Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 14538
Reģ: 27.02.2022
Tak tā aita ne ārstes to vairogdziedzeri, ne ēdīs, ne samazinās kardioslodzi, ne zāles dzers. Lai tak neko nemaina, nedod dievs paliks stāvoklī vēl. Un es pat nebrinos, ka dirs tagad.
24.04.2025 15:06 |

Reitings 564
Reģ: 17.06.2024
Bubis110 @ 24.04.2025 14:36
Kāpēc jūs visas esat tik riebīgas pret viņu?

un viņa nav riebīga pret citiem?
24.04.2025 15:11 |

Reitings 1449
Reģ: 09.01.2024
Bļaaa nu viņai tak jau gadiem visi cenšas ieskaidrot, ka jāēd normāli, tad meņkas atgriezīsies. Gan ārsti, gan sekotāji to ir teikuši. Viņai tak pofig bija. Tagad ChatGPT redz pasaka, ka jāēd normāli, sabalansēti, nevis konstantā lielā deficītā. Tagad pēkšņi - āaaaa ja? Kārtējo reizi no sērija “šo neviens neteica, par to neviens apkārt nerunā, man neviens tieši nepateica, ka man ir jādara tā un tā”. Kārtējo reizi pārliecinos, ka tur tajā viņas smadzeņu podā vējš svilpo un mērkaķis sit bungas.
24.04.2025 15:24 |

Reitings 1252
Reģ: 23.11.2022
Beidzot kāds neklusē!
To neraktsīju es, pati apmeklēju Squad Hour, bet jau viss notiek!
Sporta zālē nākt ar tenisa savārciņiem nav normāli!
Ah un, tas ka viņa bija ielikusi vakar ka bija šajā zālē - nenozīmē ka tas bija tajā pašā dienā - ALO! viņa tur bija otrdien 7:30 no rīta kopā ar ņuri!
JAUTĀJUMS - kurš pieskatīja bērnu tik agri no rīta? :) varbūt atstāja vienu?
Debīlie vecāki!
NU NEEJ DIDRA UZ SPORTA ZĀLĒM! TEV TAJĀS NAV VIETAS!
otrs ķeksis ko pieminēt ir vērts- Didra šodien saka, ka viņai NEVIENS NAV PATEICIS KĀ JĀDARA?? Tiešām debīla daune izkritusi no maisa esi? Pie tevis nāca uztura speciāliste uz mājām! Vēl pie tās pašas Aldas gāji - kur visi stāstija par PAREIZU uzturu un kas ar tevi ir ne tā! Dura stulbā! es nevaru! vnk kāds varētu aizvērt viņai muti .
24.04.2025 15:27 |

10 gadi
Reitings 1841
Reģ: 29.01.2009
magdalena333 @ 24.04.2025 13:20
Paga, ko? Viņa apgalvo, ka šo vairāku gadu laikā šī ir pirmā reize, kad bija jānodod vairogdziedzera analīzes? Es tam neticu, jo mana ginekoloģe vienmēr ir likusi nodod vairogdziedzeru analīzes pirms tiek planota grūtniecība, plus, kad eju pie ģimenes ārsta uz ikgadējo veselības pārbaudi viņa arī atķeksē šīs analīzes. Viņa ir gājusi pie vairākiem neauglības speciālistiem, un šis hormons ir ar ko tieši var saistīt neauglību, nu neticu, ka neviens līdz šim to nelika pārbaudīt! Jautājums, vai pirms tam tas bija normā un tagad ar to neēšanu ir viss pakaļā, ka jau šis par to signalizē, vai jau pirms tam bija ārpus normas, un tie hormoni bija tieši domāti šim vairogdziedzerim, ko viņa atteicās dzert!!
Un, Elīna, Tavs cēlonis tavām veselības likstām, neauglībai ir neēšana, un Tev tas ir teikts neskaitāmas reizes, tātad, vai nu beidzot atsāc ēst, lūdzu, Tev balta uz melnu rakstīts, kaloriju deficīts, par maz ogļhidrāti utt., vai lieto visus iespējamos hormonu, bet pārstāj to malt uz riņķi, besī jau, aita!!!

Es pieļauju, ka viņa vispār nav skatījusies tās savas iepriekšējās analīzes, un iespējams, tur viss bijis normā, tāpēc nav pievērsusi uzmanību. Es pilnīgi ticu, ka viņai nav ne jausmas kas tie par rādītājiem, un kādas analīzes viņa savā mūžā ir veikusi.
24.04.2025 15:36 |

Reitings 1060
Reģ: 11.08.2022
Es nekad nenoticēšu, ka ejot pie ginekologa vai vienalga kāda speciālista ar neesošām mēnešreizēm, ārsts nenozīmē T3 analīzes. Nu nekad neticēšu. vairogdziedzera funkciju traucējumi ie cieši saistīti ar auglību. Un Hormonu tbl, tās kuras vina izdomāja nedzert, iespejams bija nozīmētas, lai šo savestu kārtībā jau sen. Bet dumā didra jau visgudrākā. Psc.
24.04.2025 15:36 |

Reitings 4533
Reģ: 08.09.2015
Nu tak level up, tagad aukle sāk pieskatīt Džeisonu no 6-7:00 ne 9:00😀😀😀
24.04.2025 15:38 |

Reitings 176
Reģ: 14.01.2025
Acc viņa varētu aiziet līdz skeleta līmenim:D
24.04.2025 15:48 |

Reitings 1026
Reģ: 21.11.2023
Doiliene @ 24.04.2025 15:27
Beidzot kāds neklusē!
Ah un, tas ka viņa bija ielikusi vakar ka bija šajā zālē - nenozīmē ka tas bija tajā pašā dienā - ALO! viņa tur bija otrdien 7:30 no rīta kopā ar ņuri!
Debīlie vecāki!
otrs ķeksis ko pieminēt ir vērts- Didra šodien saka, ka viņai NEVIENS NAV PATEICIS KĀ JĀDARA?? Tiešām debīla daune izkritusi no maisa esi? Pie tevis nāca uztura speciāliste uz mājām! Vēl pie tās pašas Aldas gāji - kur visi stāstija par PAREIZU uzturu un kas ar tevi ir ne tā! Dura stulbā! es nevaru! vnk kāds varētu aizvērt viņai muti .

Būtu interesanti redzēt sporta kluba atbildi...
24.04.2025 16:24 |

Reitings 1319
Reģ: 06.07.2024
Doiliene @ 24.04.2025 15:27
Beidzot kāds neklusē!
Debīlie vecāki!

Viņiem tak vienalga būs.
Tagad daudzās sporta zālēs geji nodarbojās dušās ar seksu,ir sūdzības,bet ko padarīsi. Geji laikam seksu var viss ātrāk un no rīta dabūt gymos.😆😅
24.04.2025 17:09 |

Reitings 1262
Reģ: 14.01.2022
Bubis110 @ 24.04.2025 14:36
Kāpēc jūs visas esat tik riebīgas pret viņu?

Tā sieviete pat pati sev melo. Kaut gan apzinās, ka no tās ideālās dzīves ir maksimāli tālu. Turklāt populāra viņa patreiz ir tikai savu stulbību un māžošanās pēc.
Pārtaisījusi sevi par 40+ izskata prostitūtu (piedodiet, bet pēc dievticīgas, mīlošas sievas un mātes tā gorīšanās tūkstošiem sekotāju priekšā par neko citu neliecina)
Teju 3 gadu laikā ar dēlu nav pavadījusi pat nedēļu kopā viena, bet murgo par vēl kādu bērnu.
Pati sevi nemīl, mūžīgajā kaloriju deficītā, raujoties uz visām pusēm, bēgot no patiesības, no sava bērna kā no uguns baidās. Mākslīgi video rullīši par ideālo. Bet tur pat zirgam jāsmejas.
Kamēr viņa neiemācīsies, nepratīs sevi mīlēt, skatīties problēmām acīs un darīt kā vajag, nevis kā viņa grib, tikmēr viņa pūs vēl vairāk un ātrāk. Mūžīgi to nav iespējams izturēt.
24.04.2025 17:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits