Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 712
Reģ: 18.03.2023
Man bail iedomāties, kādas dusmu/emociju lēkmes varētu būt Džeisonam, jo viņu neviens nesaprot. Parasti vismaz tuvākie saprot bērna valodu, bet te izskatās, ka 0. Kā arī nozombēšanās pie ekrāna rada pārlieku lielu uzbudinājumu, pēc kā 100% ir jābūt emociju virpuļiem.
15.04.2025 22:30 |

Reitings 14529
Reģ: 27.02.2022
CallMeAnnika @ 15.04.2025 16:00
Elīnai kāds ir nodevis ziņas par to, ka forumā diskutē par to, ka Dž tūlīt 3 gadi, bet nerunā? Tiešām sakritība, ka pēc foruma komentāriem uzreiz seko storiji, cik Dž ir pļāpīgs.
Cāļa smadzene nesaprot, ka šajā vecumā bērnam vismaz dažiem vārdiem būtu jābūt, ko var saprast? Apšaubu, ka bērniņš zin vienīgā vārda ''mamī'' nozīmi, jo vēl nesen par mammu sauca Nauri.
viņa taču pati lasa forumu 😂😂😂
15.04.2025 22:31 |

Reitings 40656
Reģ: 11.02.2015
Kakaja preļestj 👌 resting stupid face
15.04.2025 22:40 |

Reitings 4660
Reģ: 05.02.2022
sekkonda @ 15.04.2025 20:39

Varbūt tā ir, bērni ar vairākām dzimtām valodām var sākt vēlāk runāt. Labāk būtu, ja ar Dž mamma runātu vienā valodā, tētis otrā un trešā varbūt multenēs, nevis viens cilvēks visās trijās.
paziņai mamma runā latviski, tētis angliski. Mazais sāka runat tāpat kā parejie…
15.04.2025 22:50 |

Reitings 5046
Reģ: 14.09.2024
He730 @ 15.04.2025 22:50
paziņai mamma runā latviski, tētis angliski. Mazais sāka runat tāpat kā parejie…

Tās ir divas valodas un bērnam vajag striktas robežas. Tik mazā vecumā ar trim valodām tomēr varētu būt pārāk grūti.
Sandis Ozoliņš kādā intervijā stāstīja, ka viņa dēlam mazam esot gribējuši franču valodu mācīt, papildus latviešu un angļu. Bērns vienā brīdī pārstājis vispār runāt, jo tas esot bijis par daudz. Tā kā iespējams Džeisonam vienkārši ir valodu mikslis galvā.
15.04.2025 22:59 |

Reitings 2463
Reģ: 16.02.2021
Tur jau tā problema,ka ar to bernu runā visadas valodas,bet ne jau katrs cilvēks sava valodu.viena teikuma iemet pat vardus no 3 valodam. Tapec jau nabagam ir putra galva.
15.04.2025 23:09 |

Patīk
Reitings 54267
Reģ: 12.10.2022
Candelaria @ 15.04.2025 23:09
Tur jau tā problema,ka ar to bernu runā visadas valodas,bet ne jau katrs cilvēks sava valodu.viena teikuma iemet pat vardus no 3 valodam. Tapec jau nabagam ir putra galva.
Domāju, ka ir bēdīgāk. Ar viņu runā tikai tad, kad vajag uzfilmēt storijus. Pārējo laiku viņš klausās kā citi savā starpā sarunājas vai skatās multenes. Ko bērns var iemācīties?
15.04.2025 23:32 |

Reitings 515
Reģ: 26.04.2024
CallMeAnnika @ 14.04.2025 23:25
Elīnai uz biznesa konsultācijām 1:1 nav vēl joprojām neviena vieta nopirkta. Neviens nevēlas klausīties biznesa mentores "gudrās" pamācības? :D
Tagad Elīna mēģinās piesaistīt jebkuru sievieti, rīkojot komūnu un tikšanās katru nedēļu par dažādām tēmām. :D Viņa vēl nesaprot, ka neviens pie viņas negrib iet un klausīties to s*du.

Ko viņa vispār pateikt šajās konsultācijas? Vienkārši sāc močīt?😀 Neko vairāk viņa pateikt visticamāk nevar.
Izglītoties un attīstīties viņai nepatīk, toties ar citiem dalīties ar savām gudrībam labprāt . 😀
16.04.2025 00:33 |

10 gadi
Reitings 11281
Reģ: 29.01.2009
Paklausījos kā džeisons runā, wtf mana pusotrgadniece runā labāk par viņu! Tak sūtiet bērnu uz dārziņu vienreiz! Noteikti ka ir nauda labam privātdārziņam, ja negrib laist uz parasto. Tā jau ņirgāšanās par bērnu. Aukle acīmredzot ar viņu vispār nerunā. Viņš vispār neko sakarīgu nevar pateikt, bože moj!
16.04.2025 09:30 |

Reitings 562
Reģ: 17.06.2024
Euclid @ 15.04.2025 22:40
Kakaja preļestj ? resting stupid face

Sejā lasāms, ka ir 0 saprašanas par ko iet runa.
16.04.2025 09:38 |

Reitings 4660
Reģ: 05.02.2022
emsii @ 15.04.2025 18:25
Cik no jums šeit noticēja, ka Didra nopirka no Andžas zīda spilvenus un ķemmi? ??? Tā Andža arī tač dirsēja.. savus sūdus reklamē caur Didru un otrādāk . Abas tik pļūta, ka baigie abaroti, bet īstenībā ne sūda nepērk ne vienai ne otrai to preci.

Viņa stastija, ka viņas mūžā esot bijušas tikai 3 ķemmes 😁 pag, A kur Mellas ķemmes pazuda. 😁
16.04.2025 09:40 |

Reitings 49
Reģ: 14.04.2025
He730 @ 15.04.2025 22:50

Visi nesāk runāt vēlāk, bet ir daudz rakstu, kur teikts, ka var sākt runāt vēlāk un ka tas ir normāli, bet parasti vecāki runā katrs savā valodā.
Vai tas ir Didrihsonu gadījums - nez, ja sakāt, ka viņi nerunā ar bērnu, tad drīzāk tas vai kopā mikslis ar to un valodām.
Ja ietu dārziņā, iemācītos kaut ko, Kiviču Mia tikai no dārziņa apgūst kaut kādas prasmes.
16.04.2025 10:25 |

Reitings 14529
Reģ: 27.02.2022
Džeisonam ir kopēja attīstības aizkave, ne tikai runāšanas, viņš pat pats neēd un negrib pats ēst, sēž labprāt psmperos.
16.04.2025 10:27 |

Reitings 712
Reģ: 18.03.2023
Everests @ 16.04.2025 10:27
Džeisonam ir kopēja attīstības aizkave, ne tikai runāšanas, viņš pat pats neēd un negrib pats ēst, sēž labprāt psmperos.

Pamperos labprāt visi bērni sēž, ja nemaz neparāda, kas ir pods un kā to izmantot. 😀
16.04.2025 10:58 |

Reitings 5046
Kas tas Didrenei šodien par lielo izaicinājumu ar "trafiku"? Es tā arī nesapratu. Plātot muti spriņģoja pa tukšu Elkor Plaza laukumu, pēc tam pa ielu, kur 3 mašīnas. Tas bija lielais izaicinājums? Nu skaidrs, kāpēc ar bērnu viena nekad nevar pavadīt laiku, tas laikam būtu kaut kāds mega-giga-ūber-ekstra izaicinājums un tam viņa gan nav gatava.
16.04.2025 12:16 |

Reitings 1644
Reģ: 03.07.2024
Tastastas @ 15.04.2025 22:59

Tās ir divas valodas un bērnam vajag striktas robežas. Tik mazā vecumā ar trim valodām tomēr varētu būt pārāk grūti.
Sandis Ozoliņš kādā intervijā stāstīja, ka viņa dēlam mazam esot gribējuši franču valodu mācīt, papildus latviešu un angļu. Bērns vienā brīdī pārstājis vispār runāt, jo tas esot bijis par daudz. Tā kā iespējams Džeisonam vienkārši ir valodu mikslis galvā.

Nu kāds vēl mikslis galvā.. Pampers arī no divām valodām (no kurām otrā valoda ir 2x mēnesī)? Neēšana pašam, staigāšana uz pirkstgaliem arī no divām valodām? Vienkārši pamests bērns.
16.04.2025 13:10 |

Reitings 4735
Reģ: 05.12.2021
sekkonda @ 15.04.2025 20:39

Varbūt tā ir, bērni ar vairākām dzimtām valodām var sākt vēlāk runāt. Labāk būtu, ja ar Dž mamma runātu vienā valodā, tētis otrā un trešā varbūt multenēs, nevis viens cilvēks visās trijās.
tieši otrādāk. Tie bērni jau no dzimšanas dzird 2 vai vairākas valodas un ļoti ātri iemācās. Un šis no manas un paziņu personīgās pieredzes. Meita 3 gados labi runāja un 5 gados krievu valodu zināja labāk par mani. BET..... tikai, tad, ja vecāki māca, māca un vēlreiz māca. Darbojas ar bērnu. Te Dzeisons, protams, putrosies, jo viņam jau neko nemāca. Tas puikiņš visu pašmācības ceļā kaut kā apgūst
16.04.2025 14:10 |

Reitings 1901
Reģ: 26.06.2019
Lasu komentārus par Džeisona valodu un nevaru neiemest savu pieckapeiku. Manam vecākajam bērnam bija valodas aizture, vāji mutes muskuļi, kas neļāva izteikties skaidri un kustināt muti. Un es kā mamma, kas ar bērnu kopā lasīju, runāju nonstopā, jutos drausmīgi, ka mans bērns iepaliek šajā jomā no vienaudžiem. Es nekādā gadījumā neattaisnoju Elīnu, bet šī nav ērta tēma. Sevišķi tad, kad visi uzskata par pienākumu paziņot, ka mans bērns jau pusgada vecumā runāja tik skaidri, ka visi saprot (pārspīlēju, bet idejiski), bet tavējais 3 gados tik nesaprotami, šausmas ārprāts. Ļoti labi, ja knaps 3gadnieks spēj sadarboties ar logopēdu un pildīt vingrinājumus, jo pamatā tas ir darbs mājās ar vecākiem pašam bērniņam, bet būsim reāli - viņam nav vēl tik milzīga koncentrēšanās uz ko tādu. Vecāki visdrīzāk šajā iesaistās maz, visas cerības uz auklīti. Kaut kur es mazliet pat ne saprotu, bet jūtu līdzi Elīnai un tam ceļam, kas viņiem priekšā, lai dabūtu bērnu pie normālas valodas attīstības. Un lai arī es viņus uzskatu par diezgan savdabīgiem vecākiem, kaut kur es saprotu, ka par to runāt vienkārši negribas. Pat ja viņa publicē savu mr ciklu un ceļojošās krūtis, viņi noteikti drīkst izvēlēties par to nerunāt, pat ja visa Latvija redz, ka tur ir problēma un viņa viennozīmīgi ir. Ar šo visu gribēju teikt, ka ir forši just līdzi un mēģināt atvērt acis vecākiem, bet esmu diezgan pārliecināta, ka ja to neredz vecāki, to redz auklīte, vecvecāki un kāds noteikti viņiem to pasaka. Un nav teikts, ka absolūti nekas netiek darīts, pat ja netiek atrādīts. Bet valoda neuzlabojas tā hops un uzreiz. Un tur pat bērnudārzs nepalīdzēs, tik cik ar logopēda piesaisti, ja stundas ļauj.
16.04.2025 14:27 |

Reitings 5046
lote_te @ 16.04.2025 14:27
Lasu komentārus par Džeisona valodu un nevaru neiemest savu pieckapeiku. Manam vecākajam bērnam bija valodas aizture, vāji mutes muskuļi, kas neļāva izteikties skaidri un kustināt muti. Un es kā mamma, kas ar bērnu kopā lasīju, runāju nonstopā, jutos drausmīgi, ka mans bērns iepaliek šajā jomā no vienaudžiem. Es nekādā gadījumā neattaisnoju Elīnu, bet šī nav ērta tēma. Sevišķi tad, kad visi uzskata par pienākumu paziņot, ka mans bērns jau pusgada vecumā runāja tik skaidri, ka visi saprot (pārspīlēju, bet idejiski), bet tavējais 3 gados tik nesaprotami, šausmas ārprāts. Ļoti labi, ja knaps 3gadnieks spēj sadarboties ar logopēdu un pildīt vingrinājumus, jo pamatā tas ir darbs mājās ar vecākiem pašam bērniņam, bet būsim reāli - viņam nav vēl tik milzīga koncentrēšanās uz ko tādu. Vecāki visdrīzāk šajā iesaistās maz, visas cerības uz auklīti. Kaut kur es mazliet pat ne saprotu, bet jūtu līdzi Elīnai un tam ceļam, kas viņiem priekšā, lai dabūtu bērnu pie normālas valodas attīstības. Un lai arī es viņus uzskatu par diezgan savdabīgiem vecākiem, kaut kur es saprotu, ka par to runāt vienkārši negribas. Pat ja viņa publicē savu mr ciklu un ceļojošās krūtis, viņi noteikti drīkst izvēlēties par to nerunāt, pat ja visa Latvija redz, ka tur ir problēma un viņa viennozīmīgi ir. Ar šo visu gribēju teikt, ka ir forši just līdzi un mēģināt atvērt acis vecākiem, bet esmu diezgan pārliecināta, ka ja to neredz vecāki, to redz auklīte, vecvecāki un kāds noteikti viņiem to pasaka. Un nav teikts, ka absolūti nekas netiek darīts, pat ja netiek atrādīts. Bet valoda neuzlabojas tā hops un uzreiz. Un tur pat bērnudārzs nepalīdzēs, tik cik ar logopēda piesaisti, ja stundas ļauj.

Viņiem nav par to jārunā. Vienkārši saknē problēma ir tajā, ka ģimeni tas bērns neinteresē. Ja interesētu, tad darbotos ar bērnu paši un viņš vairs neskraidītu pamperos un netiktu barots, bet ēstu pats. Un droši vien arī runātu. Šaubos, ka tas tantuks, kas to bērnu izstumj pastaigās, arī ļoti iesaistās bērna attīstības veicināšanā. Tāda aukle, kas kaut ko ar bērnu dara jēgpilnu, maksā, bet kapeikpisējiem jau droši vien tam naudu tērēt negribas.
16.04.2025 15:10 |

Patīk
Reitings 54267
Reģ: 12.10.2022
Tastastas @ 16.04.2025 12:16
Kas tas Didrenei šodien par lielo izaicinājumu ar "trafiku"? Es tā arī nesapratu. Plātot muti spriņģoja pa tukšu Elkor Plaza laukumu, pēc tam pa ielu, kur 3 mašīnas. Tas bija lielais izaicinājums? Nu skaidrs, kāpēc ar bērnu viena nekad nevar pavadīt laiku, tas laikam būtu kaut kāds mega-giga-ūber-ekstra izaicinājums un tam viņa gan nav gatava.
Es arī nesapratu. Pēkšņi viņai ir kauns cilvēkos filmēt storiju, plātot muti un goroties? Bet sporta zālē, mēģinot, nebija kauns? Lēkāt apakšveļā katru dienu nav kauns? Bēgt no sava bērna nav kauns? Melot visu laiku nav kauns?
16.04.2025 16:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!