Viņa nekad nav īpaši izcelusies ar gudrību. Jau no laika, kad Kiprā rīkojas mācības Ru, parādīja savu ne īpaši augsto intelektu, tāpat kā viņas rakstītie teksti un Didras cienigais "drukas kļūdas nav svarīgas"LindaP @ 12.04.2025 10:59
Thread viņa jautā, ko pajautāt iedvesmotājai Elīnai. Komentāri izsaka visu. Tur nav neviens jautājums, ko viņai uzdot. Ja arī pēc šī Agnesei liekas, ka Didrihsoni kādu iedvesmo un ar viņiem ir jāsadarbojas, tad man nav ko teikt. Man likās, ka pietika ar Gardajām Kūkām, kurām viņa palīdzēja aiziet pa burbuli.
Of var likt daudz vairāk, atklātāk nekā ig. + No tā nopelnītmokabezpiena @ 12.04.2025 13:35
Nav jēgas no OF, tāpat Instagramā bieži vien paspīd visi “labumi”. Nu ziniet, dažām OF dāmām pat nav tik izaicinoša rakstura bildes instagramā kā Didrihsonei. ? īstie kristieši galvu saķertu, redzot šīs bildes. Varēja vēl bībeli rokās turēt, vispār bombīgi būtu
exnlšica noteikti būs tā kas ko tādu jautās. Jo īpaši tāda, kas krieviski pasniedz kursustwilight Girl @ 12.04.2025 19:01Vispār vajag pajautāt protams Elīnai jautājumus par karu un politisko situāciju.
2biletes @ 12.04.2025 23:41Of var likt daudz vairāk, atklātāk nekā ig. + No tā nopelnīt
mokabezpiena @ 13.04.2025 08:33
Kurš pirktu Didras Onlyfans? ?
Zandinaja @ 13.04.2025 09:29wtf, ko dzeisons centās pateikt Annas storijaaa? ? es sokaaa, nu kaa var būt tik traki….
2biletes @ 12.04.2025 23:40Viņa nekad nav īpaši izcelusies ar gudrību. Jau no laika, kad Kiprā rīkojas mācības Ru, parādīja savu ne īpaši augsto intelektu, tāpat kā viņas rakstītie teksti un Didras cienigais "drukas kļūdas nav svarīgas"
Zandinaja @ 13.04.2025 09:29wtf, ko dzeisons centās pateikt Annas storijaaa? ? es sokaaa, nu kaa var būt tik traki….
smūtijs @ 13.04.2025 09:45
Man likās, ka pēdējais vārds bija pīpīte? ?
twilight Girl @ 13.04.2025 11:46Tā tak nevajadzētu būt jaunai sievietei grumbas sejā un maisiņi zem acīm tikai vis ir noslēpts ar kosmētiku . Tās visas procedūras bojā sejas ādu reāli Elīna plus iet arī uz solāriju kurš ir viens no galvenākajiem ādas vēža izraisītājiem. kā var sevi tā nemīlēt kas būs pēc 10 gadiem ar viņu protams nekas labs tur nebūs .
jā, Džeisons runā, bet viņš runā savā valodā. Runa nav vecumam atbilstoša.Anggggst @ 13.04.2025 12:46Kāpēc Džeisons neiet dārziņā? Viņš vispār māk runāt?
Tastastas @ 13.04.2025 14:29Telgramā Elīna stāsta, kā Zarā meklējusi Naurim rūtainu kreklu, ko siet ap gurniem. Emm, ko? Elīna Nauri mēģina par savu neesošo meitu pataisīt?