Mashka Kakashka @ 12.02.2025 10:54
Tā fotogrāfēšanās ārzemēs ir tikai viena iemesla dēļ, lai visus izdevumus varētu norakstīt kā komandējuma naudu.
Mashka Kakashka @ 12.02.2025 10:54
Tā fotogrāfēšanās ārzemēs ir tikai viena iemesla dēļ, lai visus izdevumus varētu norakstīt kā komandējuma naudu.
BURUNDUKS iignais @ 12.02.2025 11:21Neko vairāk nemin par paplašināšanos uz Lietuvu. Tas nozīmē, ka nesanāca..jo viņi nerunā par neveiksmēm, lai arī kā Didra slavinātu, ka ir atklāta.
viņi paši ir teikuši, ka veikals nes zaudējumus, gribēja pat slēgt ciet, bet īres līgums noslēgts ar lielām sankcijām, ja lauž pirms termiņa. Naurix pat mēģināja kādam citam iesmērēt viņu līgumsaistības, bet neviens muļķis neatradās.Signe2025 @ 12.02.2025 11:40
Man viņas veikals atgādina "Metu".
Agrāk tāds veikals bija, katrā TC centrā, citās lv pilsētas un Lietuvā/Iagaunījā.
Pārdeva tādas pašas vien lupatas - lielokoties atgādināja Ebay/ alias sortimentu.
Cenas arī bija uzskrūvētas. Ļoti šmaucās ar darbinieku algām - minimālā likme bija uz papīra, pāreja aploksnē.
Arī nodokļus nemaksāja, mainīja tiks SIA nosaukumus.
Izskatās, ka covid laiku neizturēja, nācās slēgt visus veikalus.
Mani izbrīna tas, ka pat tā "Meta" visu laiku paplašinājās, kaut citi veikali vispār peļņu nenēsā.
Didrihsoni pasniedz,ka visu naudu nopelnīja pateicoties veikalam. Ja reāli veikalā ietu tik labi, tad loģiski būtu paplašināt to- atverot tos vismazs lielākos TC.
magdalena333 @ 12.02.2025 12:45Elīna, ja lasi šeit, nu izved to savu vienīgo bērnu arī pastaigā, tikai Tu un viņš. Jums ir viegli rati, vismaz tik daudz, ja nav pacietības bērna mazajiem solīšiem, nu parādi sabiedrībai, ka kaut mazliet Tev tas bērns interesē. Tā kā tur ir aukle, tad Tev vel 10h dienā būs brīvais laiks tikai sev, gan lasīt grāmatu, spaidīt telefonu un filmēt nekam nevajadzīgus storijus!
lasa gan, ka šeit kaut ko negatīvu piemin, tā storijos pretējo izdara. Piemēram, kur mašīna uz Džeisonu ar riebumu skatījās, nākamajā dienā tā tik nēsāja rokās, lai pierādītu pretējo. Kāpēc tu domā ka nelasa? Kipa baigi aizņemta? Viss ko viņa dara ir sēž pie telefona un paples kājas bildejot savus sudus 🤣smūtijs @ 12.02.2025 12:54
Izbiedz, Elīna šo nelasa. Šeit ieiet Nauris vai kāda no viņas kalponēm. Diemžēl viņai ir pie kājas Džeisons un karalienei taču vajag laiku sev, sev, sev un tikai sev, kāda pastaiga ar dēlu. Viņa vispār tādā ir bijusi divatā? Varbūt, kad viņš vēl bebis bija un tikai gulēja un ēda. No tāda nelaimīga cilvēka nekādu mīlestību jau nevar gaidīt.
Kotulūr @ 12.02.2025 14:52Redzējāt kā storijā divi suņi rēja uz didru. Viņi pirmstam iepriekš nebija tādu briesmoņi redzejusi tāpēc nobijās.
Everests @ 12.02.2025 14:56lasa gan, ka šeit kaut ko negatīvu piemin, tā storijos pretējo izdara. Piemēram, kur mašīna uz Džeisonu ar riebumu skatījās, nākamajā dienā tā tik nēsāja rokās, lai pierādītu pretējo. Kāpēc tu domā ka nelasa? Kipa baigi aizņemta? Viss ko viņa dara ir sēž pie telefona un paples kājas bildejot savus sudus ?
Jā.. un viņiem ir tikai viens bērns.Justiine @ 12.02.2025 15:58Es nekad dzīvē nespēšu saprast tādus cilvēkus kā Didrihsoni. Visur līdzi filmētāja, visur līdzi bērnam aukle. Šķiet, ka ceļojumā bērns pat guļ ar auklīti vienā istabā nevis ar saviem vecākiem. Kā var negribēties vispār pavadīt laiku ar savu bērnu? Un pat tajās retajās reizēs, kad tas tiek darīts, ir lielā čīkstēšana, ka viss slikti, ka nevar izturēt niķošanos utt. Man šādi cilvēki liekas pretīgas būtnes. Labi, ka pagaidām pie otrā bērna tikt neizdodas un es ceru, ka tā tas arī paliks, jo neviens bērns nav pelnījis uzaugt bez vecāku mīlestības.
Justiine @ 12.02.2025 15:58Es nekad dzīvē nespēšu saprast tādus cilvēkus kā Didrihsoni. Visur līdzi filmētāja, visur līdzi bērnam aukle. Šķiet, ka ceļojumā bērns pat guļ ar auklīti vienā istabā nevis ar saviem vecākiem. Kā var negribēties vispār pavadīt laiku ar savu bērnu? Un pat tajās retajās reizēs, kad tas tiek darīts, ir lielā čīkstēšana, ka viss slikti, ka nevar izturēt niķošanos utt. Man šādi cilvēki liekas pretīgas būtnes. Labi, ka pagaidām pie otrā bērna tikt neizdodas un es ceru, ka tā tas arī paliks, jo neviens bērns nav pelnījis uzaugt bez vecāku mīlestības.
ig ir savādāk, padomā cik tur heiteri raksta un fanes, a kas šeit neienākt. Diez vai kalpones tagad iet atstāta, ka visi forumā runā, ka tu ienīsti savu bērnu, izliecies ka mīl viņu, 1 dienu 🤣🤣🤣smūtijs @ 12.02.2025 15:29
Tam viņai ir kalpones domātas, ne par velti arī instagramā kalpones atbild.
krmmm @ 12.02.2025 18:12Nja, tā arī tā mātes mīlestība nav parādījusies, jau gandrīz trīs gadi riņķī. Zīdaiņa periodā pati atzina, ka nav baigo jūtu. Šķiet, ka tā arī palicis.
Signe2025 @ 12.02.2025 19:36
Man liekas, ka viņa vienkārši nezina, kas ir jādara ar bērnu ?
"Neviens nepateica"