He730 @ 30.07.2025 19:35es arī domāju, ka vina nemaz neuzkāpa. Tak nav spēka, ja ēd tikai kāpostus ?
magdalena333 @ 31.07.2025 15:43Tak tam ciparam vispār nav vērts pievērst uzmanību, es teiktu, ka esmu neaktīva Instagram, nu tā, ka reti postoju, storijus biežāk, bet arī pāris reizes mēnesī, bet man tas cipars ir reiz 15x kā reālo sekotāju, tas nozīmē, ka kāds no malas arī paskatās, bet reàli kāds no tā labums? Elīnai ir pāri pa 100000tk un viņa to Instagram bombardē katru dienu, tad nebrīnos, ka tas cipars ir tāds. Bet lielākā daļa paskatās, jo varbūt Instagram algoritms izmetis, bet tas arī viss, viņai tak 3 gadu laikā kopš Džeisons piedzimis ir tikai daži tūkstoši sekotāju pienākuši, ja nemaldos kādi 7tk, kas ir ļoti maz, tādam kontam, un pat tad vēl jautājums cik ir nopirkti. TG viņai arī reali stagnē, visu laiku viņai kaut kas jāizdomā, lai atkal kaut nedaudz paceltu TG sekotājus, jo katru dienu kritas, reakcijas arī tikai pāris kaut gan sekotāju 26tk, skaidrs, ka lielākā daļa tur ir, lai paņirgtu. Jautājums, kas vēl būs pēc 2-3g?
Un viņas darbiniece @kristineandreeva sākotnēji stāstīja, kā ZinZinoo šķiedrvielas palīdzējušas nerīt kā zilonim un nomest svaru.lieniite2015 @ 31.07.2025 13:10Tā Elīna tak ir slima, slavinot to slaveno šķiedrvielu. Ne viņa ārsts, ne darbojas ārstu sfērā! Ko viņa zin, kas citiem vajag un kas palīdzēs! Šis reāli ir jāpārtrauc, naivās jaunās muļķītes arī uzķeras!
Darbojās atomy- tā slavināja visu tur, tagad ne ziņas ne miņas! Tagad ZinZino! Šeit varbūt vairāk var nopelnīt.
Lūdzu cilvēki neuzķeraties!!!!!
2024.gada novembrī Elīnai bija 115k sekotāji. Tagad ir 113'114.magdalena333 @ 31.07.2025 15:43Tak tam ciparam vispār nav vērts pievērst uzmanību, es teiktu, ka esmu neaktīva Instagram, nu tā, ka reti postoju, storijus biežāk, bet arī pāris reizes mēnesī, bet man tas cipars ir reiz 15x kā reālo sekotāju, tas nozīmē, ka kāds no malas arī paskatās, bet reàli kāds no tā labums? Elīnai ir pāri pa 100000tk un viņa to Instagram bombardē katru dienu, tad nebrīnos, ka tas cipars ir tāds. Bet lielākā daļa paskatās, jo varbūt Instagram algoritms izmetis, bet tas arī viss, viņai tak 3 gadu laikā kopš Džeisons piedzimis ir tikai daži tūkstoši sekotāju pienākuši, ja nemaldos kādi 7tk, kas ir ļoti maz, tādam kontam, un pat tad vēl jautājums cik ir nopirkti. TG viņai arī reali stagnē, visu laiku viņai kaut kas jāizdomā, lai atkal kaut nedaudz paceltu TG sekotājus, jo katru dienu kritas, reakcijas arī tikai pāris kaut gan sekotāju 26tk, skaidrs, ka lielākā daļa tur ir, lai paņirgtu. Jautājums, kas vēl būs pēc 2-3g?
Everests @ 31.07.2025 15:07Manliekas ka viņi mākslīgi to statistiku kaut kā ceļ, pērk botus. TG labi ja 1.5k viņu apskata un šeit jau vispār pāris tik regulāri tās mujabeles apspriež, neticu ka ig visi baigi skatās. Es jau arvien biežāk par šo eksistenci aizmirstu.
Everests @ 31.07.2025 15:07Manliekas ka viņi mākslīgi to statistiku kaut kā ceļ, pērk botus. TG labi ja 1.5k viņu apskata un šeit jau vispār pāris tik regulāri tās mujabeles apspriež, neticu ka ig visi baigi skatās. Es jau arvien biežāk par šo eksistenci aizmirstu.
nu jā, man jau likās neticami, jo viņiem reāli ir noriets. Domāju, ka pat otrs bērns neglabtu situāciju, es pat vairs nevarētu noskatīties, ka velviena tiktu pamests novārtā, svešai auklei. Vo, ja viņa aizietu dekrēta, tīri ar bernkopibu nodarbotos, tad varbūt es skatitosDita.D @ 31.07.2025 22:00
Ig statistika vispār nav reāla, tas ir kkads murgs, jo man pašai ir zem 500 sekotājiem, slēgtais profils un pēc tam kad atvēru profilu vaļā un uzliku profesional Dashboard, man pēkšņi parādīja, ka pēdējo 30 dienu laikā ir bijuši 9K skatījumi. Nu vispār nereāli, tāpēc arī didras miljoni nav īsti ?
Babebbq @ 01.08.2025 10:58Elīna negribēja iet uz dejām, jo uztraucās, ko padomās citi ? ?? this makes no sense
Sporta zālē ar pliku pakaļu neuztrauc, ko padomās?
Anīle līne @ 01.08.2025 12:50Ja paskatās viņu uzņēmumu gada pārskata rādītājus, tad Didrihsonu ziedu laiki ir pagājuši - pēdējos 3 gadus jau vērojama lejupslīde. Tādēļ viņi arī taustās jaunās sfērās un cenšas noturēt savas aitiņas.
Viņiem ir 5 uzņēmumi, kas nodarbojas ar apģērbu mazumtirdzniecību. PIECI. Elyndi ir internetveikals, Didrihsoni SIA ir fiziskais, kam ir pārējie 3 domāti? Interesanti, vai VID ir pieķēries arī šim, jo Nauris ik pa laikam dodas uz VID.sauliiite.paula @ 01.08.2025 13:16
Bet kāpēc tad izvēlas atkal jaunas telpas? Nauda ir, jautājums cik legāla. Iespējams, šobrīd visu cenšās pa melno virzīt, savukārt legālo norakstīt.