Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 3842
Reģ: 18.01.2025
Mashka Kakashka @ 12.02.2025 10:54

Tā fotogrāfēšanās ārzemēs ir tikai viena iemesla dēļ, lai visus izdevumus varētu norakstīt kā komandējuma naudu.

Ne tikai.
Agrāk strādāja tas, ka braucot ceļojumā bija lielāka statistika profilam, un tad vairāk uzklikšķināja uz drēbēm. Tagad tas ir noiets etaps
Tāpat arī pasniedza kā dzīvesstila produktu, tipa Didras drēbēs tu arī tā vari ceļot un izskatīties. Tas vairāk arī nestrādā.
Domāju, ka viņi turas uz atlaižu piedāvājuma un daļas klientu, kas pērk ieraduma dēļ un vēl tādi kuri baidās sūtīt no ārzemēm un protams tukšpaurēm, kuras fano par "veiksmīgo" latviešu uzņēmumu.
12.02.2025 11:18 |

Reitings 3842
Neko vairāk nemin par paplašināšanos uz Lietuvu. Tas nozīmē, ka nesanāca..jo viņi nerunā par neveiksmēm, lai arī kā Didra slavinātu, ka ir atklāta.
12.02.2025 11:21 |

Reitings 89
Reģ: 13.10.2023
Mashka Kakashka @ 12.02.2025 10:54

Tā fotogrāfēšanās ārzemēs ir tikai viena iemesla dēļ, lai visus izdevumus varētu norakstīt kā komandējuma naudu.

Neesmu grāmatvede, bet tiešām tik liels ietaupījums? Lai ar tam paunām braukātu? Var taču noteikti savādāk noformēt. Ja nu vienigi brauc ar tukšiem koferiem , divām bombigajam apenem , ko sabilde un atpakaļ ved feikus. Bet tad atkal , parastajā bagāžā, risks uzrauties???
Katra ziņā , nesaprotu šoreiz galamērķa izvēli. Tavu bija zināms, ka baigi silti nebūs. Varēs gaudot pie neizmantojama baseina.
12.02.2025 11:22 |

Reitings 3296
Reģ: 14.09.2023
Ielikusi pirms 12 stundām video. Tā centās “saulīte, patīk, būs forši”, bet pat tajā video sākumā vēl tā, bet ap vidu jau sākas “smaka, sāls nav, gulēt kā pagrabā”, tad kaut kur jau sāk kasīties ar Nauri un izlien reālā situācija un attieksme. Palaidu garām “traģēdijas” video, jo nespēju skatīties to cirku katru dienu. Pa lielam vēl sekoju viņiem jūsu trāpīgo komentāru dēļ, bet tur ir pilnīgi noiets etaps. Kādreiz viņa bija jauna, enerģiska un, ja ne gluži piezemēta, tad vismaz spēja radīt to “savs cilvēks” sajūtu. Bija prieks skatīties kā izbauda ēdienu, kā vismaz kaut ko apskata. Tagad? Tā no sevis mētā, bet tieši tagad īpaši spīd cauri prastums, nekas nepatīk, tāds pūpēdis un pat seja kaut kā sašpricējusies stabili neapmierināta. Piekrītu arī tām, kuras saka, ka mammas priecājas, kad spēj izdarīt maksimāli daudz darba pēc iespējas ātrāk, lai pārējo laiku pavadītu ar ģimeni. A te, atbrīvo sev laiku, lai var vēl vairāk strādāt? Laika plānotāja atradusies. Klausieties podkāstu strādājošās māmiņas, uzziniet kā strādāt vēl vairāk. Vienkārši ko?
12.02.2025 11:37 |

Reitings 54
Reģ: 12.01.2025
BURUNDUKS iignais @ 12.02.2025 11:21
Neko vairāk nemin par paplašināšanos uz Lietuvu. Tas nozīmē, ka nesanāca..jo viņi nerunā par neveiksmēm, lai arī kā Didra slavinātu, ka ir atklāta.

Man viņas veikals atgādina "Metu".
Agrāk tāds veikals bija, katrā TC centrā, citās lv pilsētas un Lietuvā/Iagaunījā.
Pārdeva tādas pašas vien lupatas - lielokoties atgādināja Ebay/ alias sortimentu.
Cenas arī bija uzskrūvētas. Ļoti šmaucās ar darbinieku algām - minimālā likme bija uz papīra, pāreja aploksnē.
Arī nodokļus nemaksāja, mainīja tiks SIA nosaukumus.
Izskatās, ka covid laiku neizturēja, nācās slēgt visus veikalus.
Mani izbrīna tas, ka pat tā "Meta" visu laiku paplašinājās, kaut citi veikali vispār peļņu nenēsā.
Didrihsoni pasniedz,ka visu naudu nopelnīja pateicoties veikalam. Ja reāli veikalā ietu tik labi, tad loģiski būtu paplašināt to- atverot tos vismazs lielākos TC.
12.02.2025 11:40 |

Reitings 3842
Signe2025 @ 12.02.2025 11:40

Man viņas veikals atgādina "Metu".
Agrāk tāds veikals bija, katrā TC centrā, citās lv pilsētas un Lietuvā/Iagaunījā.
Pārdeva tādas pašas vien lupatas - lielokoties atgādināja Ebay/ alias sortimentu.
Cenas arī bija uzskrūvētas. Ļoti šmaucās ar darbinieku algām - minimālā likme bija uz papīra, pāreja aploksnē.
Arī nodokļus nemaksāja, mainīja tiks SIA nosaukumus.
Izskatās, ka covid laiku neizturēja, nācās slēgt visus veikalus.
Mani izbrīna tas, ka pat tā "Meta" visu laiku paplašinājās, kaut citi veikali vispār peļņu nenēsā.
Didrihsoni pasniedz,ka visu naudu nopelnīja pateicoties veikalam. Ja reāli veikalā ietu tik labi, tad loģiski būtu paplašināt to- atverot tos vismazs lielākos TC.
viņi paši ir teikuši, ka veikals nes zaudējumus, gribēja pat slēgt ciet, bet īres līgums noslēgts ar lielām sankcijām, ja lauž pirms termiņa. Naurix pat mēģināja kādam citam iesmērēt viņu līgumsaistības, bet neviens muļķis neatradās.
Viss apgrozījums ir no interneta veikala.
12.02.2025 11:53 |

Reitings 4552
Reģ: 08.09.2015
Elīna, ja lasi šeit, nu izved to savu vienīgo bērnu arī pastaigā, tikai Tu un viņš. Jums ir viegli rati, vismaz tik daudz, ja nav pacietības bērna mazajiem solīšiem, nu parādi sabiedrībai, ka kaut mazliet Tev tas bērns interesē. Tā kā tur ir aukle, tad Tev vel 10h dienā būs brīvais laiks tikai sev, gan lasīt grāmatu, spaidīt telefonu un filmēt nekam nevajadzīgus storijus!
12.02.2025 12:45 |

Reitings 569
Reģ: 17.06.2024
magdalena333 @ 12.02.2025 12:45
Elīna, ja lasi šeit, nu izved to savu vienīgo bērnu arī pastaigā, tikai Tu un viņš. Jums ir viegli rati, vismaz tik daudz, ja nav pacietības bērna mazajiem solīšiem, nu parādi sabiedrībai, ka kaut mazliet Tev tas bērns interesē. Tā kā tur ir aukle, tad Tev vel 10h dienā būs brīvais laiks tikai sev, gan lasīt grāmatu, spaidīt telefonu un filmēt nekam nevajadzīgus storijus!

Izbiedz, Elīna šo nelasa. Šeit ieiet Nauris vai kāda no viņas kalponēm. Diemžēl viņai ir pie kājas Džeisons un karalienei taču vajag laiku sev, sev, sev un tikai sev, kāda pastaiga ar dēlu. Viņa vispār tādā ir bijusi divatā? Varbūt, kad viņš vēl bebis bija un tikai gulēja un ēda. No tāda nelaimīga cilvēka nekādu mīlestību jau nevar gaidīt.
12.02.2025 12:54 |

Reitings 3179
Reģ: 22.03.2024
Redzējāt kā storijā divi suņi rēja uz didru. Viņi pirmstam iepriekš nebija tādu briesmoņi redzejusi tāpēc nobijās.
12.02.2025 14:52 |

Reitings 14593
Reģ: 27.02.2022
smūtijs @ 12.02.2025 12:54

Izbiedz, Elīna šo nelasa. Šeit ieiet Nauris vai kāda no viņas kalponēm. Diemžēl viņai ir pie kājas Džeisons un karalienei taču vajag laiku sev, sev, sev un tikai sev, kāda pastaiga ar dēlu. Viņa vispār tādā ir bijusi divatā? Varbūt, kad viņš vēl bebis bija un tikai gulēja un ēda. No tāda nelaimīga cilvēka nekādu mīlestību jau nevar gaidīt.
lasa gan, ka šeit kaut ko negatīvu piemin, tā storijos pretējo izdara. Piemēram, kur mašīna uz Džeisonu ar riebumu skatījās, nākamajā dienā tā tik nēsāja rokās, lai pierādītu pretējo. Kāpēc tu domā ka nelasa? Kipa baigi aizņemta? Viss ko viņa dara ir sēž pie telefona un paples kājas bildejot savus sudus 🤣
12.02.2025 14:56 |

Reitings 89
Reģ: 13.10.2023
Kotulūr @ 12.02.2025 14:52
Redzējāt kā storijā divi suņi rēja uz didru. Viņi pirmstam iepriekš nebija tādu briesmoņi redzejusi tāpēc nobijās.

Gan jau no tiem suņiem viņa nobijās pati, jo, saderam, bija domājusi iegrabt pa velti apelsinus( vai kas tie tur).
12.02.2025 15:01 |

Reitings 161
Reģ: 08.07.2015
“šādi mēs bildējamies. saule par spožu, Džoisiks par aktīvu (…)”
nu wtf 🙁 speciāli brauc bildēt lupatas uz “eksotisku vietu”, bet šamējai saule par spožu. un dēls pārāk aktīvs. tas ir BĒRNS. rodas sajūta, ka viņa pirms dzemdēšanas tiešām neaprēķināja, ko paredz dzīve ar bērnu - ka tā nav lelle, ko tikai smuki bildēt sēdošu un kas kustās un prasa uzmanību tikai pēc pieprasījuma. un tāda grib vēl vairākus bērnus. jo tālāk, jo trakāk.
12.02.2025 15:12 |

Reitings 569
Reģ: 17.06.2024
Everests @ 12.02.2025 14:56
lasa gan, ka šeit kaut ko negatīvu piemin, tā storijos pretējo izdara. Piemēram, kur mašīna uz Džeisonu ar riebumu skatījās, nākamajā dienā tā tik nēsāja rokās, lai pierādītu pretējo. Kāpēc tu domā ka nelasa? Kipa baigi aizņemta? Viss ko viņa dara ir sēž pie telefona un paples kājas bildejot savus sudus ?

Tam viņai ir kalpones domātas, ne par velti arī instagramā kalpones atbild.
12.02.2025 15:29 |

Reitings 4147
Reģ: 13.01.2023
Es nekad dzīvē nespēšu saprast tādus cilvēkus kā Didrihsoni. Visur līdzi filmētāja, visur līdzi bērnam aukle. Šķiet, ka ceļojumā bērns pat guļ ar auklīti vienā istabā nevis ar saviem vecākiem. Kā var negribēties vispār pavadīt laiku ar savu bērnu? Un pat tajās retajās reizēs, kad tas tiek darīts, ir lielā čīkstēšana, ka viss slikti, ka nevar izturēt niķošanos utt. Man šādi cilvēki liekas pretīgas būtnes. Labi, ka pagaidām pie otrā bērna tikt neizdodas un es ceru, ka tā tas arī paliks, jo neviens bērns nav pelnījis uzaugt bez vecāku mīlestības.
12.02.2025 15:58 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
Justiine @ 12.02.2025 15:58
Es nekad dzīvē nespēšu saprast tādus cilvēkus kā Didrihsoni. Visur līdzi filmētāja, visur līdzi bērnam aukle. Šķiet, ka ceļojumā bērns pat guļ ar auklīti vienā istabā nevis ar saviem vecākiem. Kā var negribēties vispār pavadīt laiku ar savu bērnu? Un pat tajās retajās reizēs, kad tas tiek darīts, ir lielā čīkstēšana, ka viss slikti, ka nevar izturēt niķošanos utt. Man šādi cilvēki liekas pretīgas būtnes. Labi, ka pagaidām pie otrā bērna tikt neizdodas un es ceru, ka tā tas arī paliks, jo neviens bērns nav pelnījis uzaugt bez vecāku mīlestības.
Jā.. un viņiem ir tikai viens bērns.
Citām ģimenēm nav problēmu divatā ar trīs un vairāk bērniem ceļot, bet te divi pieauguši cilvēki nevar savākt vienu bērnu…
12.02.2025 16:02 |

Reitings 54
Justiine @ 12.02.2025 15:58

Es gribētu redzēt šovu, kur viņa būtu viena pati ar bērnu, kādu nedēļu. Varētu klāt būt uzdevumi - aizvest uz bērnu istabu, akvaparku, ielikt pašai gulēt, kopā aizbraukt pēc pārtikas, aiziet uz laukumiņu u.t.t faktiski darīt visu to ko dara normāli vecāki. Ideāli vēl būtu to visu savienot ar ēst taisīšanu un reālo dzīvokļa kārtošanu. Pilnīgi bez palīdzības.
Tad varbūt viņa beidzot saprastu, ka reklamēt bombīgas apenes un aiziet uz solāriju nav nemazs "darbs", bet atpūta.
12.02.2025 16:45 |

10 gadi
Reitings 1804
Reģ: 11.04.2010
Nja, tā arī tā mātes mīlestība nav parādījusies, jau gandrīz trīs gadi riņķī. Zīdaiņa periodā pati atzina, ka nav baigo jūtu. Šķiet, ka tā arī palicis.
12.02.2025 18:12 |

Reitings 14593
Reģ: 27.02.2022
smūtijs @ 12.02.2025 15:29

Tam viņai ir kalpones domātas, ne par velti arī instagramā kalpones atbild.
ig ir savādāk, padomā cik tur heiteri raksta un fanes, a kas šeit neienākt. Diez vai kalpones tagad iet atstāta, ka visi forumā runā, ka tu ienīsti savu bērnu, izliecies ka mīl viņu, 1 dienu 🤣🤣🤣
12.02.2025 18:13 |

Reitings 54
krmmm @ 12.02.2025 18:12
Nja, tā arī tā mātes mīlestība nav parādījusies, jau gandrīz trīs gadi riņķī. Zīdaiņa periodā pati atzina, ka nav baigo jūtu. Šķiet, ka tā arī palicis.

Man liekas, ka viņa vienkārši nezina, kas ir jādara ar bērnu 🙈
"Neviens nepateica"
12.02.2025 19:36 |

10 gadi
Reitings 1804
Reģ: 11.04.2010
Signe2025 @ 12.02.2025 19:36

Man liekas, ka viņa vienkārši nezina, kas ir jādara ar bērnu ?
"Neviens nepateica"

Mēs visas (mammas) nezinājām, bet ņēmām un darījām. Tā kā viņa vispār tā arī nesāka praktizēt sava bērna elementārāko aprūpi, tad "neviens nepateica" arī visdrīzāk nemainīsies.
12.02.2025 20:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits