Bubis110 @ 24.04.2025 14:36Kāpēc jūs visas esat tik riebīgas pret viņu?
magdalena333 @ 24.04.2025 13:20Paga, ko? Viņa apgalvo, ka šo vairāku gadu laikā šī ir pirmā reize, kad bija jānodod vairogdziedzera analīzes? Es tam neticu, jo mana ginekoloģe vienmēr ir likusi nodod vairogdziedzeru analīzes pirms tiek planota grūtniecība, plus, kad eju pie ģimenes ārsta uz ikgadējo veselības pārbaudi viņa arī atķeksē šīs analīzes. Viņa ir gājusi pie vairākiem neauglības speciālistiem, un šis hormons ir ar ko tieši var saistīt neauglību, nu neticu, ka neviens līdz šim to nelika pārbaudīt! Jautājums, vai pirms tam tas bija normā un tagad ar to neēšanu ir viss pakaļā, ka jau šis par to signalizē, vai jau pirms tam bija ārpus normas, un tie hormoni bija tieši domāti šim vairogdziedzerim, ko viņa atteicās dzert!!
Un, Elīna, Tavs cēlonis tavām veselības likstām, neauglībai ir neēšana, un Tev tas ir teikts neskaitāmas reizes, tātad, vai nu beidzot atsāc ēst, lūdzu, Tev balta uz melnu rakstīts, kaloriju deficīts, par maz ogļhidrāti utt., vai lieto visus iespējamos hormonu, bet pārstāj to malt uz riņķi, besī jau, aita!!!
Doiliene @ 24.04.2025 15:27Beidzot kāds neklusē!
To neraktsīju es, pati apmeklēju Squad Hour, bet jau viss notiek!
Sporta zālē nākt ar tenisa savārciņiem nav normāli!
Ah un, tas ka viņa bija ielikusi vakar ka bija šajā zālē - nenozīmē ka tas bija tajā pašā dienā - ALO! viņa tur bija otrdien 7:30 no rīta kopā ar ņuri!
JAUTĀJUMS - kurš pieskatīja bērnu tik agri no rīta? :) varbūt atstāja vienu?
Debīlie vecāki!
NU NEEJ DIDRA UZ SPORTA ZĀLĒM! TEV TAJĀS NAV VIETAS!
otrs ķeksis ko pieminēt ir vērts- Didra šodien saka, ka viņai NEVIENS NAV PATEICIS KĀ JĀDARA?? Tiešām debīla daune izkritusi no maisa esi? Pie tevis nāca uztura speciāliste uz mājām! Vēl pie tās pašas Aldas gāji - kur visi stāstija par PAREIZU uzturu un kas ar tevi ir ne tā! Dura stulbā! es nevaru! vnk kāds varētu aizvērt viņai muti .
Doiliene @ 24.04.2025 15:27Beidzot kāds neklusē!
To neraktsīju es, pati apmeklēju Squad Hour, bet jau viss notiek!
Sporta zālē nākt ar tenisa savārciņiem nav normāli!
Ah un, tas ka viņa bija ielikusi vakar ka bija šajā zālē - nenozīmē ka tas bija tajā pašā dienā - ALO! viņa tur bija otrdien 7:30 no rīta kopā ar ņuri!
JAUTĀJUMS - kurš pieskatīja bērnu tik agri no rīta? :) varbūt atstāja vienu?
Debīlie vecāki!
NU NEEJ DIDRA UZ SPORTA ZĀLĒM! TEV TAJĀS NAV VIETAS!
otrs ķeksis ko pieminēt ir vērts- Didra šodien saka, ka viņai NEVIENS NAV PATEICIS KĀ JĀDARA?? Tiešām debīla daune izkritusi no maisa esi? Pie tevis nāca uztura speciāliste uz mājām! Vēl pie tās pašas Aldas gāji - kur visi stāstija par PAREIZU uzturu un kas ar tevi ir ne tā! Dura stulbā! es nevaru! vnk kāds varētu aizvērt viņai muti .
Bubis110 @ 24.04.2025 14:36Kāpēc jūs visas esat tik riebīgas pret viņu?