Everests @ 25.01.2025 18:48Nē nu protams, Džeisonu baro pie multenem. Bled.
Nauris turpat blakus......Tastastas @ 25.01.2025 19:01
Viņa taču pie ārsta nebija, nezina, ka nevajadzētu. Didrenei tā daudz ērtāk.
Elinai tiešām ir smadzenes putrā, nu kā var lidot uz Itāliju ar savu paiku un, galvenais, brokoli🤣Itālijā, kur uz katra stūra ir ēstuves, un ne tās sliktākās, vienmēr ir visāda veida dārzeņi, laba kafija.Esmu pārliecināta, ka tajos tirgus plačos,kur didriķi iepērk preci, noteikti, ir vietas, kur paēst. Neizmest salūzušo čemodānu, nenopirkt kautko jaunu vietā, tas ir next level.No malas skatoties, tas pārītis izskatās tik nesimpātisks, fui. Tāda anti reklāma Elinas lupatām. Skatoties uz Elinu, es saprotu, kā , noteikti, nevajag ģērbties. Un tās sievietes tajā dāmu dienā, šausmas! Apaļas izskatījās vēl apaļākas, un viena dāma tajos mini svārkos, garos zābakos, nu uz Čaka ielu.krmmm @ 24.01.2025 22:52Tas ir fenomens - lai arī kurā pasaules malā viņi nebūtu, ēdienu ēdīs, stāvot kājās pie palodzes vai letes, protams, ķeksējoties ar pirkstiem
Parīzē viņi bija, ne Itālijā.Roze sarkanā @ 25.01.2025 19:38Elinai tiešām ir smadzenes putrā, nu kā var lidot uz Itāliju ar savu paiku un, galvenais, brokoli?Itālijā, kur uz katra stūra ir ēstuves, un ne tās sliktākās, vienmēr ir visāda veida dārzeņi, laba kafija.Esmu pārliecināta, ka tajos tirgus plačos,kur didriķi iepērk preci, noteikti, ir vietas, kur paēst. Neizmest salūzušo čemodānu, nenopirkt kautko jaunu vietā, tas ir next level.No malas skatoties, tas pārītis izskatās tik nesimpātisks, fui. Tāda anti reklāma Elinas lupatām. Skatoties uz Elinu, es saprotu, kā , noteikti, nevajag ģērbties. Un tās sievietes tajā dāmu dienā, šausmas! Apaļas izskatījās vēl apaļākas, un viena dāma tajos mini svārkos, garos zābakos, nu uz Čaka ielu.
Elina uzsver, der uz XL, uz XXL, derēt ta der, bet Elin, vismaz padomā, ne viss kas der, labi izskatās.Naura mamma, tā Anda, un tagad šo dāmu izskats, parāda tikai to, kā apaļīgām sievietēm nevajadzētu ģērbties.
noup, bet tai sievietei nepiestāvēja. Tu viņu redzēji? Jābūt taču kādai gaumes un stila izjütai. Uzvelkot īsus svārciņus tu neizskatīsies jaunāka..selestine @ 25.01.2025 21:30nu tas,ka ir pari 50 gadiem,nenozime,ka jatinas garos paltrakos un jaiet uz kapu pusi..arzemes vecisi vel 80 gados isos sortinos utt..un visiem ir pofig,ko kads no malas doma
Kirbis32 @ 25.01.2025 21:56Viņu" bebītis" kā zombēts sēž pretī tv un rūpīgi ar galvas kustībām seko līdzi multeņu darbībām.
Interesanti kā tas bērns uzvedas pirms miega un naktī. Kāds viņam ir ritms??
BURUNDUKS iignais @ 25.01.2025 22:14Un tā Mis Džinsi. Man ļoti patīk dźinsu bikses, drēbes. Bet Didrai ir totāli garlaicīgs un neinteresants piedāvājums. Viņa cenšas noķert kaut kādas tendences, bet stulbi teikt, manuprāt, totāli nesaprot ne modi, ne stilu.
Par piemēru, Tie Titāna džinsi, kas pie velna ir ar tām kantēm? Izskatās vienkārši kā nodriskātas. Slavina, ka garas, bet viņa taču ir megaīsta, skaidrs ka visas bikses viņai būs garas. Audums esot mīksts, tas nozīmē, ka viegli izdils. Kas tas par ieguvumu..
viņa tak nezin ko darīt ar to bērnu. Arī ar pieaugušajiem viņa nemāk komunicēt. Kad Zakopane vajadzēja dalīt vienu telpu ar saviem tuvākajiem cilvēkiem princesei bija panika.krmmm @ 25.01.2025 22:57
Tas ir drausmīgi, kā viņi to mazo zombē ar multenēm. Bet tas arī ir vienīgais veids, kā Elīna var nofilmēt storijus ar viņu blakus, jo citas reizes, kad viņa mēģina Dž apskaut kadram, viņš reāli atgaiņājas un atgrūž viņu. A dīvānā pie zombijmultenes var izlikties, ka viņi mīlīgi pavada laiku kopā, lai gan patiesībā mentāli viņš ir ekrānā, ne ar mamuļu, kas viņam mutē liek ēdienu.
mazaaduuda @ 26.01.2025 11:37Šorīt storijos - Anniņas viena no lielajām meitenēm palīdz maisīt omleti brokastīm un dzer ūdeni no krūzītes, bet Džeisons pat dakšiņu neprot lietot un dzer no pudeles maisījumu.
Ja ar bērnu nedarbojas,.tad viņš aug kā mauglis.
Un Anniņas meita ir pusgadu jaunāka par Džeisonu.
Un, ņemot vērā faktu, ka dvīņiem, piemēram, runa attīstās nedaudz citādāk (jo visu laiku ir kopā ar brāli/māsu, sava valoda), nekā tie, kuri aug vieni paši. Man tas ir vienkārši mindblowing, Dž visu laiku ir viens pats, tur būtu tāds potenciāls viņam visu iemācīties, ja vien ar viņu darbotos. 🤯🤯🤯mazaaduuda @ 26.01.2025 11:37Šorīt storijos - Anniņas viena no lielajām meitenēm palīdz maisīt omleti brokastīm un dzer ūdeni no krūzītes, bet Džeisons pat dakšiņu neprot lietot un dzer no pudeles maisījumu.
Ja ar bērnu nedarbojas,.tad viņš aug kā mauglis.
Un Anniņas meita ir pusgadu jaunāka par Džeisonu.
Amnile @ 26.01.2025 13:10Pēc jaunākajiem storijiem esmu šokā. Elīna aizsūtīja mammu uz Turciju taisīt zobus vienu pašu. Pati tagad publiski vaimanā, ka mamma nekad nav viena lidojusi, nezin valodu, neprot internetu pieslēgt utt. Bet kurš pie tā vainīgs? Gan jau,ka Elīna pati izdomāja,ka mammai tos jaunos zobus vajag. Varēja tak aizsūtīt kādu līdzi mammai, ja jau pati "tik ļoti aizņemta", ka nevar. Naudas žēl papildus biļetei ekstra cilvēkam, lai mammai būtu sirdsmiers?