cory @ 04.02.2025 21:55
Cik tai mamašai gadi? Didra minēja, ka kopš viņas/Didras dzimšanas mammai neesot zobi un Didrai tagad ir 26 (?) Te storijā šī raksta, ka mamaša pēc 53 gadiem varot smaidīt plašāk ? Tad sanāk, ka 23+53 =79 un mamašai šobrīd ir 79 gadi? ? Vai mamašai jau zobi iztrūka kopš dzimšanas?
Hubabuba @ 04.02.2025 22:37Tā neko mammai zobi.
Tieši to pašu gribēju teikt, vai man vienai liekas,ka zobi izskatījās diezgan normāli un ka varēja vien pielabot kaut ko, nevis uzreiz visus zobus taisīt pa jaunamtelma @ 04.02.2025 23:06Pēc manām domām mamašai vajadzēja breketes/kapes un drusku pabalināt. Un apakšā tad salikt implantus. Vienīgā nesmukā lieta - šķirba starp zobiem. Vai tās dēļ vajadzēja novīlēt visu muti un tagad nespēt grauzt burkānu līdz kapa malai? Nezinu.
jup tieši to pašu nodomāju.XpalmaX @ 05.02.2025 00:03Tieši to pašu gribēju teikt, vai man vienai liekas,ka zobi izskatījās diezgan normāli un ka varēja vien pielabot kaut ko, nevis uzreiz visus zobus taisīt pa jaunam
viņa izskatās 50+, kur tie 10 gadi nost?mazaaduuda @ 04.02.2025 22:46
Nu gadi 10 nost. Skaisti jau, bet nu tā turku kvalitāte man nerada uzticību. Ne velti mūsu zobārsti pēc tam baigi negrib ņemties ar komplikācijām pēc turku zobārstu darbībām.
BURUNDUKS iignais @ 05.02.2025 01:05viņa izskatās 50+, kur tie 10 gadi nost?
ja viņa noliktu blakus LV izmaksas un TR izmaksas, saliktu visus lidojumus, viesnīcas, drīkstāvi/atvaļinājumus (zinu, ka Didriksoniem viss ir komandējumi, bet citiem tak nav) Vai joprojām būtu 2x lētāk?magdalena333 @ 05.02.2025 09:46Gan jau aizmirsa pajautāt cik aptuveni tas izmaksātu šāds darbs, kas tika veikts uz mammu? Viņa tik visu laiku saka 2x lētāk, bet vai viņa maz zin cik izmaksātu Latvijā? Un, ja tiešām paši maksātu, nu nezinu cik ir izdevīgāk, ja viņi jau ir iztērējuši 12 aviobiļetes, pagājušo reizi turp atpakaļ, tagad, iespējams vēlreiz, viesnīca, ēdiens, risks, kas jāuzņemas to darot Turcijā. Tak viss smird pēc sadarbības.