Nu, bet viņi vienmēr saka, ka izpārdod noliktavu gandrīz par brīvu. :D :D :DBURUNDUKS iignais @ 30.01.2025 22:30Nauriks saka, ka dzīvokļi ir bijuši ar pluss zīmi, pēc gada jāpārtaisa vannasistabu.
Nu nereāli, ka tie dzīvokļi ir sevi atpelnījuši gada laikā. Vai ko viņam pluss zīme nozīmē. Biznesmenis.
Un gvelž par došanu un baigi tēlo gudru, dari, lai citi paliek bagātāki. Izklausās, ka viņš kādu stipendiju nodibinājid vai kā minimums kādu mentoringu. Vai viņš domā, tos neveiksmīgos sievas kursikus, uz kuriem neviens nepērk biļetes?
Aizķēra Ņura teiktais, ka viņi ar sieviņu nekad neko sliktu par citiem neteiks, pat, ja tā domās. :DRoze sarkanā @ 31.01.2025 11:04Nauris tagad baigi pozitīvo veci tēlo, taisa sev imidžu. Vajag visiem palīdzēt. Nauri, tu negribi sākt ar palīdzēšanu savai sievai un savam bērnam?????? Varbūt sāc nekrāpt savus pircējus un mūsu valsti? Jūs ar Elinu esat jau sevi padarījuši par klauniem, un tu tagad muldēsi gudras frāzes , un gribi, lai sekotāji tev tic.??Jūs ar Elinu neko nedarat aiz labas sirds, visur spiežas ārā aprēķins ar domu, ka varbūt no šā visa kautko dabūšu sev. Tu uztaisīji reklāmu Mārim, un dabūji sev bezmaksas treniņu un pulverīšus, noreklamēji kafeinīcu,pierijies bez maksas.Un Elina tagad baigi izrāda to jūsu love, viss tas feiks jau redzēts, garlaicīgi.
Kate9 @ 31.01.2025 22:08Kaut piena sene
Piemestos visai tai gimenei, kas piemiza Didriem gultu!
lss @ 01.02.2025 00:12Ok, Elīnas storijs - viņas darba diena. Viņa piedurās? Ko nozīmē "sakrāmēju noliktavā", ko tieši Elīn!??????
Vai "montējam video", kuru tieši montēji TU, Elīn!??????
Vai "noliktavas krāmēšana", ko tieši krāmēji noliktavā TU ELĪN?
Lūdzu - Jūsu priekšā cilvēks, kurš IMITĒ MOČĪŠANU, cik pretīgi. Visu taču dara kalpones. Uzfilmēt video aizņem 2% no enerģijas. + 13k soļi????? Wow, apsveicu, laikam priekš transvestīta, kurš tup savā behā tas ir daudz. Mēs ar draudzenēm čatiņā esam uzstādījušas mērķi 40k soļi - kuri tik easy aizpildās jau dienas vidū. Pretekle - mekle, kā var tā d*rst?
Pēc atsauksmēm, šķiet, ka visu Elīna atstāj nekārtīgu. Gan nagu laka, gan attaisītie saldumi, netīrais dvielis ar kafijas pleķiem, izlietā kafija uz letes un grīdas.Everests @ 31.01.2025 14:24attaisitas cepumu pakas smird pēc didrenes, ka atver , nokozas un iemet atpakaļ, ko savu kāri apmierināja
Pirmajā mirklī man tiešām šķita, ka kāds speciāli izdarījis to. Arī latvieši, kuri seko šim pārītim, var izmantot ārzemju numuru un norezervēt.Kotulūr @ 31.01.2025 17:31Medaļa tiem cilvēkiem, ja tādi bija ,kuri atstāja to dzīvokli bardakā. Nākošreiz trakā Lūdzu!
Visam piekrītu, bet 40k soļi jau dienas vidū? No rītiem skrien 30km vai līdz vienas vidum esi jau nostaigājusi ap 25-27km?lss @ 01.02.2025 00:12Ok, Elīnas storijs - viņas darba diena. Viņa piedurās? Ko nozīmē "sakrāmēju noliktavā", ko tieši Elīn!??????
Lūdzu - Jūsu priekšā cilvēks, kurš IMITĒ MOČĪŠANU, cik pretīgi. Visu taču dara kalpones. Uzfilmēt video aizņem 2% no enerģijas. + 13k soļi????? Wow, apsveicu, laikam priekš transvestīta, kurš tup savā behā tas ir daudz. Mēs ar draudzenēm čatiņā esam uzstādījušas mērķi 40k soļi - kuri tik easy aizpildās jau dienas vidū. Pretekle - mekle, kā var tā d*rst?
CallMeAnnika @ 01.02.2025 00:27Pirmajā mirklī man tiešām šķita, ka kāds speciāli izdarījis to. Arī latvieši, kuri seko šim pārītim, var izmantot ārzemju numuru un norezervēt.
CallMeAnnika @ 01.02.2025 00:37Visam piekrītu, bet 40k soļi jau dienas vidū? No rītiem skrien 30km vai līdz vienas vidum esi jau nostaigājusi ap 25-27km?
lss @ 01.02.2025 00:12Ok, Elīnas storijs - viņas darba diena. Viņa piedurās? Ko nozīmē "sakrāmēju noliktavā", ko tieši Elīn!??????
teica,ka tie nebija no Latvijas nummura reģistrētiTasTačKobra @ 01.02.2025 07:08Nez, lai gan viņi ir, nu, maigi sakot "īpatnējas būtnes", tomēr piedirst dzīvokli ir zemākais, cik var krist. Šaubos, ka viņi paši to mitekli piemusarotu un tgd nabadziņi, žēlotos, ka redz, kā ar mums heiteri izrīkojās. Tomēr, lai arī neatbalstu viņus, man laikam tomēr kauns, ka mūsu, a.k.a. "heiteru" vidū ir arī tādi cūkas. Doma jau tāda, ka ar savu piemēru parādi, kā ir labāk un gudrāk, bet, nu, šis ir sviests, Carl.
magdalena333 @ 19.01.2025 13:54Ko tieši tā gudrīti rīt taisās atkal stāstīt? Kamēr viņa sēž un domā kā ? pasniegt konfekšu papīriņā tikmēr lielākā daļa sieviešu pavada laiku ar savu ģimeni, vāc māju, gatavo svētdienas maltīti, palīdz bērniem ar mājas darbiem un gatavojas jaunajai nedēļai skolā vai dārziņos. Kamēr Elīna rīt savā podkāstā gudri d****, tikmēr lielākā daļa sievietes celsies agri, lai pašas sataisītos, pagatavotu brokastis, tad cels bērnus, izvedām viņus pa mācību iestādēm, tad brauks uz darbu, pēc darba savāks bērnus, vedīs uz treniņiem, tad iespējams ieskries veikalā, tad uz mājām pagatavot vakariņas, padarbosies ar bērniem, pievāks māju un liks bērnus gulēt. Es gribu redzēt tieši kāda ir Elīnas ikdiena, ko tieši viņa izdara vairāk kā regulāra sieviete? Lielā darītāja. Viņai varbūt ir citas prioritātes, bet tas nenozīmē, ka viņa kaut ko izdara vairāk kā citas.
Pareizi jau pateica - nedari citam to, ko pats negribētu saņemt, tikai šis teiciens absolūti neiet kopā ar didru. Atmiņā ir palicis viens story no n-tajiem “komandējuma” braucieniem, kur dāma apartamentos bija nosusinājusi savu sejas sūklīti baltajā dvielī, kurš bija viss ar tonālo… skaidrs, ka piecūkotais dzīvoklis nav forši, bet nu pati jau nav labāka 🙂CallMeAnnika @ 01.02.2025 00:25Pēc atsauksmēm, šķiet, ka visu Elīna atstāj nekārtīgu. Gan nagu laka, gan attaisītie saldumi, netīrais dvielis ar kafijas pleķiem, izlietā kafija uz letes un grīdas.
Kas notika braucienu laikā citu apartamentos, kad Elīna vēl smērējās ar paštonējošo? Šausmas. :D
Nu ko lai saka, ļoti “produktīva” darba diena (jeb - darba imitēšana). Citas sievietes dienas laikā izdara daudz vairāk lietderīgu lietu un pavisam noteikti atrod laiku savam bērnam, nevis tikai pašā vakarā, kad jau laiks doties pie miera. Vismaz pusi no šī saraksta var nodeleģēt citiem darbiniekiem un atrast veidus, kā šo laiku pavadīt patiešām produktīvi, bet nu atkārtošos 10-to reizi - šis nav par didru 😄 Sajūta, ka Džeisons vispār tur ir norādīts, kā “darāmo lietu saraksts”Gudralapsa @ 01.02.2025 08:28
????♀️?♀️?♀️
Jums arī darba dienā ietilpst sava skapja krāmēšana, frizieris un zvans mammai? Un protams, max vēlu būt mājās! ?
Aaaa, Didra vienkārši iznes smadzenes man ar visiem šitiem iedomātiem un pilnīgi bezjēdzīgiem darbiem! ?♀️ man ar maniem ikdienas zoomiem, budžetiem, saskaņojumiem, exceļiem, šis viss tāaaa uzvelk. Jā, Didruk, un ir vēl bērni, mājas, suņi, un nav aukļu!
Gudralapsa @ 01.02.2025 08:28
????♀️?♀️?♀️
Jums arī darba dienā ietilpst sava skapja krāmēšana, frizieris un zvans mammai? Un protams, max vēlu būt mājās! ?
Aaaa, Didra vienkārši iznes smadzenes man ar visiem šitiem iedomātiem un pilnīgi bezjēdzīgiem darbiem! ?♀️ man ar maniem ikdienas zoomiem, budžetiem, saskaņojumiem, exceļiem, šis viss tāaaa uzvelk. Jā, Didruk, un ir vēl bērni, mājas, suņi, un nav aukļu!
Būs jāiet priekšniekam pateikt, ka man apnicis strādāt tik maz, lai dod man močīt kā Didrai 😂Lienuška @ 01.02.2025 09:54
Jū. Man arī amata aprakstā ir minēta brokastu ēšana divas reizes līdz 9.30. Galvenais, lai esmu uzkrāsojusies. Darbā ierasties desmitos. Ā nē, sorry, darbā ierasties kaut kad pēc 11.00. Un tad jau pēc pusotras stundas uz vairākām stundām doties pie friziera. ? Es tā saprotu, tad šī vēl bija darbīga dieniņa ar kuru lepoties močītājai ar apkopējas darba pienākumiem.