sāls pastiprina ēdiena garšu.Kenty @ 01.02.2025 22:18Man cits intresē.Kas viņai ar to sāli.Parasti jau sālš ēdiens nav nemaz garšīgs.Tājā blinčika pankūkaā ir Čedaras siers,,marinēti gurķi,gaļa,(šitai laikam bija bekons)mērcīte ,kurā pašu taisīta ,Cik tonnas to sāli tad vajag, ja tāds salikums esot bezgaršīgs.Man tādām salikumam papildus sāls nemaz neprasās.
Katram gan garša atšķiras, bet domāju, ka Elīnas gadījumā organisms signalizē par uzturvielu trūkumu organismā un hormonu, tai skaitā stresa hormonu, disbalansu. Iedomājies, kā ķermenis jūtas, ja visu laiku tiek turēts badāKenty @ 01.02.2025 22:18Man cits intresē.Kas viņai ar to sāli.Parasti jau sālš ēdiens nav nemaz garšīgs.Tājā blinčika pankūkaā ir Čedaras siers,,marinēti gurķi,gaļa,(šitai laikam bija bekons)mērcīte ,kurā pašu taisīta ,Cik tonnas to sāli tad vajag, ja tāds salikums esot bezgaršīgs.Man tādām salikumam papildus sāls nemaz neprasās.
Kūkas un saldējums ir saldi ēdieni, tas ir kaut kas cits. Man sāļam ēdienam nekad neprasās vēl sāli klāt, toties pēc sāļa ēdiena vienmēr gribas to sāļumu ‘izbalansēt’ ar saldumu😀Sonic @ 01.02.2025 22:31sāls pastiprina ēdiena garšu.
Neesmu Didras fane, bet ja Tu nezini, kā ir, kad cilvēkam organisms bļauj pēc sāls, tad ir stulbi komentēt. Es varētu saldējumam vai kūkai sāli bērt pa virsu, ja tas nešķistu pavisam dīvaini. Tà vienkārši ir - ir cilvēki, kuriem sāli vajag un viss. Citi vispār nelieto, citi lieto daudz. Jā, nav veselīgi, bet kā ir, tā ir.
Man vienkārši intresē,ne jau tāpēc ,ka veselīgi vai ne,bet kāpēc tik traki to sāli vajag.Garšvielas pastiprina garšu,bet sāls ir vienkārši sāļš🤔Nav domāts apvainojums man vienkārši intresē.Teksta sākumā jau rakstīju,ka intresē.Sonic @ 01.02.2025 22:31sāls pastiprina ēdiena garšu.
Neesmu Didras fane, bet ja Tu nezini, kā ir, kad cilvēkam organisms bļauj pēc sāls, tad ir stulbi komentēt. Es varētu saldējumam vai kūkai sāli bērt pa virsu, ja tas nešķistu pavisam dīvaini. Tà vienkārši ir - ir cilvēki, kuriem sāli vajag un viss. Citi vispār nelieto, citi lieto daudz. Jā, nav veselīgi, bet kā ir, tā ir.
manliekas vienkārši pierod un tad prasās.Kenty @ 01.02.2025 23:14Man vienkārši intresē,ne jau tāpēc ,ka veselīgi vai ne,bet kāpēc tik traki to sāli vajag.Garšvielas pastiprina garšu,bet sāls ir vienkārši sāļš?Nav domāts apvainojums man vienkārši intresē.Teksta sākumā jau rakstīju,ka intresē.
Kenty @ 01.02.2025 23:14Man vienkārši intresē,ne jau tāpēc ,ka veselīgi vai ne,bet kāpēc tik traki to sāli vajag.Garšvielas pastiprina garšu,bet sāls ir vienkārši sāļš?Nav domāts apvainojums man vienkārši intresē.Teksta sākumā jau rakstīju,ka intresē.
Gaidam, kad Elīna atvērs savu restorānu. Noteikti Michelin zvaigznes cienīga. :D Rinda būs ārpus durvīm.Gudralapsa @ 02.02.2025 04:50
Pirmais ēdiens - pliekans, bezgaršīgs, ieskrietuvē ?♀️
Otrais - nereāli garšīgs, gaidiet recept ?
What’s wrong with you? ? man rauj uz augšu no bildes vien, fetu vien apēdusi!? ko neķērās klāt jēlajām olām, ja tik bombīgi? ?
smūtijs @ 02.02.2025 13:16Nu apkārtmēri viņai ir normāli, nav tur nekā par maz.
CallMeAnnika @ 02.02.2025 11:42Gaidam, kad Elīna atvērs savu restorānu. Noteikti Michelin zvaigznes cienīga. :D Rinda būs ārpus durvīm.
amoreamore @ 02.02.2025 14:05Kādam šis tiešām liekas skaisti?
krmmm @ 02.02.2025 13:42
Viņas organisms domā citādāk (nav mēnešreižu)