Mashka Kakashka @ 08.08.2025 22:57
Es viņu šodien redzēju pirmoreiz dzīvē! OMG! Tāds lumpilumpi ar kupri mugurā! Dzīvās šausmas. No malas bija ļoti komiski skatīties, lūpas skrien pa priekšu asfaltam, kupris uz muguras kā 80 gadīgam goblinam. Drausmas! Dzīvē paskats vēl briesmīgāks par viņas vissliktāko storiju.
mazaaduuda @ 09.08.2025 08:20
Es šorīt viņu redzēju Liepājā. Ap 7:30 slāja pa Jaunliepājas rajonu viena pati ar austiņām uz galvas. Skats tiešām pabriesmīgs. Gaita viņai nekāda, velk tās kājas pa zemi un sakumpušu muguru. Un ar to bungu sitošo mērkaķīša grimasi viņa tiešām izskatās drusku atpalikusi. Priecīga, aktīva un lēkājoša viņa ir tikai savos storijos vai tur, kur kamera pavīd.
Es redzēju vienu sievieti ig,kur viņa ir no galvas lidz kājām Elindy,man liekas,ka pat neesmu redzējusi citu apģerbu mugurā.Viņai stils praktiski tāds pats kā Elīnai.Un nav viņi nekādi nabagi.arī dzīvē esmu redzējusi,jo netālu dzivo,un bieži brauc uz pilsētuLuna Com 2000 @ 08.08.2025 17:16Atkal mērkaķis sita bungas kad bija tikšanas ar arhitektiem, nu tik taisis, nu tik būs- iepakojuma kastītem 8x labāka kvalitāte?es nevaru?es domaju vina ari pati tic tam meliem, savai lux kvalitātei nerubijot ka vinas lauku pelītes nevar atļauties pa 100€ pirkt žaketi, a cilvēki kas to var atļauties nekad tada Elindy savu kāju nespers
Es šorīt viņu redzēju Liepājā. Ap 7:30 slāja pa Jaunliepājas rajonu viena pati ar austiņām uz galvas. Skats tiešām pabriesmīgs. Gaita viņai nekāda, velk tās kājas pa zemi un sakumpušu muguru. Un ar to bungu sitošo mērkaķīša grimasi viņa tiešām izskatās drusku atpalikusi. Priecīga, aktīva un lēkājoša viņa ir tikai savos storijos vai tur, kur kamera pavīd.
mazaaduuda @ 09.08.2025 13:53Telegram video rāda kā smērē krēmu uz sejas.. un rokas nevis pēc tam nomazgā, bet noslauka gar dibenu/apakšveļu..
LadyBugy @ 08.08.2025 12:40
Fanitēm nebūs izdevīgi braukt uz Ulbroku.
Brīnos, kā vēl Didrihsoni nav aplimējuši autobusus, trolejbusus ar Elyndi logo. Atversiea house, uztaisīs braukājošo reklāmu ar Elinas puspliko pakaļu uz autobusa
Viņai pa 2 mēnešiem nopirka 14 biļetes. :D Kā var nesaprast, ka cilvēkiem viņa neinteresē kā personība, biznesmene? Gan jau saprot, jo viņai uz katru rīkoto pasākumu ir šādas problēmas. Var sapulcināt līdz 20 interesentu, pārējie paziņas un zināmie cilvēki masu skatiem.magdalena333 @ 09.08.2025 12:26Hehe, tak bija plānoti kādi 400 cilvēki tajā pasākumā, nu jau Elīna saka, ka būšot kādi 250-300 cilvēki. Un viņa tik cītīgi pēdējās nedēļas pa labi, un pa kreisi tos ielūgumus dod? Reāli masu skatus cenšas sagrābstīt. Tā arī būs, ka tas pasākums būs aitiņām, kam liekas, ka iepērkoties Elīnas buķikā ir next level. Tām jau arī var taisīt to klaunu saietu ne modes skati, neviens sevis cienošs cilvēks, kas kaut cik sajēdz no modes uz šo klaunu festivālu neietu. Tā Elīnas deja, nu kāpēc? Sevis izrādīšana, kāpēc, lai šādā pasākumā viņa dejotu, pilnīgs sviests, un tad viņa kāpšot uz skatuves un dos motivējošo runu, visi būs ieguvēji ? Kas tā par programmu? Domā tās atnākušās aitiņas pazombēt ?