt par cēloni tam, ka (kas, parasti krasi, atšķirīgs) tiek pretstatīts.
10.10.2025 17:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits