Atvaino, tavu komentāru citējot, atbildēju arī uz citiem. :)smūtijs @ 07.07.2025 19:35
Es nerakstīju, ka viņa dejo vissliktāk no visām. Es rakstīju, ka apšaubu viņu un sporta dejas jaunībā, kā viņa to citiem pasniedza. Es pazīstu ex sporta dejotājus, kuri sen vairs nedejo, nu nevar tā skilu pazaudēt.
Ka tad bija tikko itālijā, kur viņa ar iešļucenēm sporta zalē pagorījas, nolasija savu penteri par veseligo dzīvesveidu un aiztinās.pidrihsone @ 07.07.2025 17:42Kāpēc vairs nav video no sporta zālēm? Elīnai beidzot aizliedza filmēt random cilvēkus?
CallMeAnnika @ 07.07.2025 20:14Rīt būs storiji no sporta zāles, kā atskaite forumam. :D
lieniite2015 @ 07.07.2025 20:58Protams, Elinite atskaitās mums par dzimšanas dienas svinībām, kur ar draudzenēm atpūšās un ar vīru atsevišķs posts, bet dēla nav nekur. Pazibēja tik vienā video.
Tik auksta un sūdīga māte ir Elīna!
Diāna ir divkose? Kapec tā doma? Man viņa šķiet ļoti jauka un forša meiteneLadyBugy @ 07.07.2025 19:29
Tā Diāna no cosmetology ir tada divkose istenībā. Ar Silueta Kristini ārī čupojās, sadarbibas.
Jā, ballite ar "vistuvakajiem" sadarbibas partneriem?
Tas, ka viņa dodas uz visām Elīnas apmācībām un mentoringiem, par viņu neko labu nepasaka.Rudzuzāle @ 07.07.2025 22:01Diāna ir divkose? Kapec tā doma? Man viņa šķiet ļoti jauka un forša meitene
Rudzuzāle @ 07.07.2025 22:01Diāna ir divkose? Kapec tā doma? Man viņa šķiet ļoti jauka un forša meitene
coffee lover @ 08.07.2025 00:33Elīnas gads (ja ātri izskrien cauri instagram postiem):
- Vairāk kā mēnesi atstāja savu vienīgo bērnu Latvijā,kamēr pati bija Bali, Itālijā, Turcijā.
- Savus turku pupus uztaisīja 2x lielākus un 2x šķībākus.
- Atklāja šokējošo faktu, ka esot bez apstājas pīpējusi saltus. Nepārsteidza nevienu un tad notēloja, ka atmet.
- Sāka iet uz sporta zāli un katru dienu par to stāstīt. Stāstīja to, cik motivēta ir sportot, daudz reizes vairāk kā visi citi. Tad aizmirsa, ka tas jādara, un sāka aizstāt sportošanu ar pastaigām.
- Uztaisīja kafijas biznesu. Aizmirsa par to arī, aizstāja ar piramīdu shēmu pulverīšiem.
- Tā arī neizlasīja savu Sinepju graudiņa grāmatu :(
- Reklamējās katru dienu instagram apkaunojot sevi,savu ģimeni un savu dēlu, lai no 113k sekotājiem gada laikā tiktu līdz.. tiem pašiem 113k sekotājiem.
2biletes @ 07.07.2025 23:56Nekādā gadījumā neaizstāvu Elīnu, bet tās, kas katru gadu stāsta, nez kāda būs Džeisona ballīte. Kāpēc mazam bērnam vajadzētu mega ballīti? Tik mazs bērns tāpat to nesaprot, ņemot vērā, ka dārziņā neiet draugu nav. Kāda jēga no mega ballītes bērnam bez citiem bērniem?
2biletes @ 07.07.2025 23:56Nekādā gadījumā neaizstāvu Elīnu, bet tās, kas katru gadu stāsta, nez kāda būs Džeisona ballīte. Kāpēc mazam bērnam vajadzētu mega ballīti? Tik mazs bērns tāpat to nesaprot, ņemot vērā, ka dārziņā neiet draugu nav. Kāda jēga no mega ballītes bērnam bez citiem bērniem?
Kirbis32 @ 08.07.2025 10:25
Nav jau jārīko liela mega balle.
Runa ir par prieku bērnam un iztēli,vērtību mācīšanu.
Daudzi berni izaug auksti un bez vērtībām tālak jau cieš viņu paši bērni. Viss iet ķēdē.
Kaut vai bērnu pulciņš,jautrība,saskarsme,aktivitātes,mīlestība.
Bērna istēlei to visu vaig,nevaig mega ballītes ,bet izrādīt cieņu un īpašu tieši šo dienu,viņa dienu.
Katrs atļaukas kā var,bet Elīnas attieksme ir pretīga un nemīloša.
Bērnam var būt vislabākā dzimšanas diena ar dažiem baloniem, atrakciju parku kopā ar vecākiem un citiem vienaudžiem. Bez lielajām tortēm, dekorācijām un dārgas vietas īri.2biletes @ 07.07.2025 23:56Nekādā gadījumā neaizstāvu Elīnu, bet tās, kas katru gadu stāsta, nez kāda būs Džeisona ballīte. Kāpēc mazam bērnam vajadzētu mega ballīti? Tik mazs bērns tāpat to nesaprot, ņemot vērā, ka dārziņā neiet draugu nav. Kāda jēga no mega ballītes bērnam bez citiem bērniem?
Elīna ir ļoti traumēts cilvēks, kuram pietūka mīlestības bērnībā, tāpēc nemāk mīlēt ne sevi, ne citus. Viņas galvā ir tikai Dievs, kurš kā iedomu draugs ir ar viņu visur.Dainuviete @ 08.07.2025 12:00
Viņa jau par šo neaizdomāsies - tagad redz raud.ka pirmo reizi 28 gadu laikā tēvs pateicis,ka viņu mīl!
Pirmo reizi!
Un kādā vecumā Džeisons to sadzirdēs? Tā pa īstam,bez kamerām un iestudēta scenārija?
Bērnam jau patiesi nav vajadzīga mega balle,bet justies īpašam,redzētam un sadzirdētam - to vajadzētu katru dienu,ne tikai vienu reizi gadā,savā dzimšanas dienā.
Elīna ir vistīrākā egoiste,svarīga ir tikai viņa pati,viņas svētki un laiks sev. Žēl tik,ka šādi cilvèki izvēlas veidot ģiemenes un ar savu egocentrismu salauž savus bērnus,jo tie tiek atstāti novārtā….