amareto @ 18.02.2025 13:36Ārprāc par tiem kokiem. Viņa tiešām nezina, ka apelsīnu/manderīnu/citronu koki ir zaļo visu gadu, dod augļus ziemas sezonā, bet citiem kokiem rudenī/ziemā lapas nobirst, lai pēc tam plauktu no jauna??? ???♀️
vai nu nauris vai kalpones, neviens cits jau viņai blakus nav 😂Signe2025 @ 18.02.2025 14:24
Es parsmējos -
Es pareizi sapratu viņas storiju domu?!
Viņa stāvot pie kokiem pasaka par otro pusīti un tad salīdzina Nauri ar rozīni, sakaltušu, bezjēdzīgu? ??
magdalena333 @ 18.02.2025 14:19Nauriks pareizi pateica TG : “ja mēs katru gadu bildētu VIENU UN TO PAŠU PRODUKTU vienā un tajā pašā dzīvoklī”, respektīvi, viņi braukā apkārt, lai viens un tas pats produkts gadiem nebūtu bildēts vienā un tajā pašā vietā? tas saucas, ? ietinam jaunā konfekšu papīrītī, un pasniedzam kā jaunumiņu, šoreiz “Kipras kolekcija”??
mazaaduuda @ 18.02.2025 15:44
Būtu labāk domājuši jaunus modeļus, jaunus trendus, jaunus apģērbus, nevis 5 gadus no vietas vienu un to pašu tirgojuši un pārbildējuši 145x.
Viņai nepatīk lasīt vispār.Tā ,ka pati diezvai līdis.Visdrīzākais Nauris čeko,viņš arī komentārus soctiklos lasa,kur ir kādi rakstiEverests @ 18.02.2025 00:09viņa lasa, tas ka saka, ka nelasa, nenozīmē ka tā ir. Viņa taču ir pataloģiska mēle. ??? Kas jums ir, ka ticat ka nelasa.
amareto @ 18.02.2025 13:36Ārprāc par tiem kokiem. Viņa tiešām nezina, ka apelsīnu/manderīnu/citronu koki ir zaļo visu gadu, dod augļus ziemas sezonā, bet citiem kokiem rudenī/ziemā lapas nobirst, lai pēc tam plauktu no jauna??? ???♀️
Nodomāju tieši to pašu 😂 Es parasti šos bombīgos domu graudu storijus pārtinu, bet šoreiz paklausījos - reāli ar viņu nav viss kārtībā. Salīdzināt cilvēku ar sažuvušu koku, madarīnu sulu un sēklām, nu nav tur pilns būris. Izskatās, ka dabūjusi sadarbību sinepju grāmatai, piemin priekšā pakaļā katrā storijā, nespēju šo vairs klausīties 😂Signe2025 @ 18.02.2025 14:24
Es parsmējos -
Es pareizi sapratu viņas storiju domu?!
Viņa stāvot pie kokiem pasaka par otro pusīti un tad salīdzina Nauri ar rozīni, sakaltušu, bezjēdzīgu? ??
Tastastas @ 18.02.2025 15:52
Bet jaunas lietas ir risks, labāk iepirkt 5 vienības katru gadu, kuras momentā var būt 'sold out' bez atkārtojuma un tā katru gad' no jauna. Un katru gadu tās pašas lietas var pārbildēt un imitēt darbību ??
Helita @ 18.02.2025 17:57
Bet nu ar ko viņa var piesaistīt esošos klientus uz atkārtotu pirkumu, ja tirgo sūdu par neadekvātu cenu?
sheidiya @ 18.02.2025 16:45Nodomāju tieši to pašu ? Es parasti šos bombīgos domu graudu storijus pārtinu, bet šoreiz paklausījos - reāli ar viņu nav viss kārtībā. Salīdzināt cilvēku ar sažuvušu koku, madarīnu sulu un sēklām, nu nav tur pilns būris. Izskatās, ka dabūjusi sadarbību sinepju grāmatai, piemin priekšā pakaļā katrā storijā, nespēju šo vairs klausīties ?
Tikai viņš nepadomā, ka lielākai daļai neinteresē fons apģērbam, jo klienti pērk apģērbu, kuru saņem, un ja saņem s*du, tad normāli domājošie, vairs tur nekad neko neiegādāsies.magdalena333 @ 18.02.2025 14:19Nauriks pareizi pateica TG : “ja mēs katru gadu bildētu VIENU UN TO PAŠU PRODUKTU vienā un tajā pašā dzīvoklī”, respektīvi, viņi braukā apkārt, lai viens un tas pats produkts gadiem nebūtu bildēts vienā un tajā pašā vietā? tas saucas, ? ietinam jaunā konfekšu papīrītī, un pasniedzam kā jaunumiņu, šoreiz “Kipras kolekcija”??
CallMeAnnika @ 18.02.2025 19:13Tikai viņš nepadomā, ka lielākai daļai neinteresē fons apģērbam, jo klienti pērk apģērbu, kuru saņem, un ja saņem s*du, tad normāli domājošie, vairs tur nekad neko neiegādāsies.
Tas ir bombīgs next level - mainām lokācijas un fonus apģērba bildēšanai, ceļam x2, x3 cenas, bet kvalitāte paliek tikpat sūdīga, cik bija.
Kas būs Elīna auditorija pēc 5 gadiem? Šobrīd tā ir 35-45 g.v. sieviešu auditorija lielākoties. Un redzot, cik strauji ceļas Elyndi cenas, tad topiņš pēc 5 gadiem maksās 100 eiro. :D
es zinu vienu, augstskolas pasniedzēja 😅EmilijaArm @ 18.02.2025 23:16
Mīļā, nu come on, viņas auditorija ir kapeikas sencīšiem izkļenčījušas jaunietes - kādi 15-25 gadi! Nevaru iedomāties un ari nepazīstu nevienu sava vecuma (35-45) sievieti, kurai pašcieņa ļautu pirkt tik zemas kvalitātes slikti sadiegtas lupatas. Šajā vecumā arī cičus neviena nekarina laukā un nestutē līdz zodam, dekoltē ir gaumīgi.
Pareģone @ 18.02.2025 18:19Vai Elīna sākotnēji neteica, ka Kiprā viņi būs 3 nedēļas?
Šodien Nauris TG stāsta, ka palikušās pēdējās dienas izmanto…tak tikai nedēļa pagājusi, vai tiešām jau taisās mājās?
Lienuška @ 18.02.2025 12:54
Domāju, ka viņi nemaksā to summu, ko redz booking. Kaut kas tur ir. Vai nu kaut kāda influenceru atlaide nesezonai uz pāris dienām. Vai varbūt pirmās dienas ir bezmaksas, tad 7 dienas pilna cena. Bet tad viss ir slikti un jāpārvācas. Jo nu kurš vispār šitā regulāri čakarējas ceļojuma laikā ar palikšanas vietas maiņu.