Labrīt! 👍 Interesanti, kas tad cits viņus saista ar Aināronkuli? Tu tiešām domāji, ka ticība iekš Kristus?miiluvasaru @ 27.03.2025 09:15
Varbūt viņi atmazgā naudu? Jo gan Dubaija, gan Bali ir valstis, kurās notiek naudas atmazgāšana.
Pilgrim @ 27.03.2025 09:27Labrīt! ? Interesanti, kas tad cits viņus saista ar Aināronkuli? Tu tiešām domāji, ka ticība iekš Kristus?
mon_moiselle @ 26.03.2025 23:34
Uzreiz prātā atausa šis:
“Elīna Didrihsone vietnē “Instagram” publicējusi vairākus stāstus, kuros pastāsta, ka viņas dēlam “airBaltic” nav ļāvuši doties, jo pases derīguma termiņš ir mazāks par 6 mēnešiem. “Man sāp sirds,” viņa raksta, publicējot attēlu, kurā tur rokās Džeisonu un ir ļoti noraizējusies. Arī dēliņš raud.
“Pēc Bali brauciena es sev apsolīju, ka es viņu uz tik ilgu laiku nekad neatstāšu. Es jūtos tā, it kā mēs esam tik sū*īgi vecāki. Es nezinu, kā tā sanāca,” viņa izplūst asarās.”
Avots: https://www.la.lv/foto-didrihsonu-delinam-pases-deriguma-termina-del-isi-pirms-planota-celojuma-tomer-nakas-doties-majas-bez-vecakiem
kas seko, nosūta naurim, pajautā kā tā aizmirsa Džeisonu mājas un nepaņēma līdzi 🤣🤣🤣mon_moiselle @ 26.03.2025 23:34
Uzreiz prātā atausa šis:
“Elīna Didrihsone vietnē “Instagram” publicējusi vairākus stāstus, kuros pastāsta, ka viņas dēlam “airBaltic” nav ļāvuši doties, jo pases derīguma termiņš ir mazāks par 6 mēnešiem. “Man sāp sirds,” viņa raksta, publicējot attēlu, kurā tur rokās Džeisonu un ir ļoti noraizējusies. Arī dēliņš raud.
“Pēc Bali brauciena es sev apsolīju, ka es viņu uz tik ilgu laiku nekad neatstāšu. Es jūtos tā, it kā mēs esam tik sū*īgi vecāki. Es nezinu, kā tā sanāca,” viņa izplūst asarās.”
Avots: https://www.la.lv/foto-didrihsonu-delinam-pases-deriguma-termina-del-isi-pirms-planota-celojuma-tomer-nakas-doties-majas-bez-vecakiem
muļķības, Elina pilnīgi neko nejēdz no biznesa lietām. Raidījumā noteikti bija sagatavoti jautājumi un atbildes.Viņa neatšķir apgrozījumu no ienākumiem, nu tukša viņai tā galviņa. Izskatās, ka tagad viņiem pavisam švaki iet. Taisa kautkādus veikala svētkus, cilvēku nav. Viņiem tādās mazās telpās pietiek vietas izlikt ēdienu, kafija ar tām mākslīgām puķēm cik vietas aizņem, prece veikalā pa minimumam.Cik darba darīšanās eju garām, tur nekad nav cilvēku.Ļoti dīvaini, parasti ja ir internetveikals un fiziskais veikals, tad vismaz rīdzinieces nāktu pielaikot, apskatīt tuvāk preci.Bet apmeklētāju viņu veikalā NAV. Mājas lapā apskatoties, viss viens un tas pats, to, ka Elina saka, ka esot 3000 bodijus pārdevuši, neticu, Elinai patīk visu piepušķot.Tēlo bagātos, Nauris murgo par investīcijām, bet lido uz Bali ar savu desu un konserviem. Lido filmēt lupatas, un nezin, ka tagad tur ir lietus sezona.Viņi abi visu dara uz dullo, varbūt, ka sanāks, bet īstenībā viņu kontents ir vērtējams uz 0. Garlaicīgs un muļķīgs, un vairs pat nav smieklīgs.to var redzēt arī pēc sekotāju reakcijām.Un Džeisons atstāts uz 3 nedēļām dēļ kā? Dēļ šitiem murgainiem sūdiem, ko viņi mums atrāda?To, ka Elina pirmo reizi ielien ūdenī, jo viņai nepatīk slapināties🤣🤮🤮reāli žēl bērna, piedzimt tik stulbiem vecākiem.Mangosaldejums @ 27.03.2025 11:55Mani te tūliņ apēdīs bez sāls, bet - noklausījos Generation Famous ar Elīnu. Raidījums bija konkrēti par biznesu un necik nevar teikt, ka Elīna par savu biznesu neko nezina un tikai lēkā apakšbiksēs. Jā, dzīves gudrība tur pietrūkst, bet ne biznesa zināšanas. Viņa visu varēja atbildēt, ko Laura jautāja - par mārketingu, izmaksām, apgrozījumu, principā visu. Ne tehniskās lietas, par ko atbild Nauris, bet visu citu. Man aizvien vairāk liekas, ka lielākā daļa no instagrama fail, muļķībām, izteikumiem, izskata pārvērtībām un skandāliem ir domāta instagrama kačāšanai. Un jo vairāk meitenes te forumā buras, jo vairāk skatījumu. Mani neizbrīnītu, ja te informāciju pienes un mākslīgos skandālus taisa viņas pašas komanda. Līdzīgi kā (un tas ir pārspīlēts salīdzinājums) Parisa Hiltone gadiem tēloja muļķīti ar bērna balstiņu, lai arī īstenībā tāda nav vispār.
Mangosaldejums @ 27.03.2025 11:55Mani te tūliņ apēdīs bez sāls, bet - noklausījos Generation Famous ar Elīnu. Raidījums bija konkrēti par biznesu un necik nevar teikt, ka Elīna par savu biznesu neko nezina un tikai lēkā apakšbiksēs. Jā, dzīves gudrība tur pietrūkst, bet ne biznesa zināšanas. Viņa visu varēja atbildēt, ko Laura jautāja - par mārketingu, izmaksām, apgrozījumu, principā visu. Ne tehniskās lietas, par ko atbild Nauris, bet visu citu. Man aizvien vairāk liekas, ka lielākā daļa no instagrama fail, muļķībām, izteikumiem, izskata pārvērtībām un skandāliem ir domāta instagrama kačāšanai. Un jo vairāk meitenes te forumā buras, jo vairāk skatījumu. Mani neizbrīnītu, ja te informāciju pienes un mākslīgos skandālus taisa viņas pašas komanda. Līdzīgi kā (un tas ir pārspīlēts salīdzinājums) Parisa Hiltone gadiem tēloja muļķīti ar bērna balstiņu, lai arī īstenībā tāda nav vispār.
Mangosaldejums @ 27.03.2025 11:55Mani te tūliņ apēdīs bez sāls, bet - noklausījos Generation Famous ar Elīnu. Raidījums bija konkrēti par biznesu un necik nevar teikt, ka Elīna par savu biznesu neko nezina un tikai lēkā apakšbiksēs. Jā, dzīves gudrība tur pietrūkst, bet ne biznesa zināšanas. Viņa visu varēja atbildēt, ko Laura jautāja - par mārketingu, izmaksām, apgrozījumu, principā visu. Ne tehniskās lietas, par ko atbild Nauris, bet visu citu. Man aizvien vairāk liekas, ka lielākā daļa no instagrama fail, muļķībām, izteikumiem, izskata pārvērtībām un skandāliem ir domāta instagrama kačāšanai. Un jo vairāk meitenes te forumā buras, jo vairāk skatījumu. Mani neizbrīnītu, ja te informāciju pienes un mākslīgos skandālus taisa viņas pašas komanda. Līdzīgi kā (un tas ir pārspīlēts salīdzinājums) Parisa Hiltone gadiem tēloja muļķīti ar bērna balstiņu, lai arī īstenībā tāda nav vispār.
Everests @ 27.03.2025 12:31Vēl viena bilde ar viņas skaistuma ideālu ?↔️https://failiem.lv/u/8q3z78u586
miumiu @ 27.03.2025 15:57
nezinu, kā Tu klausījies , bet es tieši pēc raidījuma gribēju uzrakstīt , ka viņa NEKO nejēdz no sava biznesa. Ja reāli iedziļināties viņas atbildēs, viņa normāli ne uz vienu jautājumu nevarēja atbildēt, un tas ir skaidrs, jo pati visu laiku uzsver, ka Nauris ņemas ar papīriem. Laura Elīnai nosauca konkrētus skaitļus saistītus ar Butterfly, un Elīnas atbildes bija no sērijas “ ā, ja? es nezināju. no kurienes tādi cipari?” . Nu kā var nezināt, ja jau tas tavs bizness un tu tajā esi iekšā???? Tāpēc pēc intervijas bija skaidrs viens- viņa tikai atrāda drēbes, Nauris visu menedžē.
es noklausījos visu podkāstu, viņa runāja gan par to, ka uz Naura vārda, gan par apgrozījumu un peļņu pa vairākiem gadiem, gan algoritmiem, reklāmu, auditoriju un visu pārējo. Arī pieminēja, kāpēc reklamē to pašu produktu 100x, ko dod apğērbu bildēšana ārzemēs utt..Šis nav pirmais Generation Famous podkāsts ko klausos un nē, viņa neizklausījās dumja. Tas, ka pa dzīvesgudrību un bērnu audzināšanu ir kā ir ar zināšanām, piekrītu, bet man aizvien vairāk liekas, ka puse no tā tupuma ko te aprunā ir vienkārši māžošanās uzmanības pievēršanai. Viena te kaut ko piemin un visas skrien skatīties. Heits reāli audzē viņas biznesu, nevis grauj. Vai tas ir labi vai slikti, katram pašam jāpadomā. Man arī izskatās, ka te nevar nevienu labu vārdu pateikt par Elīnu, uzreiz ir pretreakcija. Chill, bitches. Viņai viedokļi ir tāpat vienaldzīgi un par to varētu iedot prēmiju - kaut mums visiem būtu tik pat pofig ko par mums runā un mēs to heitu pārvērstu naudā.CallMeAnnika @ 27.03.2025 17:32
1. Elīna pat nezināja, ka SIA ir reģistrēts uz Naura vārda. Un tā ir ar visiem SIA.
2. Elīna neatšķir apgrozījumu no peļņas.
Domāju, ka šīs pamata lietas izsaka visu par "biznesa zināšanām". :D