Mākoņu Dejotāja @ 15.02.2025 13:51Interesanti par kādu izdegšanu Elīna var runāt?
Pēc viņas domām: fotografēt vienu un to pašu lupatu pa 100.reizēm,kā arī maukt pa 20.strojiem, tā skaitās ļoti saspringta un produktīva diena? No, kuras var izdegt.
Tad, jau arī varētu sākt runāt par izaugsmi (par to, kā viņa ir mācījusies un izaugusi, kā biznesmene pa šiem gadiem). ?
Mākoņu Dejotāja @ 15.02.2025 13:51Interesanti par kādu izdegšanu Elīna var runāt?
Pēc viņas domām: fotografēt vienu un to pašu lupatu pa 100.reizēm,kā arī maukt pa 20.strojiem, tā skaitās ļoti saspringta un produktīva diena? No, kuras var izdegt.
Tad, jau arī varētu sākt runāt par izaugsmi (par to, kā viņa ir mācījusies un izaugusi, kā biznesmene pa šiem gadiem). ?
sauliiite.paula @ 15.02.2025 14:02Elīn, tev ir celulīts?????Tā kā tev tur neko nekoriģē, nevajag dirst
sauliiite.paula @ 15.02.2025 14:02Elīn, tev ir celulīts?????Tā kā tev tur neko nekoriģē, nevajag dirst
latvjubarbija @ 15.02.2025 14:50
Man labāk patīk tie macho džinsi fonā :D
Kirbis32 @ 15.02.2025 14:02Elīnai nošļukusi pakaļa,deretu kādi booty vingrinājumi un ar steigu.??
smūtijs @ 15.02.2025 15:38Ja viņa šitā turpinās, ātri izdegs. Nu kā var neizdegt darot vienu un to pašu jau 8 gadus. Viņa neattīstās, bet stāv uz vietas un izaugsme ir pateicoties Naurim, kurš melno kasi bīda. Cik ilgi cilvēki vēl pavilksies uz šādu vienveidīgumu? Man pēdējā laikā sāk izskatīties, ka kaut kāds izmisums tur sākas, jo ir nenormālā dieva piesaukšana un pierādīša sabiedrībai, ka ir mīloša ģimene.
No 40 jaunumiem, kaut kādas jaunas, iepriekš nebijušas lupatas parādas 3-5. Pārējie ir "jaunumi" jau 3.4.5.6.7.8.gadu pēc kārtas. :Dsmūtijs @ 15.02.2025 15:14Es nesaprotu ar ko tie jaunumi atšķirās no tā, kas ir bijis? Man liekas, ka agrāk vismaz dizaini mainījās, beg tagad izskatās, ka praktiski viens un tas pats un uz apli.
Ciet vai vaļā, Elīnas saturs nemainītos. Ja ir ciet, slikti, ja būtu vaļā, tad slikti būtu, jo ēdiens viņai negaršotu. :DMonroe @ 15.02.2025 18:05Mani fascinē viņu šokēšanās, ka viss ciet un viss slikti. Hallo... februāris tur ir galvenais nesezonas mēnesis, kad tiešām tā ir, tāpēc arī naktsmītnes lētas, avio arī.
Šo varētu pielīdzināt braucienam uz Jūrmalu februārī, lai pabrīnītos, ka Jomas iela tukša un pludmalē nav cilvēku.
un badošanās arī tam nelīdz 🤣🤣🤣sauliiite.paula @ 15.02.2025 14:02Elīn, tev ir celulīts?????Tā kā tev tur neko nekoriģē, nevajag dirst