es arī nošokējos, bērnam patīk dušā, bet viņa uzsver kāds būs rēķins par ūdeni. Debīla. Saprotams tagad, kāpēc Elina nemazgājas🤣ekonomē ūdeni. Domāju, ka Nauris tāds pats netīrs staigā.Čigāni. Skaidrs, ka viņiem skatījumi krīt, tik debils saturs🤮🤮🤮BURUNDUKS iignais @ 28.01.2025 08:26un vismaz otro vai trešo reizi uzsvērt kāds būs ūdens rēķins dēļ dēla. Dura, ja bērnam patīk ūdens, viņš nav jātur stundām dušā, bet ar viņu jāiet uz baseinu.
barbieyyy @ 28.01.2025 11:10
Slimi,slimi.Kā viņi nav canceloti nesaprotu. Nauris kārtējo reizi pierāda,ka ir debils
😁😁😁 Kā sacīt jāsaka - next level... level up. Parādiet man vēl kādu veci, kuram no rīta nesanāk... 😀krmmm @ 28.01.2025 11:53Darbīgs rīts - viens izplēš lapu no grāmatas, otrs nodod spermu un pasaka, ka parasti viņam no rīta nesanāk. Nu esmu redzējusi visu.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣krmmm @ 28.01.2025 11:53Darbīgs rīts - viens izplēš lapu no grāmatas, otrs nodod spermu un pasaka, ka parasti viņam no rīta nesanāk. Nu esmu redzējusi visu.
krmmm @ 28.01.2025 11:53Darbīgs rīts - viens izplēš lapu no grāmatas, otrs nodod spermu un pasaka, ka parasti viņam no rīta nesanāk. Nu esmu redzējusi visu.
BURUNDUKS iignais @ 28.01.2025 14:15Paldies par brīdinājumu, es uz fikso paskatījos storijus bez skaņas un tad jau pietika tā pašapmierinā sejas izteiksme un dročīšanas žesti. Nabaga tā meitene, kas to filmēja. Pretīgi
jā, viņiem ar domāšanu ir kaut kas reāli dirsa. Tas reāli ir pervesi. GAIDĪT KAD PRIEKŠNIEKS NORAUS KULAKA. Es jejbogu.Mashka Kakashka @ 28.01.2025 14:16
Un tā meitene viņu arī filmēja klīnikā. ???? Diez vai tā bija Elīna, tad jau būtu storiji divatā. Creepy, stāvēt blakus aiz sienas, kamēr tavs priekšnieks dročī kulakā. ?????
Mashka Kakashka @ 28.01.2025 14:16
Un tā meitene viņu arī filmēja klīnikā. ???? Diez vai tā bija Elīna, tad jau būtu storiji divatā. Creepy, stāvēt blakus aiz sienas, kamēr tavs priekšnieks dročī kulakā. ?????
Creepy, stāvēt blakus aiz sienas, kamēr tavs priekšnieks dročī kulakā. 😁😁
Mashka Kakashka @ 28.01.2025 14:16
Te neviena vairs nesūdzēsies par saviem priekšniekiem😁😁😁😁😁Mashka Kakashka @ 28.01.2025 14:16