CallMeAnnika @ 17.04.2025 17:11Elīna šodien uz bērēm. TG ir ierakstīts aplītis.
es saprotu ka tēvs nomira, jo kad viņu ieraudzīs, gan jau kapellā, zārkā. Nu šodien braucu caur Dobeli, butterfly neglitais vāģis stāvēja pie šūšanas darbnīcas, ap 15.00Tastastas @ 17.04.2025 17:35
Es gan nesaprotu, kāpēc jāliek šie pusvārda ieraksti? Ok, tas ir personīgi, negribas teikt, tad nevajag, esi ar ģimeni. Nevis te pa vidu starp apakšbiksēm un video ar atstrādāto 'timewish/wishtime utt." reklāmu tiek ielikts, teksts, ka mums ģimenē nelaime. Nezinu, ko teikšu, kad satikšu tēvu. Kurš tad ir nomiris?
Everests @ 17.04.2025 17:48es saprotu ka tēvs nomira, jo kad viņu ieraudzīs, gan jau kapellā, zārkā. Nu šodien braucu caur Dobeli, butterfly neglitais vāģis stāvēja pie šūšanas darbnīcas, ap 15.00
Man gan tā nešķiet, ka tēvs.Everests @ 17.04.2025 17:48es saprotu ka tēvs nomira, jo kad viņu ieraudzīs, gan jau kapellā, zārkā. Nu šodien braucu caur Dobeli, butterfly neglitais vāģis stāvēja pie šūšanas darbnīcas, ap 15.00
Everests @ 17.04.2025 17:48es saprotu ka tēvs nomira, jo kad viņu ieraudzīs, gan jau kapellā, zārkā. Nu šodien braucu caur Dobeli, butterfly neglitais vāģis stāvēja pie šūšanas darbnīcas, ap 15.00
Nemaz nebrīnīšos, ja Elīna izmantos bēres kā iespēju noreklamēt koriģējošo melno bodiju vai kādu citu Flyndi lupatu, ka redz, mūsu lupatas der visiem dzīves notikumiem.Ieva12345 @ 17.04.2025 18:05Man pēc tā video telegram arī šķiet, ka tēvs nomira. Bet varbūt kļūdos.
Tiešām nesaprotu. 100 % nezinu, kurš ir nomiris, bet reklāmas posti, lēkāšana apakšbiksēs pēdējās dienās ir tik pat daudz, kā parastajā ikdienā.
Jā, dzīve neapstājas, bet vismaz man ir vienmēr mācīts, ka ja kāds ļoti tuvs nomirst, vismaz līdz bērēm, mierīgāk un klusāk pavadīt tās dienas, vairāk piedomājot par aizgājēju. Atcerēties kopīgos brīžus.
viņa jau TG pēdējā posta, bēru drēbes tā tik reklamejas. Tai nekas nav svēts, pat ne bēru diena.CallMeAnnika @ 17.04.2025 18:31Nemaz nebrīnīšos, ja Elīna izmantos bēres kā iespēju noreklamēt koriģējošo melno bodiju vai kādu citu Flyndi lupatu, ka redz, mūsu lupatas der visiem dzīves notikumiem.
Tur tak redzams kad Elīna ir no sektas.Candelaria @ 17.04.2025 21:01Vecmaminai insults bija 2 men atpakal,bet Elīna šodien bērēs tik redzēja viņu pirmo reizi pec insulta ?tiešām nebija vēlēšanās ne reizi apciemot slimnīcā?Mani pārsteidza tā vienaldzība ,bet kaut ko pļurina pa Dievu.
Candelaria @ 17.04.2025 21:01Vecmaminai insults bija 2 men atpakal,bet Elīna šodien bērēs tik redzēja viņu pirmo reizi pec insulta ?tiešām nebija vēlēšanās ne reizi apciemot slimnīcā?Mani pārsteidza tā vienaldzība ,bet kaut ko pļurina pa Dievu.
Nebija arī tā, ka nekontaktējās, jo Telegram stāsta, kā viņu atminas.mazaaduuda @ 17.04.2025 21:37
Nekad neesmu redzējusi, ka Elīna vispār pieminētu kādreiz, ka viņai ir vecmamma. Tikai opis, pie kura retu reizi aizbrauc. Tad jau neko labas attiecības nebija.