Brauca uz parku, lai aizbēgtu no bērna. :D Un, lai ātrāk tiktu pēc iespējas tālāk no sava bērna, nācās pārsniegt ātrumu. :Demsii @ 26.04.2025 09:27bļaaa ?? aizbraucu uz parku, izvēdināt galvu ????ar Džeisonu nemēginaji laiku pavadīt, māte kukuška jebio??? Nostrādājusies viņa, močītāja nah.. tā tracina šitā diršana, ka baigā strādniece ??? te forumā visiem ģimenes, vīri, darbs, gatavošana, tīrišana un vēl atrodam laiku parunāt par viņu, a viņa sagurusi ??? loool
Protams. Vazā aiz deguna arī par to, ka nerūpējas par savu bērnu. Bērnam noteikti var pateikt - tagad storijos nerunā un lēkā uz pirktgaliem. :DPiano @ 26.04.2025 13:05Jūs vienkārši nespējat samierināties,jo tomēr viņi var atļļauties gan ceļot,gan aukli utt.Kā un pa kādu naudu ir tikai viņu darīšana.Sēdiet vien mājās ar saviem sīčiem... P.S. Viņi jau gadiem vazā jūs aiz deguna. Kuces rej,bet karavāna dodas tālāk...
Tie, kuri noliek gejus, ir tikpat pretīgi kā tie, kas nemaksā nodokļus un melo. Geji ir tādi paši cilvēki kā pārējie, un bieži vien, par cik viņu ir mazāk, daudz labāki nekā straight.selestine @ 26.04.2025 19:53bet nu labi,pienemsim tas Nauris ari ir gejs piemeram...bet ko tad jus gribat,lai vins atzitos,ka tads ir...latviesi tak to nepienem,sen atpaka kad bij tas gadijums Tukuma,kur tas geju paris...tur tak man liekas,ka bija,ka kaimins vienu no viniem aizdedzinaja,bet varbut ari kludos....logiski,ka tadi cilveki to sleps...
kā savādāk reklamēt tīkla mārketingu ? savu līgumu ?emsii @ 26.04.2025 20:57Mēs ar Nauri pamatīgi sastrīdējāmies Bali, kad uzzināju, ka vinš pa štuku pasūtījis vitamīnus? wow, iedomājos kāda bija drāma? te nevar 1 EUR kakas nolikšanai atļauties un 1k vitamīniem...
magdalena333 @ 26.04.2025 22:44Paga, ko? Džeisons šorīt piecēlies ar sliktu pašsajūtu, bet māte, kas jau tā katru dienu nav klātesoša, aiztesās uz mežu pastaigāties?? Un, tad stāsta, ka tas izjaucis visus plānus, ok, es domāju, ka atcēluši visu un palikuši mājās, bet nē, Nauris šo aizvedis uz Dinozaura parku, apslimušu, kad ārā ir auksti? Vai tiešām nevarēja ar bērnu forši pavadīt laiku mājās, trijatā, paspēlējoties, palasot grāmatiņas, pakrāsojot viss, kas tam bērnam ir vajadzīgs ir vecāku uzmanība, nu kas viņiem kaiš?
Bubis110 @ 26.04.2025 16:37cerams kad nē. Jo kam dēļ tad vajag otru ja ar vienu ir tā kā ir ? Varbūt grib auklītei darbu ilgtermiņā nodrošināt ?.
CallMeAnnika @ 26.04.2025 23:22Links, kas ir Elīnas profilā uz ZinZino produktiem, aizved uz ZinZino lapu, un tur izlec:
"Nauris Didrihsons
Zinzino Independent Partner
Laipni lūdzam! Es esmu Jūsu neatkarīgais konsultants. Es būšu Jūsu ceļvedis, ceļā uz labāku veselību."
Nauris, kurš solīja jau pirms 2 gadiem, kad sāks veselīgi ēst, bet ir turpat, kur bija, tagad būs ceļvedis citiem uz labu veselību? :D
Un vai tiešām veiksmīgi biznesmeņi iesaistās piramīdas shēmās?
CallMeAnnika @ 26.04.2025 23:50Šausmas, es jūtu līdzi Sintijai no EHR.
Elīnas jaunākajā intervijā ar viņu, pēdējās 5 minūtēs Elīna Sintijai uzdod jautājumu: Viena lieta, ko cilvēki par tevi nezina.
Sintija saka, "man bija brālītis un vairs nav." Elīna jautā tālāk, vai tu esi vienīgais bērns ģimenē. Sintija atkārto to pašu, un Elīna saka, kā tas ir, viņa nesaprotot. Kā to var nesaprast?
Kā šāds cilvēks kā Elīna spēj kaut ko mācīt? KĀ?
Sintija atstāja ļoti labsirdīga cilvēka iespaidu no šīs intervijas. Elīna pilnīgi atrauta no realitātes.
Tur gan stāsts nav tāds, kāds tas ir parasti, kad tā saka, bet intervētājam pateikt - kā tas ir, es nesaprotu, tas ir zemākais, kur var krist.2biletes @ 27.04.2025 00:15
Ko var gribēt no cilvēka, kam empātija ir tuvu 0 un nesaprot neko,kas nav pateikts tieši un precīzi?
emsii @ 26.04.2025 20:57Mēs ar Nauri pamatīgi sastrīdējāmies Bali, kad uzzināju, ka vinš pa štuku pasūtījis vitamīnus? wow, iedomājos kāda bija drāma? te nevar 1 EUR kakas nolikšanai atļauties un 1k vitamīniem...