Doiliene @ 14.04.2025 12:31Gaidīju kad Didrsmirdule ieliks storijus no sporta zāles, jo zināju ka arī par to melos! Vienīgi gaidīju, ka viņa būs atzīmējusi storijos, ka sporta zālē bija jau 6:00 no rīta!
Tātad stāsts sekojošs- Viņas "laiks sev" - līdz plkst 9:00 - tas nekas, ka sporta zāle brīvdienās tikai 9:00 taisa vaļā savas durvis.
Otrs- man jautājums, ko viņa tajā sporta zālē darijā??! Kā redzams, no mana video screenshota, plkst 10:28 - es ienācu sporta zālē, un viņa JAU tur vairs nebija. Rupji rēķinot domāju ka viņa tur bija max 10 mīnutes.
Viņi visi bija jau Kingu rija savu sadarbību.
Un tā kā viņi VISA ğimenīte bija kopā pabrokastot - pieļauju, ka viņa uznāca sporta zālē tikai lai safoķētos, kontentam, un Ņuriks ar Dž gaidīja kafenē. Jo nu, redzot kā viņu rozā bembis ir noparkots, skaidrs ka Didra pati nebrauca- viņa pie zāles parasti noparkojas šķībi, un diez vai Ņurix savu resno miesu nesa ar kājām kopā ar Dž no mājām uz Squad Hour zāli.
Vēl iedomājos, ka viņa atnāca uz zāli tajā laika periodā, jo notika grupu nodarbība, un ja viņa nāk uz zāli tad tādā veidā var reklamēt savas nesmukās drēbes lielākai auditorijai pašā sporta zālē. Bet nu nē, viņai jau der tikai tīksmināties par savu pretīgo seju spoguļos.
Ko vēl ievēroju, tajā pašā grupu nodarbība ( un arī es pati) - NEVIENA MEITENE uz zāli nedodas full make up, un tik atkailināti sağērbusies!
Didra, ej uz Lemonu vai kādu citu zāli! Mums, tiem kuri nāk pa īstam sportot- NAV uz tik pretīgu sviestu jāskatas!
CallMeAnnika @ 13.04.2025 16:21Privātais dārziņš ar līdzfinansējumu izmaksātu ap 100-150 eiro mēnesī. Elīnu Dievs apveltījis ar finansēm, bet bērnam neko.
Ja palaistu bērnudārzā, tad būtu jāmaksā gan maksa par bērnudārzu, gan auklei, jo viņa vestu un izņemtu bērnu no tā. Kāpēc sarežģīt sev dzīvi?
Bet kā gan var rūpēt bērns, ja ne Elīna, ne Nauris nerūpējas par sevi? Elīna badojas, lai būtu šķirba starp kājām, Nauris regulāri pārēdas, Elīna neko nedarīs savā labā, lai labotu pieaugošo plikpaurību, Nauris nespēj tikt galā ar spriedzi un storijos saukājas, forumos (ja tas ir viņš) raksta tādas rupjības, kādas es pat nevarētu iedomāties.
Sezam @ 14.04.2025 16:22
Viņi labāk dzīvo burbulī, no jebkura bd uzreiz atrautos, ka trīsgadniekam ir nulle pašaprūpes prasmju. Pats neēd, neģērbjas, pampers, nerunā… un bd tad vajadzētu ierasties uz to pašu māmiņdienu, sapulcēm. Viņi taču ir taaaādas zvaigznes, diez kā tiek galā ministru, deputātu utt bērni. Par to nav iedomājušies?
Kotulūr @ 14.04.2025 00:39raidījuma "nav mana diena" vai tamlīdzīgi- pa go3 jau pierādījās, ka viņa nemak lasīt. Un Jarāna mazmeita mācīja viņai lasīt.
varbūt arī uzaicināja, lai paši pārliecinātos, kāda muļķe viņa ir🤣viņu uz tv arī aicina tikai tāpēc, lai cilvēkiem būtu ko pašokēties, pasmieties, kurš šo "zvaigzni" normāli uztver?Mcare @ 14.04.2025 17:18
Es to raidījumu nevarēju paskatīties,man bija TAAADS kauns par Elīnu,žēl bija inteliģento Jarāna mazmeitu.
Un viņa tagad bija uzaicināta FL,es šokā
Kur paliek laiks ar bērnu?😢Doiliene @ 14.04.2025 12:31Gaidīju kad Didrsmirdule ieliks storijus no sporta zāles, jo zināju ka arī par to melos! Vienīgi gaidīju, ka viņa būs atzīmējusi storijos, ka sporta zālē bija jau 6:00 no rīta!
Tātad stāsts sekojošs- Viņas "laiks sev" - līdz plkst 9:00 - tas nekas, ka sporta zāle brīvdienās tikai 9:00 taisa vaļā savas durvis.
Otrs- man jautājums, ko viņa tajā sporta zālē darijā??! Kā redzams, no mana video screenshota, plkst 10:28 - es ienācu sporta zālē, un viņa JAU tur vairs nebija. Rupji rēķinot domāju ka viņa tur bija max 10 mīnutes.
Viņi visi bija jau Kingu rija savu sadarbību.
Un tā kā viņi VISA ğimenīte bija kopā pabrokastot - pieļauju, ka viņa uznāca sporta zālē tikai lai safoķētos, kontentam, un Ņuriks ar Dž gaidīja kafenē. Jo nu, redzot kā viņu rozā bembis ir noparkots, skaidrs ka Didra pati nebrauca- viņa pie zāles parasti noparkojas šķībi, un diez vai Ņurix savu resno miesu nesa ar kājām kopā ar Dž no mājām uz Squad Hour zāli.
Vēl iedomājos, ka viņa atnāca uz zāli tajā laika periodā, jo notika grupu nodarbība, un ja viņa nāk uz zāli tad tādā veidā var reklamēt savas nesmukās drēbes lielākai auditorijai pašā sporta zālē. Bet nu nē, viņai jau der tikai tīksmināties par savu pretīgo seju spoguļos.
Ko vēl ievēroju, tajā pašā grupu nodarbība ( un arī es pati) - NEVIENA MEITENE uz zāli nedodas full make up, un tik atkailināti sağērbusies!
Didra, ej uz Lemonu vai kādu citu zāli! Mums, tiem kuri nāk pa īstam sportot- NAV uz tik pretīgu sviestu jāskatas!
Mcare @ 14.04.2025 17:12
Viņai bēbīšu skoliņā ar mazo uz svētkiem nāca aukle?,visiem bija mammas vai tēti…..
twilight Girl @ 14.04.2025 18:03Kur paliek laiks ar bērnu??
Sezam @ 14.04.2025 18:06
Nooooopietni??? ????
overhorizon @ 14.04.2025 18:37https://failiem.lv/u/czb6db62t8
Jāpaprasa atsauksme par Turcijas klīniku. Vai apmierina kvalitāte un gala iznākums ir tas, ko vēlējās.
Un noteikti ticam #patipirku, ja draudzenīte tikko rīkoja izpārdošanu ar mega atlaidi komplektiņam ar matu gumiju un bombīgo bodiju ?
Sezam @ 14.04.2025 19:41Un labākā draudzene Anna stāsta storijos kā meitenes 2 gados runā jau 2-3 vārdus, ka tas viss ir, citēju:lūk, ko dod bērnudārzs!
Es reāli nesaprotu to Annu, viņa liekas normāla sieviete, pati audzina 3 gab bērnus kas ir 1 un 2 gadus veci… par ko tad viņas tur runā, ja ne par bērniem… tas taču labi redzams, ka Annas divgadnieces ir pat nedaudz priekšā Džeisonam…. Kāpēc viņa par to nerunā? Neprasa padomus, utt. Nav jau nosodāmi, tagad jau katram otrajam bērnam kāda kaite, alerģija utt, bet viņi jau klaji ignorē to un tikai domā ko apēst, lai paliktu stāvoklī…..