Jenota pele @ 29.01.2025 09:02Tā dejošana nenormāli atsauc atmiņā Britniju Spīrsu, kopš mentālā veselība strauji kritās...?
smūtijs @ 29.01.2025 09:45Kādu laiku jau esmu pamanījusi, ka Elīna un ne tikai Elīna, bet arī Gluzunova, Katrīne ir sākušas staigāt ar uzrautiem pleciem un mest kūkumu.
turkishpupi @ 29.01.2025 11:11jā, es arī gribēju šo komentēt, jo nu Elīna taču ir cik tos gadus nodejojusi sporta dejās, pēc visa viņai bija jābūt skaistai taisnai stājai, tā vietā viņas #turkishpupi viņai visu velk uz priekšu un veido tik nesimpātisku skatu https://failiem.lv/u/fkz5t58x49
amoreamore @ 29.01.2025 12:19
Man vēl aizvien neiet kopā tas dejošanas stāsts ar viņas dzīvesstāstu. Viņa tak bērnībā bez maz vai akmeņus laizījusi un ar bomžiem par banānu mizu kāvusies, jo nebija naudas, bet sporta dejās taču nav nekāds lētais prieks.
mazaaduuda @ 29.01.2025 12:55
Gan jau tas pastāstiņš, ka nedejoja vairs, jo nebija partneris ir izdomāts. Bet gan vairs nedejoja talanta trūkuma dēļ, un naudas neesamības pēc.
amoreamore @ 29.01.2025 13:37Es arī bez visādiem vadiņiem un aparātiem varu pateikt, kas viņai trūkst. Smadzenes. Šobrīd tur ir kaut kas līdzīgs čebureka pildījumam, gan konsistences, gan apjoma ziņā
#patisarunājubezmaksas :DDainuviete @ 29.01.2025 13:51
Un galvenais,ka #pati :D lai taču iet dirst,ko var melot.
Tā kā bezsmadzeņu Alda velkas pie viņas #pati maksājot,tāpat Elīna #pati maksā par biorezonansi.
amoreamore @ 29.01.2025 13:37Es arī bez visādiem vadiņiem un aparātiem varu pateikt, kas viņai trūkst. Smadzenes. Šobrīd tur ir kaut kas līdzīgs čebureka pildījumam, gan konsistences, gan apjoma ziņā
tieši to pašu padomāju, cik pretīgi🤮🤮un kurš gribēs pēc tādas reklāmas pirkt vi ņu preci?Ko viņi gribēja ar šo reklāmu pateikt? Prece sūds, redzat, ka nesu uz miskasti🤣arī Elinas sūda kvalitātes drēbes metu ārā, tāpēc viņa pusplika palikusi.Interesanti, kurš no viņiem izdomāja šo šedevru? BOMŽI🤮🤮🤮Euclid @ 29.01.2025 13:17Nākamo reklāmu pa tiešo no miskastes! Next level or nothing!
Kā var visu tik prasti, pretīgi, lēti, caur pa*aļu izdomāt parādīt. Tas ir talants! Stāstiet šo plašāk biznesa kursiņos ? - kā nemitīgi pozēt miskastes apstāklī, ar veciem maisiem, avīzēm, kartoniem, lauskām, izziestu ēdienu, lūpukrāsām.
Un nē, tas nav edgy, ja kāds jums tā sastāstījis.
No savas būtības jau neaizbēgt. Kak na ļice, kā sacīt jāsaka.
jā, paliek aizvien neglītāka, kas būs pēc kādiem 5 gadiem? Un viņai tā sejas izteiksme , kad kautko mēģina klausīties,tāda tupa, gluži kā viņas mamašai.Tur tiešām nav viss kārtībā viņām ar mentālo veselību.Kirbis32 @ 29.01.2025 15:00
Veca ļoti viņa un nereāli neglīta.
Yelly @ 29.01.2025 13:53Es tai Aldas procedūrai varbūt arī ticētu un ieklausītos tajā, ko viņa stāsta par to kas pietrūkst manam ķermenim un kā uzlabot veselību, ja vien viņa pati vizuāli atbilstu tam ko viņa piedāvā cilvēkiem?