IceCream @ 20.03.2025 14:20
?
BugsPony @ 20.03.2025 17:41Vienu lietu gan īsti nesaprotu. Indijas okeāns taču Bali apskalo no visām pusēm. Dabas skati fantastiski.
Bet Elīna fotogrāfē savas šmotkas uz balkonu, fonā betona siena. Kāpēc jānesas 10 reizes gadā uz citām valstīm, ja visas fotogrāfijas vienādi izskatās?
Un pie viena no pēdējiem didras postiem viena iekomentējusi, ka atkal brauc prom bez bērna - pretī 15 aitas blēj un aizstāv gada vecākus. Jā, var arī atpūsties bez bērna divatā, aizbraukt kaut kur, bet šie divi ambāļi ārpus LV un prom no bērna ir regulāricoffee lover @ 20.03.2025 09:30Atstāt uz tik ilgu laiku divgadīgu bērnu, kurš noteikti raudās un nesapratīs, kur viņa vecāki palikuši. Un kā attaisnojumu izmantot kārtējo 'Bali kolekcijas fotogrāfēšanu'. Wtf.. Šis reāli viņiem abiem ir jauns zemākais punkts. Kādam vajadzētu uztaisīt gada pārskatu 'Cik dienas gadā vecāki atrodās citā valstī,kā pašu bērns'.
Un tām drēbēm nav nekāda sakara ar Bali. Eiropas stila lupatas kas ražotas Ķīnā,atvestas uz Poliju, aizsūtītas uz Latviju un tad sabāztas koferī un aizvestas uz Bali.
Dēļ satura veidošanas arī nevarētu būt jēga braukt tik ilgi uz valsti, kur jau daudzreiz ir būts. Tad jau jēdzīgāks saturs un vairāk savāktu sirsniņu instagramā būtu kaut kur Latvijā/Baltijā kopā ar bērnu ceļojot.
Nedomāju gan, šis pārāk liels narciss un neizskatās,ka baigi interesē citu bisness, tā intervija ar ED - bērnudārzs no abām pusēmmazaaduuda @ 19.03.2025 22:21
Niks Jansons varbūt?
sheidiya @ 20.03.2025 22:50Un pie viena no pēdējiem didras postiem viena iekomentējusi, ka atkal brauc prom bez bērna - pretī 15 aitas blēj un aizstāv gada vecākus. Jā, var arī atpūsties bez bērna divatā, aizbraukt kaut kur, bet šie divi ambāļi ārpus LV un prom no bērna ir regulāri
lilcha @ 21.03.2025 12:43Cik maksā tas kosmiskais gym?
laimiigaaa @ 21.03.2025 12:27Didri ballē pa Bali, bēdu nezinot, bauda sauli, lēkā savās drēbēs (kas nu kuru dara laimīgu) un šķiet, kaifo. Kamēr pārējie 9-17 vergo birojos, es tai skaitā. Teikt, ka nav skaudības kaut vistālākajā smadzeņu nostūrī, būtu melots ?♀️ nu kur ir taisníba pasaulē.
Vienīgais, Džeisona no tiesas žēl. Viņa vietā patiesi nu negribētu būt. Nabaga mazais
Kirbis32 @ 20.03.2025 22:00Nauri ,tu savās mazajās apspīlētajas apenēs taisi ilūziju,ka tev ir penis virs vidējā?
Visiem sen taču skaidrs un zināms,ka tev ir sīciņš spagati mikro penis?
tā ir level up sporta zāle 😀 ko mēs latvieši vispār sajēdzam 😀 tagad viņa jūtas vēl krutāka 😀sheidiya @ 21.03.2025 13:54Komentārs no didras par to, ka Bali varot visur filmēt, arī zālē un neviens neko neteiks. Zini ko, es būtu patiesi neapmierināta, ja tiktu kādā no taviem stulbajiem storijiem, kur grozies pie spoguļiem un mal savu sūdu uz apli. Tev kaut kādas privātuma un cieņas izpausmes ir absolūti svešas. Fuj, nokaunies..
Un pārvelc savas piesvīdušās drēbes pēc zāles. Sušķe
sheidiya @ 21.03.2025 13:54Komentārs no didras par to, ka Bali varot visur filmēt, arī zālē un neviens neko neteiks. Zini ko, es būtu patiesi neapmierināta, ja tiktu kādā no taviem stulbajiem storijiem, kur grozies pie spoguļiem un mal savu sūdu uz apli. Tev kaut kādas privātuma un cieņas izpausmes ir absolūti svešas. Fuj, nokaunies..
Un pārvelc savas piesvīdušās drēbes pēc zāles. Sušķe
Nofilmēs viņu no nepareizā leņķa un izskatīsies apaļa - Elīnas lielākās bailes. :DDoiliene @ 21.03.2025 16:41
Bet tai pat laikā, kad viņa ierauga ka viņu pa kluso filmē, viņa uztaisa skatienu it kā tevi nolādētu 10 dzīves uz priekšu - man tā bija Squad Hour sporta zālē kaut kad :D
laimiigaaa @ 21.03.2025 12:27Didri ballē pa Bali, bēdu nezinot, bauda sauli, lēkā savās drēbēs (kas nu kuru dara laimīgu) un šķiet, kaifo. Kamēr pārējie 9-17 vergo birojos, es tai skaitā. Teikt, ka nav skaudības kaut vistālākajā smadzeņu nostūrī, būtu melots ?♀️ nu kur ir taisníba pasaulē.
Vienīgais, Džeisona no tiesas žēl. Viņa vietā patiesi nu negribētu būt. Nabaga mazais