Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 179
Reģ: 22.05.2022
Euclid @ 28.09.2025 20:26
Neesmu baigi iedziļinājusies, bet nešķiet tipiskā anoreksija viņai. Jo tad arī ar ok figūru šķiet sev resna. Bet didra jau kurā video saka - ka šādā līmenī sev patīk, tīksminās par sevi, publiski gorās plika, tek siekala, velk bieži ļoti atkailinošus apģērbus.
Nevis slēpj savu "resnumu" un cenšas notievēt vēl un vēl, līdz jau skeleta paskatam.
Drīzāk tā ir tipiskā "modeļu" pasaule, kur ir žostkijs ēšanas režīms, jo jābūt maksimāli kalsnām.
Ir, kam tas nāk dabiski, ir, kam jāmokās un jāgrauž tikai burkāni.

Es drīzāk teiktu, ka nevis dabiski, bet visas kuras ir uz kaulaino pusi un sver savus 48-50kg, neizliek sociālajos tīklos cik maz ēd :D Neviens nav dabīgi tievs. ja tu ēstu 800-1000kcal dienā, tad arī būtu tieva. Didra gan jau apēd ap 600-800kcal, nebrīnītos. Es dažreiz brīnos par savām tievajām draudzenēm, kurām nav atkarība no ēdiena - viņas ēd lai dzīvotu, nevis dzīvo lai ēstu. Es esmu no tām, kura gribētu apēst kādu našķīti un izbaudu ēdienu, tāpēc neesmu 50 kg :D
28.09.2025 21:53 |

Reitings 179
Reģ: 22.05.2022
CallMeAnnika @ 28.09.2025 13:05
Ķermeņa masas indekss ir tikai virspusējs rādītajs. Tāpēc arī svara diapazons ir tik liels, jo katram cilvēkam organisms ir citādāks. Elīna ar esošo svaru nav veselīga. ĶMI neatbild par to, vai cilvēks ir veselīgs.

Jā, un ja mēnešreizes ir pazudušas kopš viņa ir slimīgi izkāmējusi, tad uz viņu tas ĶMI noteikti neattiecas uz visiem 100%. Viņa izskatījās ļoooti labi, kad bija kaut kāda miesa - tās vecās bildes kuras viņa rāda, lai parādītu cik "resna" bija, patiesībā parāda cik viņa labi izskatījās, žēl, ka pati to nesaprot un nesapratīs.
labojums: tā, kura uz maniem pēdējiem komentāriem te liek "thumbs down" - meitenīt, man ir taisnība, nomierinies didras fanīt. 😂
28.09.2025 22:06 |

Patīk
Reitings 585
Reģ: 02.05.2020
day @ 28.09.2025 12:43
man arī šķita, ka nav ok, bet iečekoju viņas ķermeņa masas indeksu un uz viņas 1,62cm rādās, ka ieteicamais svara diapazons: 48.6-65.6 kg :o Līdz ar to viņa tajā ietilpst.. nu varbūt silikoni ko sver, bet arī gan jau ne tik daudz, hm
draugi, ĶMI ir novecojis stereotips tāpat kā Maslova uztura piramīda!! Divas sievietes, ar vienādu auguma garumu, vienādiem ķermeņa mērījumiem un to pašu apğērba izmēru var svērt ļoti atšķirīgi, ja vienai ir uzkačāti kaut cik muskuļi, bet otrai nē, jo muskulis ir krietni smagāks. Tai ar muskuļiem, pēc ĶMI aprēķināšanas vienmēr rādīs, ka skaitās liekais svars. Pati no šī esmu cietusi, kad vecmodīga ğimenes ārste man mēğināja ieskaidrot, ka man ir aptaukošanās un atteicās ņemt vērā to, ka eju uz zāli un ceļu smagumus.
28.09.2025 22:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits