Euclid @ 28.09.2025 20:26Neesmu baigi iedziļinājusies, bet nešķiet tipiskā anoreksija viņai. Jo tad arī ar ok figūru šķiet sev resna. Bet didra jau kurā video saka - ka šādā līmenī sev patīk, tīksminās par sevi, publiski gorās plika, tek siekala, velk bieži ļoti atkailinošus apģērbus.
Nevis slēpj savu "resnumu" un cenšas notievēt vēl un vēl, līdz jau skeleta paskatam.
Drīzāk tā ir tipiskā "modeļu" pasaule, kur ir žostkijs ēšanas režīms, jo jābūt maksimāli kalsnām.
Ir, kam tas nāk dabiski, ir, kam jāmokās un jāgrauž tikai burkāni.
CallMeAnnika @ 28.09.2025 13:05Ķermeņa masas indekss ir tikai virspusējs rādītajs. Tāpēc arī svara diapazons ir tik liels, jo katram cilvēkam organisms ir citādāks. Elīna ar esošo svaru nav veselīga. ĶMI neatbild par to, vai cilvēks ir veselīgs.
draugi, ĶMI ir novecojis stereotips tāpat kā Maslova uztura piramīda!! Divas sievietes, ar vienādu auguma garumu, vienādiem ķermeņa mērījumiem un to pašu apğērba izmēru var svērt ļoti atšķirīgi, ja vienai ir uzkačāti kaut cik muskuļi, bet otrai nē, jo muskulis ir krietni smagāks. Tai ar muskuļiem, pēc ĶMI aprēķināšanas vienmēr rādīs, ka skaitās liekais svars. Pati no šī esmu cietusi, kad vecmodīga ğimenes ārste man mēğināja ieskaidrot, ka man ir aptaukošanās un atteicās ņemt vērā to, ka eju uz zāli un ceļu smagumus.day @ 28.09.2025 12:43man arī šķita, ka nav ok, bet iečekoju viņas ķermeņa masas indeksu un uz viņas 1,62cm rādās, ka ieteicamais svara diapazons: 48.6-65.6 kg :o Līdz ar to viņa tajā ietilpst.. nu varbūt silikoni ko sver, bet arī gan jau ne tik daudz, hm