Ja būs otrs bērns, tad vajadzēs braukt uz veikaliem (vispirms jāizdīc sadarbība) un meklēs gultu, ko ievietot savā ofisā, lai var gulēt tur, un mājās nebūt. :Dmagdalena333 @ 01.02.2025 09:11Viņa vēl varēja ielikt tajā sarakstā cik bieži uz wc aizgāja! Ea jau šeit minēju, ja salīdzinātu viņas “darba dienu” ar it kā vienkāršu viņas prāt nemočītāju, tad viņai vajadzētu iet stūrī nokaunēties. Šis saraksts perfekti parāda kāda nemočītāja viņa ir un, ka pati ir uzcēlusi ap sevi ažiotāžu, ka viņa nu ir sieviete varone.
Un viņa vēlas otru bērnu, ja šim knapi var veltīt dienā 2h! Tie rīta jau ir vairākas reizes redzēti, ka Nauris ceļ Džeisonu, uztaisa pudeli un kaut ko padara līdz aukle atnāk, kamēr Elīna ar nolaistām biksēm filmē sevi, un tā skaitās tā stunda no rīta ar Džeisonu. Aukle stradā no 9:00-21:00, kamēr šī imitē darbu. Viņa reāli iet mājās tik vēlu, lai pēc iespējas mazāk laika jāpavada ar to bērnu? Kas notiks, kad būs otrs, kad tiešām mājās būs haoss, zīdainis un todlers, tad noteikti “strādās” no 7:00-23:00, sēdēs savā studijā un slēpsies no saviem mātes pienākumiem.
Lielībniece pazuda. :D Laikam mēģina savākt rakstītos soļus. :D Cik gan produktīvi var pastrādāt, ja 5h no vietas soļo bez apstājas diezgan raitā tempā?mokabezpiena @ 01.02.2025 10:18
40k soļi līdz dienas vidum - tas nozīmē, ka 7 no rīta sākat staigāt un tā maucat līdz 12 dienā? ? Vienīgais, kā tas ir iespējams - ja ir walking pad pie paceltas datorgalda virsmas. Citādāk - diršana. ?
Nav iespējams. Ja vien noliktava ir milzīga izmēra, strādā no 00:00 līdz pusdienlaikam, unskraidi visu laiku no vienas puses uz otru. Tādā gadījumā, tas ir iespējams.Signe2025 @ 01.02.2025 10:47
Ja strādā veikalā, noliktavā. iespējams savākt soļus staigājot.īpaši, ja nav ļauts stāvēt uz vietas bez darba (pie kases).
Var skaust Elīnas "darba apjoms un darba laiks", bet ne "gribētu būt Elīna". Viņa neprot no tā neko izbaudīt, priecāties, būt laimīga. Mūžīgā uztraukšanās par skatījumiem, sekotājiem, reitingiem, ciskām, cipariem uz svariem, cik daudz apēda utt.. Un tā mūžīgā doma, ka viņa nav aizvietojama. Un kā vēl ir. Nauris tur varētu būt neaizvietojams, jo viņš kārto un muhlī visu.Varava @ 01.02.2025 13:52
Bet es neslēpšu, ka man skauž. . Un domaju, ka dažam no tam, kuras raksta, ka ir paguvušas bez auklēm to un sito, arī tā gribētos tomēr.
Man tiešām nav nekāda kaifa no maz laika, trukstosiem izpalīgiem un noguruma .
Mr.Bļiņčiks nesponsorē Elīnu.IngaGrinch @ 01.02.2025 16:58Elīna pozē ar pankūku kurai nokodusi kriksīti mīklas,trūkst sāls viņai,nu bet iekodies kur ir gaļa,siers,majonēze tur ir pietiekami sāļš tu stulbā vista.
Džeisons sēz bez nekā, hoķ nopērciet viņam desertu
Ko jūs tam bērnam mācat? Skopuļi pretīgie. Visu sev savākuši un bērnam nekā. Cūkas reālas.Nu kur var būt tik pretīgi cilvēki.
Misters bļinčiks ir labākā pankūka.
Tāpēc, ka Elīna gatavo to, ko viņas organisms grib ēst, jo viņa ir konstantā badā, bet neatļaujas. Nauris pavelkas, jo nav viegli dzīvot kopā ar cilvēku, kurš taisa treknu un neveselīgu ēdienu ikdienā. Kādreiz var, bet ne katru dienu. Arī no junk food rodas atkarība. Tur abi divi ir katrs savā grāvī ar ēšanas paradumiem.smūtijs @ 01.02.2025 18:23Viņi katru dienu ēd sūdus. Burgeri, kebabi, friškas un tagad pankūkas ar tonnu siera. Plus mājās visur vienmēr bāž iekšā saldo krējumu un kausētos sieru. Viņa reāli Nauri grib nobarot vai vienkārši Naurim jau kuro reizi nav gribasspēka sākt normāli ēst. Ok, es neko nesaku par šiem fast food, bet tik bieži un Džeisons vispār ir redzējis normālu pārtiku?
magdalena333 @ 01.02.2025 19:02Jā, podkāsts būs kārtējā “bomba”? Naura sejas izteiksme tur izteica visu. Gribās teikt, Elīna spēj močīt tikai ar muti, un tikai tad, kad kamera ieslēgta?
Šis izklausās pēc izcila plāna👏CallMeAnnika @ 01.02.2025 17:46Mr.Bļiņčiks nesponsorē Elīnu.
Varbūt tāds ir viņas mērķis, teikt sliktu par vietām, lai saņemtu sadarbību, un pēc tam ēstu par brīvu un teiktu, ka ups, kļūdījos, šoreiz viss ir perfekti?
magdalena333 @ 01.02.2025 18:31Cik viņa neveikli tur to pankūku, apmēram, ko man ar šo iesākt?? izskatījās, ka viņai pat ir bail uz viņu paskatīties, kur nu vēl ēst to! Gan jau atkal Naurikam atņēmusi, lai nofilmētu, ja tā, tad tas tiešām ir slimi!
Tie, kas novēl, lai kāds bojā viņu īpašumu ar ko tieši atšķiras no pašiem Didriem? Esiet labāki par tiem, ko heitojat, nenolaidieties līdz viņu līmenimbarbieyyy @ 01.02.2025 00:37
Ar prieku lai dara tā vēl,karma pastāv. Es tikai par visu šo,atbalstu! Cerams būs vēl kāds incidents
2 brokastis cilvēkam, kas praktiski neēd?Gudralapsa @ 01.02.2025 08:28
????♀️?♀️?♀️
Jums arī darba dienā ietilpst sava skapja krāmēšana, frizieris un zvans mammai? Un protams, max vēlu būt mājās! ?
Aaaa, Didra vienkārši iznes smadzenes man ar visiem šitiem iedomātiem un pilnīgi bezjēdzīgiem darbiem! ?♀️ man ar maniem ikdienas zoomiem, budžetiem, saskaņojumiem, exceļiem, šis viss tāaaa uzvelk. Jā, Didruk, un ir vēl bērni, mājas, suņi, un nav aukļu!
Man cits intresē.Kas viņai ar to sāli.Parasti jau sālš ēdiens nav nemaz garšīgs.Tājā blinčika pankūkaā ir Čedaras siers,,marinēti gurķi,gaļa,(šitai laikam bija bekons)mērcīte ,kurā pašu taisīta ,Cik tonnas to sāli tad vajag, ja tāds salikums esot bezgaršīgs.Man tādām salikumam papildus sāls nemaz neprasās.CallMeAnnika @ 01.02.2025 18:27Tāpēc, ka Elīna gatavo to, ko viņas organisms grib ēst, jo viņa ir konstantā badā, bet neatļaujas. Nauris pavelkas, jo nav viegli dzīvot kopā ar cilvēku, kurš taisa treknu un neveselīgu ēdienu ikdienā. Kādreiz var, bet ne katru dienu. Arī no junk food rodas atkarība. Tur abi divi ir katrs savā grāvī ar ēšanas paradumiem.
Kenty @ 01.02.2025 22:18Man cits intresē.Kas viņai ar to sāli.Parasti jau sālš ēdiens nav nemaz garšīgs.Tājā blinčika pankūkaā ir Čedaras siers,,marinēti gurķi,gaļa,(šitai laikam bija bekons)mērcīte ,kurā pašu taisīta ,Cik tonnas to sāli tad vajag, ja tāds salikums esot bezgaršīgs.Man tādām salikumam papildus sāls nemaz neprasās.