Man, piemēram, ir vienalga, vai soma ir no Zaras par 50 eiro vai brenda par 2500 eiro, tomēr šo feiku pirkšana un izrādīšanās ir nožēlojama. Bet kāpēc gan pirkt Zara somu par 50, ja turku tirgū var ieķert 5 feikus par 50. :Dcory @ 07.02.2025 01:29
Vēl vienā reizē viņa, kā jau eksperte dizaineru somiņās, izteicās, ka neesot jēga maksāt to pašu naudu par īstu, jo viņa pērkot tikai augstākās kvalitātes kopijas, tādas, ko nevar atšķirt no orģināliem. Jāāā, kā tad... Viņai taču nav sajēga vai var vai nevar atšķirt, ja īstajai nav bijusi tuvumā. Paskatās uz šito feiko fendi ķeseli, kā viņas 'augstās kvalitātes kopijai' visi burti priekšpusē nogriezti, ja salīdzina ar orģinālu, nemaz nerunājot par pārējo somas punķa materiālu.
Doiliene @ 07.02.2025 09:47https://vm.tiktok.com/ZNeomxWn9/
Te ļoti spilgti pasaka piemēru par didriem, kā viņi noraksta uzņēmuma naudu savos "komandējumos"
sauliiite.paula @ 07.02.2025 09:49
Interesanti, kā noraksta auklītes ceļojuma izdevumus? Pieņem uz 3 dienām darbā???
CallMeAnnika @ 07.02.2025 09:16Man, piemēram, ir vienalga, vai soma ir no Zaras par 50 eiro vai brenda par 2500 eiro, tomēr šo feiku pirkšana un izrādīšanās ir nožēlojama. Bet kāpēc gan pirkt Zara somu par 50, ja turku tirgū var ieķert 5 feikus par 50. :D
sauliiite.paula @ 07.02.2025 09:49
Interesanti, kā noraksta auklītes ceļojuma izdevumus? Pieņem uz 3 dienām darbā???
un tas viss viņai, bet redz, vienalga neēdīs un nesīs darbiniecēm. Viņa ir slima!!!!!! Ēdiens izskatījās ļoti labi!magdalena333 @ 07.02.2025 13:32Meitenes, parasti necienājas ar viņas kūkām, jo cenšas ēst veselīgi? viņas necienājas, jo tādus meslus normāls cilveks neēdīs? un es nesaprotu, visu laiku taisīja, lai barotu visus ar savu cukura šļuru, bet izrādas, ka neviena nemaz neēd? Un, ko šī atkal reklamē, pilns ledusskapis piebāzts ar ēdienu, ko atkal kāds atsūtījis sadarbības nolūkos un šī atkal uzlikusi #pati, vai viņa nav pretīga mele, burtiski katru dienu melo, vai tiešām neviens, neviens viņu beidzot nepaņems pie dziesmas?
BURUNDUKS iignais @ 07.02.2025 12:39Feiku problēma jau nav tika tas, ka kvalitāte nav un izskatās lēti. Tā ir zagšanas atbalstīšana. Tas galīgi neiet ar Didras dievticīgajiem postiem,jo es pat zinu bausli- tev nebūs zagt.
mazaaduuda @ 07.02.2025 14:25
Laikam jau nav Latvijā neviena iestāde, kura varētu paņemt pie dziesmas par tām fake ķeselēm, ne? Ja uz robežas (t.i. lidostā) neviens nepaskatās, tad arī neko sliktu neesi darījis? Nu vienīgi, ja viņa viņas tirgotu savā bodē, tad gan varētu, ne? ?
Bērns ir biznesa projekts, un biznesa projektam vajag vadītāju jeb auklīti. :D :Dsauliiite.paula @ 07.02.2025 09:49
Šīs ķeseles viņai tirgojas jau pāris gadus, kad pirmo reizi aizbrauca uz Franciju komandējumos. https://elyndi.com/products/bruna-adas-rokassoma?_pos=15&_sid=ed5892108&_ss=rmazaaduuda @ 07.02.2025 14:25
Laikam jau nav Latvijā neviena iestāde, kura varētu paņemt pie dziesmas par tām fake ķeselēm, ne? Ja uz robežas (t.i. lidostā) neviens nepaskatās, tad arī neko sliktu neesi darījis? Nu vienīgi, ja viņa viņas tirgotu savā bodē, tad gan varētu, ne? ?