Gudralapsa @ 01.02.2025 08:28
????♀️?♀️?♀️
Jums arī darba dienā ietilpst sava skapja krāmēšana, frizieris un zvans mammai? Un protams, max vēlu būt mājās! ?
Aaaa, Didra vienkārši iznes smadzenes man ar visiem šitiem iedomātiem un pilnīgi bezjēdzīgiem darbiem! ?♀️ man ar maniem ikdienas zoomiem, budžetiem, saskaņojumiem, exceļiem, šis viss tāaaa uzvelk. Jā, Didruk, un ir vēl bērni, mājas, suņi, un nav aukļu!
lss @ 01.02.2025 00:12Ok, Elīnas storijs - viņas darba diena. Viņa piedurās? Ko nozīmē "sakrāmēju noliktavā", ko tieši Elīn!??????
Vai "montējam video", kuru tieši montēji TU, Elīn!??????
Vai "noliktavas krāmēšana", ko tieši krāmēji noliktavā TU ELĪN?
Lūdzu - Jūsu priekšā cilvēks, kurš IMITĒ MOČĪŠANU, cik pretīgi. Visu taču dara kalpones. Uzfilmēt video aizņem 2% no enerģijas. + 13k soļi????? Wow, apsveicu, laikam priekš transvestīta, kurš tup savā behā tas ir daudz. Mēs ar draudzenēm čatiņā esam uzstādījušas mērķi 40k soļi - kuri tik easy aizpildās jau dienas vidū. Pretekle - mekle, kā var tā d*rst?
mokabezpiena @ 01.02.2025 10:18
40k soļi līdz dienas vidum - tas nozīmē, ka 7 no rīta sākat staigāt un tā maucat līdz 12 dienā? ? Vienīgais, kā tas ir iespējams - ja ir walking pad pie paceltas datorgalda virsmas. Citādāk - diršana. ?
Anīle līne @ 01.02.2025 10:27Viņas darba dienas sarakstā neredzu laiku saltiņu vilkšanai.
Tiešām ar šadu režīmu viņai vajag otru bērnu? Kam? Naurim? Auklei? Viņai tas bērns būs tikai smukām bildītēm.
Signe2025 @ 01.02.2025 10:47
Ja strādā veikalā, noliktavā. iespējams savākt soļus staigājot.īpaši, ja nav ļauts stāvēt uz vietas bez darba (pie kases).
mazaaduuda @ 01.02.2025 10:11
19:30 sporta zāle un 20:45 jau mājās?
Man grupas treniņš ir no 19:00 līdz 20:00, bet mājās esmu ~20:50 (10 min brauciens ar sabiedrisko) - ar visu to, ka matus mazgāju mājās, pēc dušas paiet kāds brītiņš līdz izvelkos ārā no kluba. Kā var pa stundu 15 min notrenēties, ieiet dušā, un vēl mājās paspēt aizbraukt.
Signe2025 @ 01.02.2025 10:47
Ja strādā veikalā, noliktavā. iespējams savākt soļus staigājot.īpaši, ja nav ļauts stāvēt uz vietas bez darba (pie kases).
smūtijs @ 01.02.2025 12:03
Diršana, jo rupji rēķinot 80 k dienā nostaigājot ir vajadzīgas 11-14 stundas ? atrēķinam no 24 h, 8 stundas miegam, ēšanai, tualetes utt. Var jau fantazēt, bet nu robežas vajadzētu ievērot.
Signe2025 @ 01.02.2025 12:28
Es tik tikai minu, kur varētu dabūt daudz soļus. Ne jau es staigāju 40tk soļus :D
To dara "Iss" ar draudzeni :D
smūtijs @ 01.02.2025 13:35
Bet tu apgalvoji, ka tas ir iespējams (palasi, ko rakstīji) ? tāpēc tāda atbilde.
Gudralapsa @ 01.02.2025 08:28
????♀️?♀️?♀️
Jums arī darba dienā ietilpst sava skapja krāmēšana, frizieris un zvans mammai? Un protams, max vēlu būt mājās! ?
Aaaa, Didra vienkārši iznes smadzenes man ar visiem šitiem iedomātiem un pilnīgi bezjēdzīgiem darbiem! ?♀️ man ar maniem ikdienas zoomiem, budžetiem, saskaņojumiem, exceļiem, šis viss tāaaa uzvelk. Jā, Didruk, un ir vēl bērni, mājas, suņi, un nav aukļu!
Tie var būt un nebūt heiteri. Pasaulē bez Didrihsonu heiteriem ir ļoti daudz cilvēku, ģimeņu, kas dara lietas, kas nav pieņemamas, un ko nedrīkst darīt. Tai skaitā Didrihsoni, bet šoreiz tas gadījās ar viņu īpašumu.TasTačKobra @ 01.02.2025 07:08Nez, lai gan viņi ir, nu, maigi sakot "īpatnējas būtnes", tomēr piedirst dzīvokli ir zemākais, cik var krist. Šaubos, ka viņi paši to mitekli piemusarotu un tgd nabadziņi, žēlotos, ka redz, kā ar mums heiteri izrīkojās. Tomēr, lai arī neatbalstu viņus, man laikam tomēr kauns, ka mūsu, a.k.a. "heiteru" vidū ir arī tādi cūkas. Doma jau tāda, ka ar savu piemēru parādi, kā ir labāk un gudrāk, bet, nu, šis ir sviests, Carl.
smūtijs @ 01.02.2025 07:17
Šī gan ir diršana, ka līdz dienas vidum mierīgi var sakrāt 40 k soļus. Tad visas dienas laikā pie 60 km? ?
Sunlight @ 01.02.2025 11:54
Viņa tak neiet dušā, tu ko! ?? Vienmēr filmējas tajos pašks sporta tērpos pēc treniņiem.
GotinaSakaMoo @ 01.02.2025 14:53
40k soļi ir apmēram 30km , arī es esmu tik daudz nogājusi , man ir ātrā gaita un draudzenei arī , un līdz ar to var noiet tādu attālumu arī 6h laikā ?? un it īpaši ja ir vēl vasara un vienkārši patīk staigāties ??