Everests @ 04.02.2025 15:27droši vien savu redeli nemazgā, iekšā viss sapuvis.
sauliiite.paula @ 04.02.2025 16:40
Es arī par to iedomājos, ka nekopj savu muti, tapēc arī ir problēmas
magdalena333 @ 04.02.2025 15:58Es arī nesapratu, ko nozīmē nolietojušās skrūves. Un kam skrūves, jo kā viņa pati teica implants būs pirmais, tad kas tās par skrūvēm?? Un viņa tak vēl nesen taisīja apakšējo redeli, tak taisīja rentgenu, tad sanāk pēc Elīnas vārdiem (ne tieši) Raivis nav viņu informējis, ka mistiskās skrūves nolietojušās, vai viņš sūdīgs ārsts, kad nav to pamanījis. Vai nu Elīna smagi di**, lai tik izceltu jauno klīniku kādi tur visi profesionāļi, (šeit tiešām būtu interesanti aizrakstīt Raivim), vai arī klīnika šai bulkas sastāstīja, lai tik it kā ir vairāk darba darāma!
Šaubos vai šis attiecas uz venīriem, tie jau nav dzīvie kaulu zobi.IngaGrinch @ 04.02.2025 17:02
Zobi jau arī bojājas no viņas ēšanas trauc,ja izraisa sev vemšanu,tad kunģa skābe noēd visu emāliju,zobos paliek vēmekļi.
Gudralapsa @ 04.02.2025 20:08
Varbūt Naurim ar vajag jaunus zobus. Viņš sen kā nemirdz.
mazaaduuda @ 04.02.2025 15:21Ko nozīmē nolietojušās skrūves? Implantus skrūvē uz gadiem 15 vismaz. Kā var būt nolietojušās?
BugsPony @ 04.02.2025 21:04
Forši, ka muttere arī paspējusi nopirkt feiko Dior ķeseli. Vismaz kāds labums no Turcijas brauciena.
Izlabošu tevi un Elīnu, ko viņa teica savā podkastā. Viņai ir 114k sekotāji nevis 115k. :D Man vienalga, bet Elīnai gan tas noteikti nepatīk un rada stresu. :Dmagdalena333 @ 04.02.2025 14:36Kā es to redzu, ka Didriem ir plāns nākotnē sava sekta. Viņi šajā visā ir bijuši jau gadiem, es domāju Jencīša sekta, ļoti labi zin kā tā virtuve stradā un, ka naudiņu var smelt, uztaisi savu sektu un muļķīši 10 tiesu atdod sektai.
Patreiz, es domāju ir tikai publikas iesildīšana, tāpēc arī top tie pasākumi atkal un atkal, kaut gan it kā liekas kāds no tā labums. Labums ir tāds, ka tajos arvien vairāk un vairāk tiek pieminēts Dievs, it kā iet klausīties par biznesu, par attiecībām, bet tajā pašā laikā tiek nozombētas aitiņas ar Dieva vārdu, un atradīs viņi naivās ar kurām var manipulēt. Jā, mēs pāršķiram viņas storijus, bet ticu, ka ir tādas, kas notic, ka redz viņa lūdzās un viņai tagad ir bizness ar 2,4 milj apgrozījumu, laimīgā ģimenīte utt., gan jau drīz būs “nāc lūdzies kopā ar Didriķiem”. Ne velti Nauriks arī vēlas taisīt jauniešiem kristīgās nometnes, palēnām ievilks jauno paaudzi sektā, ne velti viņš pats jauns tajā tika ievilkts. Tādi muļķi jau viņi nav par kādiem viņi iztaisās un apzinās, ka lupatu ēra var norietēt, tāpat, kā Elīnas 115tk sekotāji, tāpēc ir jākaļ dzelzs kamēr karsta, un jāmeklē aitas starp sekotājam, kas sekos viņai tālāk “dziļāk mežā”.
mazaaduuda @ 04.02.2025 15:21Ko nozīmē nolietojušās skrūves? Implantus skrūvē uz gadiem 15 vismaz. Kā var būt nolietojušās?
Hubabuba @ 04.02.2025 22:37Tā neko mammai zobi.