Elīna aizvietojusi brokoļus ar ziedkāpostiem, jo atklāja, ka ziedkāpostos ir par pāris kalorijām mazāk. :Demsii @ 01.07.2025 06:56Miļum, man ļoti gribās ēst, uzliec ZIEDKĀPOSTUS ???????. Es tagad zināšu, ja piem esmu kkur ārpus mājas, tad paēst tikai mājās var un tikai ziedkāpostus???? slimā lose pzdc, kur var knābāt tos brokoļus nonstopā
Kirbis32 @ 01.07.2025 08:40
Man draugi ,kas atsūtija nav baigie nodirsēji vai klaču bābas,vnk pateica ,ka redzējuši "slaveno Didrihsonu geju festivālā un viņš tur ar diviem gejiskākiem džekiem tikliņu krekliņos ākstijies.
Varbūt Nauris aizlaidās no Rīgar praida,jo nevar piedalīties,nekāpj ārā no skapja. Bet redz Nauri,lai kur tu bēgtu ar savu skapi,tevi redz visur!
Popija @ 01.07.2025 10:45Šorīt savā uzrunā piesauc visu, kas te par bērnu runāts. ?
Popija @ 01.07.2025 10:45Šorīt savā uzrunā piesauc visu, kas te par bērnu runāts. ?
Kirbis32 @ 01.07.2025 08:41
Ziedkāpostus un Brokloļus var nevārīt,bet pietiek ar 5 min apliet ar verdošu ūdeni. Tur brokolis tik ļoti pārvārīts,ka diezvai tur no šķiedrvielām kas palicis.??
Sākumā runā par sevi, tad par bērnu, bet beigās atkal par sevi, ka izvēlas sevi, ka dara, ko grib un ko vēlas. :DPopija @ 01.07.2025 10:45Šorīt savā uzrunā piesauc visu, kas te par bērnu runāts. ?
Sacepās, jo taisnība nepatīk!CallMeAnnika @ 01.07.2025 13:51Sākumā runā par sevi, tad par bērnu, bet beigās atkal par sevi, ka izvēlas sevi, ka dara, ko grib un ko vēlas. :D
Elīna, tad nevajadzēja dzemdēt, un vēl grib otru, ja nespēj uzņemties atbildību un rūpes pat par to vienu puisīti. Lielākā daļa nemēras ar krāniņiem, bet redz, ka ne vecāki, ne aukle puikam neiemāca neko, neparāda, nepastāsta, nerunā. Bērnudārzā arī neiet un nav socializācijas.
Un Elīn, tavs bērns zin vairāk angļu valodas vārdus nekā tu, tāpēc arī nesaproti tos dažus vārdiņus, ko viņš saka.
Jā, nu mēs noteikti palikām ar muti vaļā par tādu dīlu.Anīle līne @ 01.07.2025 12:50Wow, kaut kas nebijis - iepērcies pie Elīnas un dāvanā dabū Andžas ķemmi. Wow, wow. Šo neviens negaidīja, kaut kas viereizējs, skienat, grābjat. ?????
Ļoooooti daudz tieši kristieši, slēpjas aiz ticības un tādi Jencīši ieprecina ar sievietēm, lai izveidotu ģimeni, tēlo, ka ir pareizie.Kirbis32 @ 01.07.2025 08:40
Man draugi ,kas atsūtija nav baigie nodirsēji vai klaču bābas,vnk pateica ,ka redzējuši "slaveno Didrihsonu geju festivālā un viņš tur ar diviem gejiskākiem džekiem tikliņu krekliņos ākstijies.
Varbūt Nauris aizlaidās no Rīgar praida,jo nevar piedalīties,nekāpj ārā no skapja. Bet redz Nauri,lai kur tu bēgtu ar savu skapi,tevi redz visur!
jā , viltus kristiešiem ir tāda lietaModžoDžodžo @ 01.07.2025 15:47Ļoooooti daudz tieši kristieši, slēpjas aiz ticības un tādi Jencīši ieprecina ar sievietēm, lai izveidotu ģimeni, tēlo, ka ir pareizie.
jap, kārtējā vainas novirzīšana no sevis - ķip visi iemācīsimies, katram savs laiks utt.. nepateiks taču, ka Džeisons to do list ir pēdējais un nevēlas ar viņu nedz nemties, nedz ko stāstīt utt... Atradīs 101 iemeslu, lai nomestu sīci pārējiem.. tikai Elīn, aizmirsi, ka vēlāk nāksies vākt savā darbā augļus.. ja bērnam nav novirzes, tad kāpēc ar viņu nepavadi laiku, kāpēc nedod pašam savu dakšu/karoti/šķīvīti, lai kuļās pa savu trauku? Man gribētos ticēt, ka viņš netiek audzināts kā retards🤷CallMeAnnika @ 01.07.2025 13:51Sākumā runā par sevi, tad par bērnu, bet beigās atkal par sevi, ka izvēlas sevi, ka dara, ko grib un ko vēlas. :D
Elīna, tad nevajadzēja dzemdēt, un vēl grib otru, ja nespēj uzņemties atbildību un rūpes pat par to vienu puisīti. Lielākā daļa nemēras ar krāniņiem, bet redz, ka ne vecāki, ne aukle puikam neiemāca neko, neparāda, nepastāsta, nerunā. Bērnudārzā arī neiet un nav socializācijas.
Un Elīn, tavs bērns zin vairāk angļu valodas vārdus nekā tu, tāpēc arī nesaproti tos dažus vārdiņus, ko viņš saka.
Ko Elīna darīs pēc 2 gadiem, kad sāksies obligātā pirmsskolas izglītība? Kā viņa ar savu "močīšanu" aizvedīs/atvedīs bērnu? Auklei būs jāaizved un pēc bērnudārza vēl jāpavada dažas stundas ar puiku līdz vēlam vakaram, vai visvieglāk ignorēt visu un "mācīties" no mājām. :Demsii @ 01.07.2025 18:06jap, kārtējā vainas novirzīšana no sevis - ķip visi iemācīsimies, katram savs laiks utt.. nepateiks taču, ka Džeisons to do list ir pēdējais un nevēlas ar viņu nedz nemties, nedz ko stāstīt utt... Atradīs 101 iemeslu, lai nomestu sīci pārējiem.. tikai Elīn, aizmirsi, ka vēlāk nāksies vākt savā darbā augļus.. ja bērnam nav novirzes, tad kāpēc ar viņu nepavadi laiku, kāpēc nedod pašam savu dakšu/karoti/šķīvīti, lai kuļās pa savu trauku? Man gribētos ticēt, ka viņš netiek audzināts kā retards?
emsii @ 01.07.2025 18:06jap, kārtējā vainas novirzīšana no sevis - ķip visi iemācīsimies, katram savs laiks utt.. nepateiks taču, ka Džeisons to do list ir pēdējais un nevēlas ar viņu nedz nemties, nedz ko stāstīt utt... Atradīs 101 iemeslu, lai nomestu sīci pārējiem.. tikai Elīn, aizmirsi, ka vēlāk nāksies vākt savā darbā augļus.. ja bērnam nav novirzes, tad kāpēc ar viņu nepavadi laiku, kāpēc nedod pašam savu dakšu/karoti/šķīvīti, lai kuļās pa savu trauku? Man gribētos ticēt, ka viņš netiek audzināts kā retards?