Man nekas neskauž es atbildēju uz citas lietotājas komentāru . Protams lai badojas kas man par daļu protams.😆Everests @ 26.04.2025 12:27kāda tev starpība vai ir viņai mēnešreizes un nedod dievs vēl viens bērns? Skauž ka tu tā nevari badoties? Lai jau badojas.
vēljoprojām cepi, ka ir cilvēki, kas nesaprot, ka citi uztaisa bērnu un ar viņu tiešām vēlas pavadīt laiku, nevis uztaisa, lai maskētu ka ir gejs un nomet auklei 🤣🤣🤣Piano @ 26.04.2025 13:05Jūs vienkārši nespējat samierināties,jo tomēr viņi var atļļauties gan ceļot,gan aukli utt.Kā un pa kādu naudu ir tikai viņu darīšana.Sēdiet vien mājās ar saviem sīčiem... P.S. Viņi jau gadiem vazā jūs aiz deguna. Kuces rej,bet karavāna dodas tālāk...
Luna Com 2000 @ 25.04.2025 19:00Es nesaprotu kāpēc te daudzi foruma cepjas par to ka Elīna need? Šodienas story neapstradatas un neizlocitas mistiskajas pozās kājas ir diezgan resnas. Tā kā strupji balķīši.
Piano @ 26.04.2025 13:05Jūs vienkārši nespējat samierināties,jo tomēr viņi var atļļauties gan ceļot,gan aukli utt.Kā un pa kādu naudu ir tikai viņu darīšana.Sēdiet vien mājās ar saviem sīčiem... P.S. Viņi jau gadiem vazā jūs aiz deguna. Kuces rej,bet karavāna dodas tālāk...
gan jau spieda pedāli grīdā un saltoja 😄 protams, noticējām, ka netīšām 😀Everests @ 26.04.2025 12:31Tikai viņa var vainot Nauri par sodu, kamēr viņš bija mājās ??? "viņš mani steidzināja" "man tā nepatīk"
Everests @ 26.04.2025 13:11vēljoprojām cepi, ka ir cilvēki, kas nesaprot, ka citi uztaisa bērnu un ar viņu tiešām vēlas pavadīt laiku, nevis uztaisa, lai maskētu ka ir gejs un nomet auklei ???
Ārchijs @ 26.04.2025 14:43
Klāt biji un sveci turēji, ka vari apgalvot to ka ir gejs, meitenes mīļās, tak atjēdzaties???? Sauk kādu par geju, tikai tāpēc ka pāris forumniecēm, kuras ir neapmierinātas ar dzīvi tā šķiet? Normāls vīrietis kurš ģērbjas kā grib, sevi kopj. Jums laikam visām ir trāpījušies mega perfektie vīri, kuri atbilst visiem sabiedrības standartiem. Pretekle
smūtijs @ 26.04.2025 07:55
Un kur ar šādiem var staigāt?
Klāt biji un sveci turēji, ka vari apgalvot to ka ir gejs, meitenes mīļās, tak atjēdzaties???? Sauk kādu par geju, tikai tāpēc ka pāris forumniecēm, kuras ir neapmierinātas ar dzīvi tā šķiet? Normāls vīrietis kurš ģērbjas kā grib, sevi kopj. Jums laikam visām ir trāpījušies mega perfektie vīri, kuri atbilst visiem sabiedrības standartiem. Pretekle
xxtinaxx @ 26.04.2025 14:50
Šeit es drusku piekritīšu. Jā, es piekrītu, ka var nepatikt Didrihsonu dzīves uzskati un rīcības. Var to komentēt un apspriest. Bet tomēr, otru cilvēku saukāt par to, par ko pat nav pārliecības, nevajadzētu. Tas nav forši.
barbieyyy @ 26.04.2025 15:55
Izej no sava burbuļa ārā,viņš ir bijis geju aprindās,un man ir zināmi tādi cilvēki un viņi apstiprina,ne pa velti tā viņu saukā. :))
Atslābsti tāpēc
laimiigaaa @ 26.04.2025 12:34Es domāju, ka ļoti daudzas dāmas te vēlētos nedaudz mazāk rukāt, un skatoties, kā kukuškai Elīnai vnk viss uzkrīt uz galvas, ir nedaudz cemme. Nevis skaudība, bet vnk netaisnība.
Pie tam, Elīnas uzvedība un trakākais, attieksme pret bērnu vēl nebūtu nekas, ja tā nebūtu publiska. Lai vienatnē taisa pļockas apenēs un lēkā kā slima, bet traģisms ir šajā publicitātē. Īpaši jaunām meitenēm sekotājām.
Idejiski nav nekā nepareiza, ka ir jātēmē augstāk un jābauda dzīve, bet Elīn sorry Tu ar Tavām acīmredzajām problēmām tiešām nu nebūsi piemērs vai iedvesma.
Viņai bērns vienaldzīgs🤦😢magdalena333 @ 26.04.2025 10:57Nu forši, ka visu nedēļu no agra rīta līdz vēlam vakaram bērns ir pavadījis ar aukli, un pat sestdienas dienā mātuškai ir vajadzīgs laiks sev, un dodas uz mežu viena, nevis ar bērnu, kurš tur varētu izskrieties pa svaigu gaisu kopā ar mammu (beidzot).
Izskatās, ka Nauri jau tas ir izbesījis!
Redz kā, policiste, kas viņai seko un nezin, ka Elīna smaida un ir pozitīva tikai kameras priekšā?
cerams kad nē. Jo kam dēļ tad vajag otru ja ar vienu ir tā kā ir ? Varbūt grib auklītei darbu ilgtermiņā nodrošināt 😀.twilight Girl @ 26.04.2025 16:22Viņai bērns vienaldzīgs??
Izej no sava burbuļa ārā,viņš ir bijis geju aprindās,un man ir zināmi tādi cilvēki un viņi apstiprina,ne pa velti tā viņu saukā. :))
Atslābsti tāpēc
tieši tā, normāli vīrieši nevelk sieviešu drēbes, kaut vai joku pēc.mon_moiselle @ 26.04.2025 15:52
Normāli vīrieši nelekā apkārt sieviešu drēbēs vai apakšbiksēs
Atslābsti tāpēc
mon_moiselle @ 26.04.2025 15:52
Normāli vīrieši nelekā apkārt sieviešu drēbēs vai apakšbiksēs