Popija @ 09.03.2025 16:39
Un šodien šis posts ir izņemts ?
Vispirms varbūt vajag izlasīt 3x tekstu un tad te nākt komentēt.Mākoņu Dejotāja @ 09.03.2025 16:21Nauris palika dusmīgs, ka Elīna ar Džeisonu nepaņēma viņu līdzi uz to sektu. "Elīna protams"uzsklatīja", ka bija to pelnījusi."
Cirks sākas ?
es tieši nopriecājos, Ietekmele ir atpakaļKirbis32 @ 09.03.2025 16:56
Es šodien redzēju Didreni gym.?viņa reāli neko nedara?kaut ko uz ātro izdara un miers,stāvēja ģērbtuvē ilgāk kā pašā zālē vingrot.? Viņa arī nemazgājas pēc treniņa, mati garie pa grīdu,grīdu kur citi staigā. Nemazgā pēc sevis sporta paklāju,vnk pretīgi,pretīgi. Viņa noteikti iet pēc gym vēl uz solāriju,mājās ar nemazgājās.
Nevienmēr ir laiks mazgāties pēc treniņa,bet mēs jau zinām kā ir Elīnai ar to mazgāšanos vai ne?
Un Ietekmele ielikusi tādu huiņu story,mums te gāja karsti,bet neko no tā nav ielikusi.
Elīna liks vilkt to, kas viņai patīk, nevis, kas piestāv
Kirbis32 @ 09.03.2025 16:56
Es šodien redzēju Didreni gym.?viņa reāli neko nedara?kaut ko uz ātro izdara un miers,stāvēja ģērbtuvē ilgāk kā pašā zālē vingrot.? Viņa arī nemazgājas pēc treniņa, mati garie pa grīdu,grīdu kur citi staigā. Nemazgā pēc sevis sporta paklāju,vnk pretīgi,pretīgi. Viņa noteikti iet pēc gym vēl uz solāriju,mājās ar nemazgājās.
Nevienmēr ir laiks mazgāties pēc treniņa,bet mēs jau zinām kā ir Elīnai ar to mazgāšanos vai ne?
Un Ietekmele ielikusi tādu huiņu story,mums te gāja karsti,bet neko no tā nav ielikusi.
Everests @ 09.03.2025 18:28Kāpēc viņa, kad 1x nedēļā stāsta, ka ar Nauri strīdas (kas ir bieži), saka ka to dara reti? Viņa ir stulba vai kā? ?
Sezam @ 09.03.2025 18:28
Es jau sen saku, ka Ietekmele varēja profila pārvaldīšanu kādai citai nodot, ierakstas reizi 2 mēnešos un to pašu neko.
Atdodiet atpakaļ agrāko Ietekmeli!
be.beta @ 09.03.2025 19:31interesanti, ka viņi iet uz dažādām sporta zālēm :D
tieši šodien redzēju Nauri LemonGym. miniet vienu reizi, ko viņš trenēja.
apsveicu, visi uzminēja - rokas/ ķermeņa augšdaļu :D
Roze sarkanā @ 09.03.2025 17:20es tieši nopriecājos, Ietekmele ir atpakaļ
Normāli ielika, gan jau turpinājums sekos. Ietekmele malacis
Apbrīnoju Naura motivāciju doties uz gymu, jo mēneši un gadi iet un mainās, bet Naura aprises gan nē.be.beta @ 09.03.2025 19:31interesanti, ka viņi iet uz dažādām sporta zālēm :D
tieši šodien redzēju Nauri LemonGym. miniet vienu reizi, ko viņš trenēja.
apsveicu, visi uzminēja - rokas/ ķermeņa augšdaļu :D
mazaaduuda @ 09.03.2025 15:55Protams, ar temperatūru un sliku jušanu jāiet gan uz zāli, gan uz sektas dievakalpojumu..
Didra, attopies, tu neesi pasaules naba, kurai viss jāpaspēj.
CallMeAnnika @ 09.03.2025 21:30Apbrīnoju Naura motivāciju doties uz gymu, jo mēneši un gadi iet un mainās, bet Naura aprises gan nē.
nu davaj, veido augšā profilu, tev labi sanāktucory @ 09.03.2025 19:52
Ietekmeles profils šobrīd ir galīgi garām, tāds tīneidžeru bully kanāls, kurā visi storiji salikti cap ļap uz ātro kopā. Te forumā ir tik daudz labu ideju postiem- gan visas Didras uzcenotās skapju iztirgošanas, gan feikās somiņas, gan kā vienā vietā saka A, bet otrā jau B. Cik var malt uz rinķi ietekmeles profilā viņas šķībos pupus vai atsegtās matu plāksnes? Tas reāli tāds pamatskolas līmenis.
Kirbis32 @ 09.03.2025 16:56
miiluvasaru @ 10.03.2025 08:55
Es arī sporta zālē nemazgājos, labāk sporta drēbēs aizbraucu ātri mājās un mierīgi, savā dušā, tīrā un komfortā nomazgājos.