Labi, ka Elīnai nav kauns katru dienu ar pliku pakaļu lēkāt storijos. :DRoze sarkanā @ 10.06.2025 13:21Elina saka, ka viņai esot bijis kauns??Elina un KAUNS - divas nesavienojamas lietas.Vienmēr ir teikusi, ar plakātu Centrāltirgū stāvējusi, ka viņai uz.irst ,ko par viņu domā citi?
Tieši to pašunpadomàju - puspliku vàvere lèkat nav kauns, Ņaurinuz poda atràdīt nav kauns, uzvilkt saltiņu tualetè viņai kauns, pfff, dura.CallMeAnnika @ 10.06.2025 16:26Labi, ka Elīnai nav kauns katru dienu ar pliku pakaļu lēkāt storijos. :D
Tastastas @ 10.06.2025 12:41
Ilgi gan viņai bija jādomā par to, kā no situācijas iziet un kādu pasaku stāstīt. Nebūtu toreiz sapisusies un parādījusi live beigās, ka velk kā skurstenis, nekādas šokējošās atzīšanās nebūtu un turpinātu stāstīt, ka vienmēr pa rokai tur marķierus ?
IceCream @ 10.06.2025 18:48Protams, kā jau es paredzēju, īpaši par tiem komentāriem - cik stipra, cik drosmīga! ???
Es esmu izbijis smēķētājs. Protams, centos atmest vairākas reizes. Vairākas tāpēc, ka man sākumā nesanāca, jo ļoti gribējās un es par to visu laiku domāju. Pat mēneši bija starpā, bet tad vienā brīdī atkal kaut kas notika un atsāku.
Tad, kad atmetu pēdējo reizi un pavisam veiksmīgi jau vairākus gadus atpakaļ, tad man negribējās.
Tā ka 22 dienas nekas īsti nav
Pasarg dies, sāks vēl svars augt.
KatyB @ 10.06.2025 18:37Jau iepriekš didra likas stulba bet ja salīdzina ar tagad ir krietni trakāk. Pirms tak visi apsprieda viņas receptes, novārtā atstāto bērnu un Ķīnas lupatas un ja godīgi pie kasījās pie sīkumiem ko katra no mums var reizēm pieļaut. Tagad ir tīklu mārketings, pašpasludināta iedvesmotāja, un mega lielā atzīšanās savās pļutku tablešu, veipošanas un ko vēl ne atkarībās. Viņas saturs krietni mainījies, vairs nav izklaidējošs
aga, pēc Live varēja redzēt cik ļoti viņa jutās slikti 😆KatyB @ 10.06.2025 12:03Video sākumā stāsta ka katru reizi kad pipejusi jūtoties slikti un vainas apziņa divus teikumus tālāk, tas bija forši, garšīgi…. Ehh Didrai drīz tas snuķis kā Buratīno izaugs. Bet nu ko lai veicas atkal izpelnīties rakstus tenku lapās lai paceltu savu ego ?
Domāju ilgi Nauris ar Elīnu nebūs kopā jo vis palēnām sāk brukt . Visu laiku uz kādu citu to visu novelt ,neatzīt kad pati pirka tos saltus ir nožēlojami. Es Naura vietā apvainots uz to visu Elīnas rīcību .sheidiya @ 10.06.2025 21:10Nauris nopircis pirmo saltiņu un ielicis mašīnā, bet tajā pašā laikā pirmo gadu “nezināja”, ka didra velk kā skurstenis. Un nu atkal viņa nonāk pretrunās - it kā zina, bet tomēr nezina. Karoč naurix vainīgs pie tā, ka didrai atkarība ?
es vispār to live video aizsūtīju bāriņtiesai, ka šādi pīpē mājās , kur aug 2 gadnieks. 0 atbildes 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️Gudralapsa @ 10.06.2025 22:29Cik jauki, Elīna ir vienmēr tik atklāta pret saviem sekotājiem, bet melo jau trīs gadus! ? pfff, man pat nav vairs vēlēšanās skatīties, cik dir*ā viņiem tur viss atkal, Nau vērc. Bet nu vētru ūdensglāzē sacels un statistiku uz 21 dienu pacels. Un tad visiem mēģinās pa vidu notirgot lupatas un zinzino! Bingo, un naudiņa ripo kontiņā ? pofig, ko Dž.tur dzēra ar to pienu un vai mājas saelpojās, neviens nepateica taču.
krmmm @ 10.06.2025 21:43Un kolēģes neko neesot zinājušas. Vai tas ir joks? Kā kolēģes varēja nezināt, ja pat viss instagrams un forums regulāri redzēja storijos iefilmētus flomasteru, tai skaitā darbā uz galda (tātad neslēpjot). Turklāt viņai vienmēr pie sāniem ir kāda kalpone (kāds taču tos storijus filmē), nu stāsti manim Daugaviņa, ka nezināja.