mazaaduuda @ 31.01.2025 10:47
Pēc grūtniecības(!) kāpa uz svariem un svari rādīja ,~ 49-50kg. Tagad sen nav atrādījusi cik sver.
viņa jau pašas grūtniecības laikā arī kritās svarā, nevis pieņēmās. viņai ir ēšanas problēmas, tas ir skaidrs, bet aprisēs viņa ir pilnīgi normāla, nav tur kaulu kambaris :D tas, ka viņa pati sev vēderu slimīgi ievelk, lai ribas rēgotos neskaitās :Dmazaaduuda @ 31.01.2025 10:47
Pēc grūtniecības(!) kāpa uz svariem un svari rādīja ,~ 49-50kg. Tagad sen nav atrādījusi cik sver.
brunettte @ 31.01.2025 11:41viņa jau pašas grūtniecības laikā arī kritās svarā, nevis pieņēmās. viņai ir ēšanas problēmas, tas ir skaidrs, bet aprisēs viņa ir pilnīgi normāla, nav tur kaulu kambaris :D tas, ka viņa pati sev vēderu slimīgi ievelk, lai ribas rēgotos neskaitās :D
un 7 kafijam dienā un neticu, ka pārtrauca pīpēt un jā, es domāju, ka viņa vienmēr ir pipejusi, nevis pēkšņi sākusi, nekad nav bijusi svētā. Un last but not least fillerisi pie kaktu meistariem 🤩🤩Murka39 @ 31.01.2025 12:03
Es joprojām domāju, ka Džeisona attīstības atpalicība ir saistīta ar viņas badošanos grūtniecības laikā
nu pietiks par bērnu, lūdzu.Murka39 @ 31.01.2025 12:03
Es joprojām domāju, ka Džeisona attīstības atpalicība ir saistīta ar viņas badošanos grūtniecības laikā
kamēr viņi nesāks par viņu rūpēties, tikmēr nepietiks gan 🤩✨brunettte @ 31.01.2025 13:35nu pietiks par bērnu, lūdzu.
attaisitas cepumu pakas smird pēc didrenes, ka atver , nokozas un iemet atpakaļ, ko savu kāri apmierinājaTonya @ 31.01.2025 14:04Nabaga Didrihsonu dzīvoklis. Karma arī šo piemeklējusi vai vai vai ?
BURUNDUKS iignais @ 31.01.2025 08:13Sanāk, ka znots nevarēja Didras mātei aizbraukt līdzi, jo viņam bija treniņš pie Šveiduka sarunāts. Aaa, un sperma jānodod. Labs. Tas arī visu izsaka par tām attiecībām ğimenē.
Kad precējās, viņa vēl nebija sagājusi dēlī. Tagad ar katru gadu paliek aizvien trakāk.smūtijs @ 30.01.2025 19:54
Viņa taču pati ir teikusi, ja nebūtu kopīgs bizness, nezinātu par ko runāt ar Nauri. Par ko tad viņi runāja, kad nebija biznesa? Nu super laimīga laulība un no tiem tekstiem, ka visu laiku ir jāstrādā pie laimīgas laulības, man metas slikti. Kur viņa šitos murgus ir samācījusies?
manliekas ka cilvēks, kas apkārt sūta savu vagīnu, ir vienmēr bijis pasists. Kādreiz vienkārši slēpa.CallMeAnnika @ 31.01.2025 16:28Kad precējās, viņa vēl nebija sagājusi dēlī. Tagad ar katru gadu paliek aizvien trakāk.
Euclid @ 31.01.2025 17:50
Miskasti. Atkal tu esi izdomājusi miskasti ?️
Nez vai no dāmas ir labs piemērs. Tas tak visas cenšas Max parādīt visu ko var. Turklāt zinot kā Didra mīl izrādīt sevi, viņa tikai priecātos ja nipeļi spīdētu cauri 🤣sauliiite.paula @ 31.01.2025 00:15
vasiļevskai. mūždien izspiežas un diez gan neglīti izskatās.
Tusnelda @ 31.01.2025 11:31
Agrāk vismaz divreiz dienā ciskas mērīja, tagad vairs ne. Laikam mērlentu pazaudējusi un neviens nav praties jaunu uzdāvināt. ?