Tastastas @ 20.03.2025 12:14
Tieši gribēju nākt un teikt, ka knapi gads kopš operācijas un pupi vēl šķībāki, kā bija pirms tam ? Lieliska reklāma klīnikai ?
Kirbis32 @ 20.03.2025 08:38Mūjābele Dirsiķis Ņuris telegram ar savu gejisko balsi, es sapratu kapēc Bali,tur daudz transvestītu priekš Ņura,nākamo reizi Nauri brauc uz Taizemi,tev tur būs lielāka izvēle.?
Varava @ 20.03.2025 13:22Nevar jau tikai turku ķirurgus vainot.
Man pazīstama sieviete arī Turcija taisīja. Nebija gan neko leti, pat nezinu, kāpēc ne uz vietas šeit. Varbūt tāpēc , ka viņu ģimenei ir tur pāris nekustamie ? Ļoti skaisti, ļoti ļoti ļoti dabigi, esot aprūpe bijusi arī ar vairāku reižu atrādīšanos pirmajos 3 mēnešos.
Gudralapsa @ 20.03.2025 13:20Es nevaru, šis mani nu taaaa uzvelk! Visvairāk man besī šī stulbā bezspēcība, kur divi idioti ir tikuši pie naudas un tādā veidā atkratījušies no atbildības par savu bērnu. Sapiķo auklēm, goda vārda, sāk likties ka viņiem viņa ne viena vien. Kura normāla auklē parakstās uz tādu atbildību tik ilgi un tik daudz? Reāli, Džeisona 3 gadu laikā viņa vecāki ir bijuši tik daudz prom no viņa, kā citiem bērniem visu 18 gadu dzīves laikā! Un simts punkti, tur nekādas pilnvaras nav nokārtotas. Visiem pohuj. Nu kā var būt tik debili vecāki? Viņi tak tikko bija prom uz nedēļu Itālijā. Un tā šie divi mauks visu laiku, Džeisons mētāsies kur nu pagadās, kā aksesuārs tiks paņemts līdzi kad jau nu vajadzēs laimīgas ģimenes kontentu. Un tad naaaafiiig vēl tos bērnus? Kam viņi viņus štancē, ja viņiem pilnīgi pajāt, kas ar to bērnu notiek? Māk runāt, nemāk! Māk ēst pats,nemāk. Joprojām pamperos un pudelēs, ne grib darboties, ne redzēt ko bērns pats apgūst. Viņiem ir tik pajāt par šo visu, ka toč to pat vairs necenšas slēpt, jo viņiem nekas par to nav!!! Viņi var turpināt darīt savu huj*u, nauda ripo un ja Ņurītim gribas lobsēt Bali un Elīnai vāveri virināt Bali - why not? Varbūt kāds kādu naidīgāku komentu atsūtīs, bet Džeisons turpinās mētāties mauzolejā un hz, gan jau kaut kad iemācies no multenem runāt! Turpinam zombēt ?
jā, es vispār nesaprotu kāpēc rakstos viņu vairs nesauka par lupatnieci, apģērbu tirgoni utt. Tagad uzņēmēja, būtu uzpirkusi? Bet es arī nesaprotu kāpēc neviens nepaceļ jautājumu, ka didrihsoni savu bērnu atstājuši audzināt liktenim, ar domu, kāds izaugs, tāds izaugs.I have a question @ 20.03.2025 14:30
Par tām pilnvarām arī vienmēr aizdomājos, šaubos ļoti, ka tur viss sakārtots. Vai tiešām nevar zvanīt trauksmes zvanus un reali, ja ne izņemt īslaicīgi Džoistiku, tad vismaz nobiedēt viņus un izvazāt pa dubļiem. UN ATGĀDINĀT SABIEDRĪBAI PAR TO KA SAVI BĒRNI IR JĀSARGĀ UN JĀAPRŪPĒ. Nelaime nenāk brēkdama, un ja kas notiek, ko tad? Neviena no omem,auklēm, pieskatītājām,kalponēm nebūs tiesīgas ar bērnu pat pie ārsta aiziet. Mēdiji ļoti daudz mēdz viņus izvazāt, bet man šķiet,ka šajā jomā daudz par maz.
Ja viņi ceļotu ar bērnu pa Latviju/Baltiju, tad Elīna nevarētu būt uzmanības centrā.coffee lover @ 20.03.2025 09:30Atstāt uz tik ilgu laiku divgadīgu bērnu, kurš noteikti raudās un nesapratīs, kur viņa vecāki palikuši. Un kā attaisnojumu izmantot kārtējo 'Bali kolekcijas fotogrāfēšanu'. Wtf.. Šis reāli viņiem abiem ir jauns zemākais punkts. Kādam vajadzētu uztaisīt gada pārskatu 'Cik dienas gadā vecāki atrodās citā valstī,kā pašu bērns'.
Un tām drēbēm nav nekāda sakara ar Bali. Eiropas stila lupatas kas ražotas Ķīnā,atvestas uz Poliju, aizsūtītas uz Latviju un tad sabāztas koferī un aizvestas uz Bali.
Dēļ satura veidošanas arī nevarētu būt jēga braukt tik ilgi uz valsti, kur jau daudzreiz ir būts. Tad jau jēdzīgāks saturs un vairāk savāktu sirsniņu instagramā būtu kaut kur Latvijā/Baltijā kopā ar bērnu ceļojot.
Es nevaru saprast - viņai šķībāki ir pupi vai lūpas? :Dturkishpupi @ 20.03.2025 11:00https://failiem.lv/u/fjppwnbrmq
skaistāku turku pupu un kaktu lūpu darbu nespēju iedomāties ?
Interesanti, vai Justīne ir atlaista, pati aizgāja, vai vēl strādā? Viņa atlidoja no Kipras ātrāk nekā paši Didrihsoni, un arī tagad nav devusies uz Bali līdzi, bet kāda cita.Tastastas @ 20.03.2025 12:20
Neviens nevar tur neko glābt, kā Elīna šodienas zāles šķībo pupu storijā stāsta - izvēlies, kurā ieklausies, lai nenokauj tavus sapņus.
Elīnas sapnis ir būt modelei, kas piepildāms tikai Flyndi, jo citur šo klaunu par modeli neņems. Un visi, kas iesaka, ko tomēr vajadzētu vai nevajadzētu darīt, ir "skauģi" un tādos, Elīnasprāt, nav jāklausās. Tāpēc Elīnai izvēlas sev apkārt tikai tādus, kas viņai neko nepatīkamu neteiks.
gan mute, gan pupsCallMeAnnika @ 20.03.2025 15:33Es nevaru saprast - viņai šķībāki ir pupi vai lūpas? :D
domāju, ja viņai ir smadzenes reāls skats uz dzīvi, viņa tad ir aizgājusi. Nu kā var nesajukt prātā strādājot ar tādu pataloģisku meli? Ar Didrihsoniem strādāt, sevi necienīt. Ar Elinu var strādāt tikai tādas pašas bezsmadzeņu būtnes kā Elina.Brīnos, ka tie ticīgie no sektas, kuriem parasti ir daudz bērnu, un viņi izskatās rūpejas par viņiem, uztver Didrihsonus, kuriem galīgi nerūp savs bērniņš, kā sekta to pieņem? Viņi taču seko Elinai, visu redz, riebīgi...CallMeAnnika @ 20.03.2025 15:44Interesanti, vai Justīne ir atlaista, pati aizgāja, vai vēl strādā? Viņa atlidoja no Kipras ātrāk nekā paši Didrihsoni, un arī tagad nav devusies uz Bali līdzi, bet kāda cita.